• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سعید حساسیت نشون نده و ندید بگیر ما به این رفتارها عادت کردیم. واقعیت ها مشخصه و نیاز به ثابت کردن نداره.

mohamad$

کاربر ويژه
خوب همون سرچشمه رو بذار میخوام ببینم چقدر سردسیره و خط برف کوه هاش کجاست؟

والا چون خودم رانندگی میکردم عکس نگرفتم . خط برف و من دقیق متر کردم از 2600 تو سایه لکه های برف دیده میشد . تو کوهای تهران اخرای اسفند پشت به آفتاب 2200 متر لکه برف دیده میشد

سیبری

کاربر ويژه

سلام به داش محسن عززیز...

آقا راستی ما تازه داریم رخ زیبای شما رو زیارت می کنیم ...

بسیار چهره زیبا و خوش تیپی داری :خجالت2::گل:

دروود بر قوچان همیشه سر افراز ، دیگه با اون برفی که بارید قهرمانیش رو ثابت و حجت رو تمام کرد...:گل:

نظر لطفته عزیز:گل:
دیگه آدم 30 به بالای عیال وار خوش تیپ و بد تیپ و زیبا و زشتش توفیر نداره دادا:خنده2:
بله انصافا قوچان دم عیدی آبروداری کرد

Amir Masoud

کاربر ويژه
نظر لطفته عزیز:گل:
دیگه آدم 30 به بالای عیال وار خوش تیپ و بد تیپ و زیبا و زشتش توفیر نداره دادا:خنده2:
بله انصافا قوچان دم عیدی آبروداری کرد

اختیار داری سرور...

شما کلا کارت درسته ، چه تیپ ، چه دیارت و از همه مهمتر مرام و شخصیتت...:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تو شیراز آدرس می پرسیدیم می گفتن ما بلد نیسنیم. قیمت اجناس هم چند برابر تهران می فروختن.

ali.doosti

کاربر ويژه
مهرداد این ملت با عقدهاشون زندگی میکنن چیزی که قدرت های بزرگ اون ور اب خوب میدونن و ازشم خوب استفاده میکنن این ملت لجباز هستن هرکاری بهشون بگی برعکس میکنند حتی اگه راه درست بهشون بگی الان اونا از وضعیت موجود بسیار راضی هستن و اینکه میگن میخوایم شرایط عوض بشه یه دروغه و در واقع از فرمول لجبازی ما استفاده میکنن!!

دارن از فرمول ناپلعون استفاده میکنن ناپلعون گفته عرب رو سیر نگه دارید و اجم یا عجم رو گشنه خیلی باهوشن خیلی ببین چه جوری به دست خودمون دارن نابودمون میکنن!!!

البته سعیدجان انگلیسی ها فرمودند و بحق درست فرمودن!
بالای 15 تا امیدبسیار دارم با آپای جدید...هرچی خدا بخاد...

rahsazan

کاربر ويژه
سایت اکیوریت ودر در آپدیت جدیدش یک جاده میان بر از مشهد به نیشابور که خیلی مسیر کوهستانی- زیبا و صعب العبوری هم هست شناسایی کرده!!!!!!

محمد رضا راهسازان اظهار نظر لطفا:

jatpnync9kyi63gt70.jpg

سلام امیرمحسن جان
شرمنده دیر جواب دادم
این نقشه رو نگاه کردم، خیلی دقیق به نظر نمیرسه چون آزادراه شماره2 رو هم به یه صورتی ترسیم کرده که در واقعیت اونطوری نیست
فکر کنم از این سمت بینالود جاده نغندر و کنگ رو به اون سمت کوه بوژان متصل کرده باشه

mohamad$

کاربر ويژه
Monday01 AprilTuesday02 AprilWednesday03 AprilThursday04 AprilFriday05 AprilSaturday06 AprilSunday07 AprilMonday08 AprilTuesday09 April
02d.png
01d.png
03d.png
03d.png
09.png
10.png
03d.png
01d.png
01d.png
17°16°18°19°21°14°14°17°18°
0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.1 mm precipitation per 24 hours0.1 mm precipitation per 24 hours3.8 mm precipitation per 24 hours19 mm precipitation per 24 hours0.1 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0025.205.png
vindpil.0000.210.png
vindpil.0000.165.png
vindpil.0000.210.png
vindpil.0025.075.png
vindpil.0000.105.png
vindpil.0000.220.png
vindstille.png
vindpil.0000.180.png

Tehran, Teheran (Iran)

rahsazan

کاربر ويژه
Mashhad, Iran[h=4]Current weather observation
The report was made 18 minutes ago, at 20:00 UTC
Wind 12 kt from north/northwest
Temperature 10°C
Humidity 66%
Pressure 1023 hPa
Visibility 8000 m
Few clouds at a height of 3000 ft ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 3000ft
Overcast at a height of 8000 ft
light rain

ali.doosti

کاربر ويژه
محمدرثثاجان با گوشی هستم پست آخر آقای پرنورو میذارید لطفا دوستان استفاده کنن؟

rahsazan

کاربر ويژه
محمدرضاجان با گوشی هستم پست آخر آقای پرنورو میذارید لطفا دوستان استفاده کنن؟

به روی چشم علی جان

چشم انداز نقشه های پیش بینی برای اواسط فروردین1392

نقشه های پیش بینی حکایت از شکل گیری یک مرکز کم ارتفاع فعال و یا سرد چال در موجی است که از منطقه ایسلند و شمال اقیانوس اطلس بطرف خاورمیانه و مدیترانه و ایران ارسال می شود.فعالیت این موج از اواخر روز پنجشنبه 1392/01/04با استقرار مرکزش در شرق مدیترانه و ناوه آن در غرب ایران شروع می شود و بتدریج به عرضهای پایین تر منتقل شده و با حرکت شرق سوی خود بر اکثر نقاط ایران تاثیرگذار خواهد بود.این سامانه دینامیکی دارای کمفشار بسیار فعالی برروی زمین است و هماهنگی بسیار خوبی بین ترازهای مختلف این سامانه وجود دارد که نشانه فعال بودن این سامانه است. در این سامانه شرایط دینامیکی از قبیل همگرایی در تراهای پایین جو و واگرایی در ترازهای میانی و بالایی جو و صعود بسیار عالی برآورد می شود. اما متاسفانه رطوبت خوبی فعلا در ترازهای پایین و850 هکتوپاسکال جو برروی استان خوزستان دیده نمی شود .ولی در تراز 700 هکتوپاسکال رطوبت مناسب می باشد. از طرفی رطوبتی که با این سامانه همراهی می کند از ناحیه مدیترانه و تا حدودی شمال دریای سرخ و خلیج فارس می باشد .و دریای عرب و اقیانوس هند و دریای عمان بدلیل عدم تشکیل واچرخند برروی آبهای جنوب نقش رطوبتی در این سامانه ندارند.احتمال رخداد پدیده تگرگ - بدلیل صعود عمیق و انتقال خط همدمای صفر به تراز700هکتوپاسکال و با توجه به فصل انتقالی( اززمستان به بهار) بسیار زیاد است. و شیب فشاری بالایی در کمفشار سطح زمین دیده می شود که حکایت از وزش بادهای شدید دارد. بارشها رگباری و در شمال و شرق و مرکز استان متمرکز است. شرایط دینامیکی و شیب فشاری خوب بدلیل حضور زبانه پرفشار دینامیکی در شمالغرب و غرب عراق شکل گیری طوفان گردوخاک گسترده از روز پنجشنبه تا شنبه و انتقال آن به غرب و جنوبغرب ایران وجود دارد. در صورت تامین رطوبت مناسب در روز های یاد شده بارشهای خوبی در سطح خوزستان رخ خواهد داد. در غیر اینصورت وضعیت بارش در سطح استان خوزستان زیاد مناسب نخواهد بود.تراز 500هکتوپاسکال جو:
HGT13033000144_500_TMP.jpg
نقشه سطح زمین:

SLP13033000144_000.jpg

نقشه ضخامت بین 1000-500هکتوپاسکال:
TCK13033000132.jpg

نقشه توزیع بارش:
PRE13033000156_12h.jpg

Fooladi

کاربر ويژه
ماهان گفتی پشیمون شدی میری همدان. اگه بهار و زمستون امسال اینقدر خشک نبود و اگه یکم دیرتر می اومدی اونوقت می تونستم توصیه کنم مسیر کوهدشت به خرم آباد بپیچی شمال سمت پیر شمس الدین. طبیعت ییلاقی و بکری داره. یکی از مسیرهای دسترسی به منطقه حفاظت شده سفید کوه هست اونجا. کوه های اینجا خیلی لختند امسال!

Dr.ben

کاربر ويژه
این سایت همانند ماه های گذشته در پیش بینی ناهنجاری دمایی و بارشی ماه آینده میلادی برای غالب مناطق کشور بارش کمتر از نرمال و دمای بیشتر از نرمال در نظر گرفته. شهر و دیار ما در سواحل دریای کاسپین هم کماکان داره روزهای کم بارشی را تجربه می کنه. البته به نظرم شرایط دمایی در حال حاضر نزدیک به نرماله ماه فروردینه.

CFSv2.T2m.20130330.201304.gif

CFSv2.Prec.20130330.201304.gif

سیبری

کاربر ويژه
هوا فوق العاده شمالی است!
ابرهای ارتفاع پایین ، مه رقیق ،وزش باد غربی و بوی رطوبت اشباع شده آدم و سرمست میکنه

قوچان همچنان بارون ریزه تو دمای 3+
تا الان حدود 1.5 میل اومده

Fooladi

کاربر ويژه
سال گذشته به دلیل پایین بودن قیمت خرید تضمینی گندم بخش زیادی از آن صرف خوراک دام شد و بخش زیادی نیز به کشورهای همسایه قاچاق شد. سطح زیر کشت گندم هم کم شده چون صرفه اقتصادی اون کم شده. امسال هم که خشکسالی مشهوده. امیدوارم مسئولین به فکر گندم مردم باشند مثل برنج نشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا