• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدارس ابتدايي و راهنمايي مشهد امروز در نوبت صبح تعطيل است
خراسان - مورخ شنبه 1391/10/09 شماره انتشار 18304
NewsImage.aspx

محمد جواد رنجبر- با توجه به برودت هوا و لغزندگي سطح معابر و خيابان ها، مدارس ابتدايي و راهنمايي نواحي ۷ گانه مشهد و مناطق تبادکان، احمدآباد و رضويه، سرولايت، نوخندان و شهرستان هاي قوچان، نيشابور، زبرخان، سرخس، تربت جام، کلات، ميان جلگه، طرقبه – شانديز و فيروزه امروز در نوبت صبح تعطيل است. مدير روابط عمومي اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوي در گفت وگو با خراسان با اعلام اين خبر افزود: مدارس ابتدايي شهرستان ها و شهرهاي کوهسرخ، باخرز، ششتمد، صالح آباد، خواف، زاوه، کدکن، جغتاي، جوين، سبزوار، تايباد، جلگه رخ، چناران، خوشاب، گلبهار و فريمان نيز به علت برودت هوا و لغزندگي سطح معابر و جاده ها، شنبه نهم دي ماه تعطيل است. موذني ادامه داد: تعطيلي مدارس نوبت عصر ساعت ۱۰ صبح شنبه اعلام مي شود.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر هواشناسان گل الان مشهد افزايش دماي جالبي داره همكنون دماي مشهد 4 درجه زير صفر است كه نسبت به نيم ساعت پيش 4 درجه افزايش داره

rahsazan

کاربر ويژه
آقا اگه رفتيد بند گلستون تو طرقبه، يه عكس بگيريد ببينيم چقد آب داره..!

من هفته قبل رفتم اونقدر آب نداشت که البته فکر کنم طبیعی باشه چون بارش سنگین باران 22 آذر در بالادست بندگلستون ، برف بوده و این بارش هم که برف بوده و انشالله حالاحالاها آب نمیشه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من هفته قبل رفتم اونقدر آب نداشت که البته فکر کنم طبیعی باشه چون بارش سنگین باران 22 آذر در بالادست بندگلستون ، برف بوده و این بارش هم که برف بوده و انشالله حالاحالاها آب نمیشه!

سلام محمد رضا جان

ظاهرا فعلا در حال حاضر دریچه های بند تاریخی گلستان به دلیل عملیات مرمت و بازسازی و همچنین لایروبی باز هست به همین دلیل فعلا امکان آبگیری بند مذکور امکان پذیر نیست:

اینهم لینک خبر مربوطه:

http://khorasan.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=39327

rahsazan

کاربر ويژه

سلام محمد رضا جان

ظاهرا فعلا در حال حاضر دریچه های بند تاریخی گلستان به دلیل عملیات مرمت و بازسازی و همچنین لایروبی باز هست به همین دلیل فعلا امکان آبگیری بند مذکور امکان پذیر نیست:

اینهم لینک خبر مربوطه:

http://khorasan.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=39327

کاملا درسته بعد از چندسال دارن این سد تاریخی رو بهسازی میکنن و تا اونجایی که میدونم یک مشاور قوی هم برای این کار نتخاب شده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با سلام امیر خان از بارش برف دوشنبه مشهد چه خبر داره ضعیف میشه یا نه

سلام بر شما

هنوز در حال بررسی نقشه ها هستم اگه بیرون نرفتم تا یک ساعت دیگه خبرش رو میدم

راستی اسم کوچیک شما چی بود و چند سالتون هست؟

Dr alif

کاربر ويژه
اميرمحسن جان اين جدول بارشها رو از كدوم سايت مياري؟
اگه ميشه لينكش كن، مرسي :)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اميرمحسن جان اين جدول بارشها رو از كدوم سايت مياري؟
اگه ميشه لينكش كن، مرسي :)

سلام علی جان و خسته نباشید

شما از کدوم شهر هستید ؟!!!!!

اطلاعات مذکور رو شما میتونید از سایت آب منطقه ای خراسان رضوی استخراج کنید:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا