• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
wVeVp1FRNbBij

چه تصاوير زيبايي ميشه لينكش رو بدي ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این ابرها هم که رفتن رو بینالود جمع شدند و میبارند تا به ما برسند آدم رو خون جیگر میکنند:

ikcwaa28sn4hkd06dwl.jpg

0qcdm0ct33mxttqe51b5.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همه چیز مناسبه:

رطوبت تراز 700 بالای 80 درصد-

این رو هم داریم: Positive Vorticity Advection 500 hPa

CAPE مشهد هم بالای 100 هست تقریبا مطابق با این نقشه!!!

ریزش هوای سرد هم مناسب -

ناوه هم داریم.

خواهشا زودتر شروع کن:گل::فرار:

oj9etvhcg0qdboym3ze.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدیدودر دات کام:

[h=3]Tonight Mar 30
11.png
19[SUP]°C[/SUP] Observed High 1:20 pm
8[SUP]°C[/SUP]
Showers
Easter Sunday Forecast

Chance of rain:50% Wind: NNW at 21 km/h

-------------------------------------

[h=3]Sun Mar 31
11.png
11[SUP]°[/SUP]
4[SUP]°[/SUP]
AM Light Rain
Easter Sunday Forecast

Chance of rain:60% Wind: NNW at 18 km/h

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سایت اکیوریت ودر در آپدیت جدیدش یک جاده میان بر از مشهد به نیشابور که خیلی مسیر کوهستانی- زیبا و صعب العبوری هم هست شناسایی کرده!!!!!!

محمد رضا راهسازان اظهار نظر لطفا:

jatpnync9kyi63gt70.jpg

سیبری

کاربر ويژه
نمی دونید امروز وقتی اون کارمند بخش آمار بارش استان متقاعد شد آمار 91/12/17 رو دوباره بررسی کنه و پشت تلفن گفت آمار قوچان اصلاح میشه از خوشحالی چه حس و حالی داشتم!

Rastegari

Banned
یکدلی و همدلی و همکاری این اعراب واقعا جالب هست...................

ما هم تو این فروم با شما دوستان داریم کار می کنیم همدیگه رو که نمی بینیم هیچ یه شماره هم از یکدیگه نداریم...

چه کنیم دیگه اینجا ایرانه.......................................

خیلی از بچه های اینجا مثل مهرداد با محمد میرن بیرون کوهنوردی یا من با خیلی هاشون در ارتباطم و ...

بعد اینکه اکثر بچه های اینجا شماره همو دارند یا در فیس بوکک و یاهو احوال همدیگه رو پرس و جو می شن.

...

البته شاید بعضی رفتار های عرب ها به ما ایرانی برتری داشته باشه ولی خوب زیاد فرق نمی کنه.
ما که مثل اعراب تویوتا اف جی کروزر با بنزین مفتی! نداریم که به شهر همدیگر سفر کنیم!

سیبری

کاربر ويژه
ابرای قوچان مثل سیستم ضد حال قبلی مال رعد وبرق نیستن !

آخه اصغری جان (که دیشب اومدی گفتی شمال شرق پیک بارش فرداست و رعد و برق و تگرگ داره ) چجوری تو دمای 5 + قوچان و زمین سرد و فسرده شمالشرق انتظار تشکیل ابرای باشکوه cb رو داری؟
اصلا اون انرژی گرمایی لازم در سطح زمین ورطوبت مطلق ( نه نسبی) مناسب و هوای صعود کننده اشباع از رطوبت کافی وجود نداره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ابرای قوچان مثل سیستم ضد حال قبلی مال رعد وبرق نیستن !

آخه اصغری جان (که دیشب اومدی گفتی شمال شرق پیک بارش فرداست و رعد و برق و تگرگ داره ) چجوری تو دمای 5 + قوچان و زمین سرد و فسرده شمالشرق انتظار تشکیل ابرای باشکوه cb رو داری؟
اصلا اون انرژی گرمایی لازم در سطح زمین ورطوبت مطلق ( نه نسبی) مناسب و هوای صعود کننده اشباع از رطوبت کافی وجود نداره

سلام محسن جان

اون ابرهای سی بی روی دشت سبزوار رو ببین!!!!!!!

c23kyy7zw64trcbpz1u.jpg

من همین الان که آپدیت امروز ظهر نیروی دریایی و جی اف اس رو که چک کردم متوجه شدم که بارشها در رنج زمانی بین 15 تا 18 یو تی سی در سطح استان و بنظر قوچان و مشهد آغاز میشن و ظاهرا تا فردا هم ادامه دارند ولی اینکه رعد و برق بزنه هنوز معلوم نیست چون دمای سطح زمین هنوز خیلی خنکتر از این حرفهاست!!!!!!!!!!!!!!

سیبری

کاربر ويژه

سلام محسن جان

اون ابرهای سی بی روی دشت سبزوار رو ببین!!!!!!!

c23kyy7zw64trcbpz1u.jpg

من همین الان که آپدیت امروز ظهر نیروی دریایی و جی اف اس رو که چک کردم متوجه شدم که بارشها در رنج زمانی بین 15 تا 18 یو تی سی در سطح استان و بنظر قوچان و مشهد آغاز میشن و ظاهرا تا فردا هم ادامه دارند ولی اینکه رعد و برق بزنه هنوز معلوم نیست چون دمای سطح زمین هنوز خیلی خنکتر از این حرفهاست!!!!!!!!!!!!!!
درود بر استاد امیر محسن عزیز:گل:
امیدوارم امشب بارش داشته باشیم
روی جنوب سبزوار و تا حدی هم روی کلات تشکیل شدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا