• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
محمد بجنورد عزیز ارتباط تلفنی بنده با شما متاستفانه قطع شد...

به بزرگی خودت عفو کن...

انشاالله فرصت دیگه....

saeed hh

کاربر ويژه
کد خبر: ۱۴۵۴۵۹
۱۵ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۴

زمين لرزه اي به بزرگي 3.5 ريشتر در مقياس امواج دروني زمين (ريشتر) بامداد پنجشنبه منطقه حاجي آباد واقع در شمال استان هرمزگان را لرزاند.

به گزارش مرکز لرزه نگاري کشوري وابسته به مؤسسه ژئوفيزيک دانشگاه تهران، زمان وقوع اين زمين لرزه ساعت 3 و 29 دقيقه و 3 ثانيه بامداد پنجشنبه بوده است.

اين گزارش همچنين موقعيت جغرافيايي وقوع اين زمين لرزه را 28.13 درجه عرض شمالي و 56.03 درجه طول شرقي اعلام کرد.

هنوز هيچ گزارشي از خسارات احتمالي اين زمين لرزه دريافت نشده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد بجنورد عزیز ارتباط تلفنی بنده با شما متاستفانه قطع شد...

به بزرگی خودت عفو کن...

انشاالله فرصت دیگه....

از اساتید و مدیران عزیز عذر میخوام ولی بَده که جواب شخصی رو ندی،شهاب جان خواهش میکنم،متاسفانه من هم شارژ ندارم که زنگ بزنم،انشاالله.

بخاطر اینکه پستم اسپم نشه اینو میذارم!!!

پنج شنبه ی دو هفته ی دیگه!!!نفوذ سرما و آغاز بارش برف در سراسر نیمه ی شمالی!!!!

2013040400_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_336.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
پیش بینی سایت توهم{datameteo} واسه اردبیل{همون زمانی که نقشه هاش رو گذاشتم}

WED 17
rain.png
Cloudy with Showers Possible11.7°C20.6°C10.2mmSW 22 max 28
THU 18
snow.png
Overcast with Snow Possible -0.7°C7.9°C28.0cmE 9 max 11
FRI 19
chancesnow.png
Scattered clouds with Occasional Snow Showers-0.9°C11.9°C0.2cmESE 9 max 11

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان

منم باید برم،مهمونامون رسیدن،انشاالله بعدازظهر برمیگردم.فعلا...

اینم وضعیت فعلی بجنورد

[h=4]شرایط فعلی
d000.png
+17 درجه سانتی گراد

شفاف
دمای مورد انتظار:+17°
بارومتر: 1016.0 هوای فشار بالا
نقطه شبنم: -2°
رطوبت: 27.1%
قابلیت دید: 10 کیلومتر

Dr.ben

کاربر ويژه
اینم ادامش!!

2013040400_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_348.gif

2013040400_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_360.gif

امیدوارم در آبدیت های بعدی سرما بشدت کم و بارش ها بشدت افزایش پیدا کنه.

سلام بر محمد عزیز. داشتم صفحات رو از دیشب میومدم جلو این دو تا رو دیدم یه لحظه فکر کردم رفتم تو پست های زمستون :خجالت2:
من استرس گرفتم یعنی چی میشه. 528 یخورده میاد پایین تر ما هم برف ببینیم :ایده:
برخی قدیمی ها نقل می کنند که در منطقه ای از گیلان کوزه ای پیدا شده بود که توش تکه چوبی بود به طول 30 سانتی متر و یادداشتی مبنی بر اینکه، به وقت برداشت سیر برف اومد اندازه این!! :51:

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام بر محمد عزیز. داشتم صفحات رو از دیشب میومدم جلو این دو تا رو دیدم یه لحظه فکر کردم رفتم تو پست های زمستون :خجالت2:
من استرس گرفتم یعنی چی میشه. 528 یخورده میاد پایین تر ما هم برف ببینیم :ایده:
برخی قدیمی ها نقل می کنند که در منطقه ای از گیلان کوزه ای پیدا شده بود که توش تکه چوبی بود به طول 30 سانتی متر و یادداشتی مبنی بر اینکه، به وقت برداشت سیر برف اومد اندازه این!! :51:
یعنی 30 سانت!؟ :ایده::37::54::17:

pokerface

متخصص هواشناسی
سلام به دوست گرامی‌ علی‌.ببین علی‌ جان قبل از هرچیز بگم که این نقشهأی که می‌بینید نقشه‌های ۲ بعدی هستن ولی‌ جو در یک فضای سه بعدی سیر میکنه پس باید یک مدل فضایی رو از توده‌های در حال حرکت در ذهن داشته باشیم که بهش اصطلاحا میگن conceptual model. وقتی‌ توده هوای سردو قطبی فرضاً به سمت جنوب حرکت میکنه یک طول و عرض و یک ارتفاع داره که در جاهای مختلف متفاوته.وقتی‌ که ۲ تا توده با گرادیان دمای مختلف در کناره هم قرار گرفته باشن بدون عوامل ناپایدار کنندهٔ جو مثل جت استریک‌ها و تراف‌های تراز میانی، جبهه‌ بین این ۲ توده تشکیل میشه که بهش میگن stationary front دقت داشته باش که در این حالت ۲ توده هوا به سمت هم حرکت نمیکنن یا اگه حرکتی هست سرعت بعد بیشتر از ۵ نات نیست و هیچ گونه ناپایداری نداریم!
kerll5z0klosylegr2jt.png

وقتی‌ جبهه‌ سرد داشته باشیم باد‌ها در پشت جبهه‌ با سرعت بیشتر از ۵ نات در حال وزیدن به سمت توده گرم هستن که معمولان این جبهه‌‌های سرد همراه تراف‌های تراز میانی و واگرأیی تراز بالای جو ایجاد میشن.
lncfn49l5cgekvh90x2.png
73pxbk97fou1uqfve7h.png

در این عکس که یک مقطع افقی رو از جبهه‌ سرد میبینی‌ ،هوای سرد به زیر هوای گرم میره ،هوای گرم رو به بالا می‌رونه و هوای گرم جهت حرکتش به داخل صفحه هست که در این فضای ۲ بعدی نمیتونی‌ ببینیش.هوای سردو گرم همدیگرو خنثا نمیکنن بله این صعود هوای مرطوب هست که بارندگی ایجاد میکنه.
z1pgpok3aolbqiid6tf1.png

پس نتیجه اینکه:

۱-جبهه‌ stationary همراه با ناپایداری هوا نیست!۲ توده مختلفه هوا به گرادین دما و رطوبت متفاوت بدون حرکت به سمت هم یا با حرکت با سرعت بسیار کم زیر ۵ نات این جبهه‌ رو ایجاد می‌کنن.
۲-هوای گرم سرد همدیگرو خنثا نمیکنن!
۳-با توده‌ها و جریانایت جو به صورت سه بعدی نگاه بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا