سلام به همه :گل:
دوستان بارش مشهد چطور بود؟
اینجا که کلا تعطیل بود
سلام امیرجان
فرودگاه 2.1 میلیمتر بارید
فکر کنم سطح شهر بیشتر بود، چون چند ساعتی خوب میبارید و حدود 15 دقیقه هم heavy rain بود
اینجا که کلا تعطیل بود
سلام امیرجان
فرودگاه 2.1 میلیمتر بارید
فکر کنم سطح شهر بیشتر بود، چون چند ساعتی خوب میبارید و حدود 15 دقیقه هم heavy rain بود
سلام امیر جان
بارون به صورت بارون ریزه بود
مشهد2 میل قوچان 3 میل بجنورد 2 میل کلات 7 میل درگزهم 5 میل
اینجا که کلا تعطیل بود
سلام امیرمحسن
سلام امیر جان
امروز فکر کنم ما دستکم در حدود 5 الی 6 میلیمتر بارش خیلی خوبی داشتیم. حجمش زیاد نبود ولی خیلی طولانی مدت بارید و همه جا نم کشید
اینهم یک عکس از امروز ظهر تقدیم به شما:
فوق العاده بود:دست:امشب یک سر تا هاشمیه - کوهستان پارک خورشید رفتیم . یک چند تا عکس بدون سه پایه هم گرفتم که ای بدک نشد:خجالت2:
یکشنبه 11 فروردین 1392 - کوهستان پارک خورشید- ساعت 23:45 دقیقه
نمایی به سوی شهر مشهد:
فوق العاده بود:دست:
شبهایی که ارتفاع ابر پایینه آسمون بالای حرم خیلی قشنگ میشه،توی عکس اول از دور این حالت دیده میشه، حیفم اومد رو عکس علامت بزارم
انشالله ،نگران پارکینگ نباش میگم پارکینگ دوم رو باز کنن، چون میدونی که من چقدر تنبلم:49:
خیلی ممنون محمد رضا جان
حالا یک شب فرصت کنیم باهم بریم با خیالی آسوده چند تا عکس قشنگ با سه پایه بگیریم.
منتهی پارکینگ دوم کوهستان پارک خورشید رو بعد از پارسال تابستون که خیلی شلوغ میشد و کنترلش واسشون سخت شده بود بستن. باید ماشین رو اول جاده پارکینگ دوم بذاریم یک تپه نوردی اسپورت داشته باشیم بریم بالا تا با دید کاملا باز چند تا عکس خوب بگیریم:گل:
نگران نباش امیر، چون پارسال هم که بارشها خوب بوده بعضی از شهرها از جمله شهر قلمدانهای مرصع کمتر از نرمال بوده از 1 تا 11 فروردین
انشالله ،نگران پارکینگ نباش میگم پارکینگ دوم رو باز کنن، چون میدونی که من چقدر تنبلم:49:
:غش2:
البته مطمئنم که مسئولین شهر واسه will ( خواسته شما)شما اهمیت و ارزش زیادی قائلند .خدا شانس بده:سوت:
The report was made 13 minutes ago, at 21:00 UTC |
Wind 11 km/h from southwest |
Temperature 8°C |
Humidity 39% |
Pressure 1023 hPa |
Visibility 10 km or more |
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus |