• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
ژئوفیزیک دیشب بیشترین بارش استان تهران و البرز و داشته 4.0 میل . پس پیک بارش سعادت اباد بوده با حدود 7 - 8 میل

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ژئوفیزیک دیشب بیشترین بارش استان تهران و البرز و داشته 4.0 میل . پس پیک بارش سعادت اباد بوده با حدود 7 - 8 میل

محمد من تا 10 میل رو هم میبینم، بارش دم صبح بسیار سنگین بود (قبل از طلوع آفتاب).

فکر کنم استان های فارس و کرمان تا ساعاتی دیگه شاهد بروز سیل باشن!

amir tehranpars

کاربر ويژه
حیف این سیستم ها که این موقع از سال میان! اگر وسط زمستان وارد شده بود کل کشور بارش بسیار سنگینی رو دریافت میکرد!

راستی خدا رو شکر اصفهان هم دیروز بارش خوبی گرفته.

درود !
دقیقا !
من هم همین موضوع چندروزی است تو ذهنمه !
الان دوبهار پیاپیه که سیکلون رو کشور بدون ناقصی وارد میشه !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
jh5ca8qu33tepjs5j8d5.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر امیرمحسن عزیز:گل:

نظرتون در مورد سیستم بعدی چی هست؟ به نظر میاد شکر خدا حداقل در باند شمالی کشور شاهد بارش خواهیم بود و خراستان هم که بارش نسبتا سنگینی در پیش خواهد داشت.

amir tehranpars

کاربر ويژه
مدل ecm برا اوایل هفته آتی، سیستم نسبتا قدرتمندی رو نشون میده !
خدا کنه قطعی شه تا پیشبینی آپریل درست از آب درآد !

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود !
دقیقا !
من هم همین موضوع چندروزی است تو ذهنمه !
الان دوبهار پیاپیه که سیکلون رو کشور بدون ناقصی وارد میشه !
درود امیر جان

سیکلون این موقع از سال همونطور که میبینیم باعث بارشهای رگباری بسیار شدید در جنوب میشه که اگر زمستان بود همین بارش ها بصورت برف در ارتفاعات ذخیره میشد اما الان بصورت سیل علاوه بر خرابی و خسارت به سرعت از دسترس خارج میشن.

بحث تلخ بروز گرد و غبار هم که بماند، دیروز در زمان بازی فوتبال در اهواز، شدت آلودگی هوا رو راحت میشد دید ولی متاسفانه بازی برگزار شد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اون منطقه ای که با رنگ سبز مشخص کردم ، رطوبت تراز 700 میلی بار 80 درصد هست دقیقا باند بالای جبهه گرم هست و سنگین ترین بارشهای امروز از اون نقطه باید باشه:

ujm7fq1378z90etjvi4.jpg

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز:گل:

بعد از مدتی غیبت ماهم اومدیم.

متاسفانه امسال هم دست کمی از پارسال نداره، خشکسالی هنوز ادامه داره و معلوم نیست کی تموم میشه:ناراحت:

از سیستم دیروز هم 5 میلیمتر نصیب ما شد.

amir tehranpars

کاربر ويژه
با استقرار این سیکلون قدرتمند بر روی جنوبغربی کشور ، سبب شده تا با حرکتی پادساعتگرد ، همینک حرکت ابر در پایتخت از شرقی به غربی تغییر فاز دهد !

qc8vxkavvuckmj26k6t.png
[/URL][/IMG]

arashz

مدیر بخش هواشناسی

متاسفانه امسال هم دست کمی از پارسال نداره، خشکسالی هنوز ادامه داره و معلوم نیست کی تموم میشه:ناراحت:

درود حامد جان
امیدوارم سال حوب و خوشی رو در پیش رو داشته باشید.
در مورد بارش هم نگران نباشید باز هم سیستم خواهیم داشت:گل:

amir tehranpars

کاربر ويژه

درود !
انشالله ماه آپریل در ادامه ماهی پربارش برا ایلام باشه !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر امیرمحسن عزیز:گل:

نظرتون در مورد سیستم بعدی چی هست؟ به نظر میاد شکر خدا حداقل در باند شمالی کشور شاهد بارش خواهیم بود و خراستان هم که بارش نسبتا سنگینی در پیش خواهد داشت.

درود بر آرش عزیز

امیدوارم نوروز بر شما خوش گذشته باشه و البته میدونم که سفر خیلی خوبی هم داشتید.

سیستم بعد بنظر میرسه از آذربایجان تا خراسان رو درگیر بارش کنه و با هوای خنکی هم همراهی میشه. دمانه این بارشها از چهارشنبه تا دوشنبه خواهد بود و سواحل دریای خزر طوفانی - مواج و سرد خواهد شد.و بارش خوبی در باند شمالی کشور- ارتفاعات البرز- قزوین- زنجان- تهران -سمنان- خراسان شمالی - خراسان رضوی- جنوبی- ارتفاعات کرمان هم بارش داشته باشند.

mohamad$

کاربر ويژه

درود حامد جان . مدتی نبودید نگران شدیم . امسال به نظر میرسه منطقه البرز و سواحل خزر هم بارش ها زیر نرمال هست . جنوب غرب وضعش خوبه ( چهار محال کهکیلویه )

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود حامد جان
امیدوارم سال حوب و خوشی رو در پیش رو داشته باشید.
در مورد بارش هم نگران نباشید باز هم سیستم خواهیم داشت:گل:

درود بر ارش عزیز

بسیار ممنونم ارش جان. ولا من دیگه امیدی به این سال ندارم نرمال شدن بارش محاله!! به جزء خاک چیزی نصیب ما نمیشه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا