• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام به داداشای پرکارخودم:گل::احترام:
میشه بگید فردااصفهان بارون می باره یانه؟

آخه قراربیریم بیرون ولی دوستدارم بارون بیادکه کنسل بشه:خنده2:

چاکر آبجی ریحانه عزیز:احترام::aminkhan:

ظاهرا بارش خوبی در انتظار نصف جهان عزیز هست که طبق پیش بینی اساتید تا فردا ظهر هم ادامه خواهد داشت!!شدتش هم امشب تا فردا صبحه:گل:

الان وضعیت چطوره؟؟{منظور هوای فعلی اصفهانه}

ali.doosti

کاربر ويژه

سلام علی جان

خیلی ممنون که تو این بحث شرکت کردید و بی تفاوت نبودی.

آفرین بر شما تکیه بر یک شاخص برای تعمیم دادن یک شرایط خاص اقلیمی برای یک منطقه جغرافیایی 100 درصد اشتباهه ولی توجه شما دوست خوبم رو به وضعیت فعلی این شاخص جلب میکنم و اون اینکه مثبت شدن شاخص NAO مقارن شده با بارشهای سراسری و مطلوب برای کشور در همین ایام

قضاوت با خودتون :

00zgfsnao.gif

من از شما تشکر میکنم بابت اطلاعات مفیدتون استاد!والا من از 2006 که خشک شدیم نگاه میکنم بجز امسال که کاملا منفی بود تو صل بارش اون سال ها نوسان داشته و کارو سخت میکنه!ولی حدس می زنم...فقط حدسه منفیش واس ما بهتر باشه!چون 88 منفی غالب تر بوده و ما یک توقف تو خشکیمون داشتیم!امسالم درسته خشکه باز ولی خداروشکر از سال های قبل خیلی بهتره!تا پارسال ما تغییر فصل نداشتیم همش خشک بود!

ali.doosti

کاربر ويژه
منون داداشی که جوابمودادی:گل:
فکرکنم من اولین ابجی وخانومی هستم که توی این تاپیک امدم:خجالت2:
حتما به حضورتون ادامه بدید!نیست ما پسرا همه که یه جا جمع میشیم یه کم شیطون میشیم دعوامون میشه شما باشید تعدیل میشه:سوت: (البته شوخی بود کسی به دل نگیره دوستان گلم):گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مرسی ولی می ترسم دوباره پودر شه
مثل 4 بار اخیر:ناراحت:

نه پودر نمي شه

قضيه بارش هاي شما در انتهاي هفته بر مي گرده به عبور زبانه هاي يك ناوه شمالي كه با عبورش ضمن استقرار جريانات ناپايدار با شمالي شدن جريانات رطوبت خزر هم خواهيم داشت.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
چاکر آبجی ریحانه عزیز

ظاهرا بارش خوبی در انتظار نصف جهان عزیز هست که طبق پیش بینی اساتید تا فردا ظهر هم ادامه خواهد داشت!!شدتش هم امشب تا فردا صبحه

الان وضعیت چطوره؟؟{منظور هوای فعلی اصفهانه}
ممنونم داداش خوبم بسی شرمنده شدم:خجالت2:

الان وضعیت آراومی داریم یه کوچولوهواسردشده
وزش بادهم نداریم ولی اسمون ابریه
:گل:
واانگارواقعا شدم گزارشگر هواشناسی:خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
علی جان

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان!!!!

خواهش میکنم اون نقشه های گرافیکی که در مورد شاخص NAO رو اینترنت وجود داره رو دور بریزید

این نقشه ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار و دما رو در زمان منفی بودن این شاخص ( NAO-) با دقت نگاه کن ، خودت همه چیز رو متوجه میشی عزیزم.

امروز بهروز عزیز یک مقاله گذاشت که بعضی از این اساتید هواشناسی تهیه کرده بودند و به زبان انگلیسی هم ترجمه کرده بودند ولی من فقط می تونم بگم متاسفم:

xdbxea7frarppvx16k5h.jpg

txvejx2ikr7trkz0twjj.jpg

من از شما تشکر میکنم بابت اطلاعات مفیدتون استاد!والا من از 2006 که خشک شدیم نگاه میکنم بجز امسال که کاملا منفی بود تو صل بارش اون سال ها نوسان داشته و کارو سخت میکنه!ولی حدس می زنم...فقط حدسه منفیش واس ما بهتر باشه!چون 88 منفی غالب تر بوده و ما یک توقف تو خشکیمون داشتیم!امسالم درسته خشکه باز ولی خداروشکر از سال های قبل خیلی بهتره!تا پارسال ما تغییر فصل نداشتیم همش خشک بود!

آخرین ویرایش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
در نسخه های قدیمی تر و تاریخی این مجموعه ردپایی از موجودی مرموز و ناشناخته آبجی مانند به چشم میخوره

خیلی ممنون چه تعریف جالبی خیلی خوشم امد:خنده2:

ولی خدایش نه مرموزم ونه ناشناخته شماازبس سربه زیر ونجیب هستید مارونمیبینید
:خنده2::احترام:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تهران هم ممكن اواخر هفته رگبارهايي رو ببينه. در برخي نواحي البرز ما بارش هايي رو داريم.

در صورت تحقق رگبارهايي اينبار از جنس بهاره رو تجربه خواهيم كرد. رعد و برق و وزش باد از تبعات احتمالي اين جريانات ناپايدار هست.

در روزهاي آينده ميشه دقيق تر اظهار نظر كرد كه آيا تهران اخر هفته تجربه خواهد كرد يا نه.

navid-mashhad

کاربر ويژه
خیلی ممنون چه تعریف جالبی خیلی خوشم امد:خنده2:

ولی خدایش نه مرموزم ونه ناشناخته شماازبس سربه زیر ونجیب هستید مارونمیبینید
:خنده2::احترام:

شما که مشخصا اینطوری نیستید. خوبه که شما بیاین اینجا گزارش بدین :گل:. معمولا خانوما علاقه ای به هواشناسی ندارن شوربختانه:ناراحت:
دوستان دیگه که اکثرن از من قدیمی ترن منظور منو از موجود مرموز ( کاربر پر حاشیه م از تهران ) می فهمن حتما

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
شما که مشخصا اینطوری نیستید. خوبه که شما بیاین اینجا گزارش بدین . معمولا خانوما علاقه ای به هواشناسی ندارن شوربختانه
دوستان دیگه که اکثرن از من قدیمی ترن منظور منو از موجود مرموز ( کاربر پر حاشیه م از تهران ) می فهمن حتما

خب حالاازاین به بعد منم گزارش شهر خودمونومیدم ولی میگما من ازنقشه واین چیزاسررشته ندارم:ناراحت:
بعدشم هوای اصفهان کم میشه تغییرکنه بیشتریکنواخته:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اینهم نقشه های ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 و دمای سطح زمین در زمانیکه این شاخص( NAO+) مثبت میشه:

vhavzjz0izjghnlvqlnp.jpg

mpwf9wg7sfgyefys4zz.jpg

از دوستان عزیزی که هنوز شک و شبه دارند خواهش میکنم با منطق و مدرک از نظریه خودشون دفاع کنند که شامل امیر عزیز از تهران پارس هم میشه:گل:

من در خدمتگذاری دوستان عزیز خاضرم:خجالت2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
خب حالاازاین به بعد منم گزارش شهر خودمونومیدم ولی میگما من ازنقشه واین چیزاسررشته ندارم:ناراحت:
بعدشم هوای اصفهان کم میشه تغییرکنه بیشتریکنواخته:ناراحت:

ای بابا منم سر رشته ندارم والله!! اینجا یه چیزهای کوچیکی رو از بقیه دوستان یاد گرفتم و بیشتر نقش نخودی و اسپمر دارم
اصفهان شاید از نظر بارشی خشک باشه ولی از نظر دمایی مناسبه و میشه گفت خوش آب و هواست

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
داداشای محترم انجمن اگه حضورمن دراین تاپیک موردپسندتون نیست راحت بگید دوستندارم اذیت ویاناراحتتون کنم:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
جل الخالق!
ایرانو بخش اعظم اروپا رابطه مستقیم دارن؟با این نقشه میشه دلیل برف شرق مدیترانه رو توجیح کرد!هم چنین سرمای سخت انگلستانو!یعنی امیر جان دلیل پاییز خوبمون از لحاظ بارش چیزی غیر از این شاخص بوده؟

ماهان.

کاربر ويژه
خوب اینهم نقشه های ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 و دمای سطح زمین در زمانیکه این شاخص( NAO+) مثبت میشه:

vhavzjz0izjghnlvqlnp.jpg

mpwf9wg7sfgyefys4zz.jpg

از دوستان عزیزی که هنوز شک و شبه دارند خواهش میکنم با منطق و مدرک از نظریه خودشون دفاع کنند که شامل امیر عزیز از تهران پارس هم میشه:گل:

من در خدمتگذاری دوستان عزیز خاضرم:خجالت2:

شکر خدا این حقیر هم از این آزمون سربلند بیرون اومدم

یادم میاد اون روزهایی که یک تنه در مقابل هجمه‌ها علیه NAO مثبت و پرفشار مهاجر ایستادگی می‌کردم!

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام دوست خوب من

خیلی هم خوش اومدید و حضور شما مایه مسرت و دلگرمی ماست
سلام داداش خوبم ممنون از خوش امدگویتون:گل:
فقط من یه کوچولوشلوغ میکنم همه بهم میگن بچه ای هنوز وازاین بابت شرمنده هستم ولی سعی میکنم کمتر شلوغ کنم:شاد2::شاد2::شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا