navid-mashhad
کاربر ويژه
پنجشنبه و جمعه رگبار و رعد و برق به همراه وزش باد داريد. :گل:
مرسی ولی می ترسم دوباره پودر شه
مثل 4 بار اخیر:ناراحت:
پنجشنبه و جمعه رگبار و رعد و برق به همراه وزش باد داريد. :گل:
سلام به داداشای پرکارخودم:گل::احترام:
میشه بگید فردااصفهان بارون می باره یانه؟
آخه قراربیریم بیرون ولی دوستدارم بارون بیادکه کنسل بشه:خنده2:
سلام علی جان
خیلی ممنون که تو این بحث شرکت کردید و بی تفاوت نبودی.
آفرین بر شما تکیه بر یک شاخص برای تعمیم دادن یک شرایط خاص اقلیمی برای یک منطقه جغرافیایی 100 درصد اشتباهه ولی توجه شما دوست خوبم رو به وضعیت فعلی این شاخص جلب میکنم و اون اینکه مثبت شدن شاخص NAO مقارن شده با بارشهای سراسری و مطلوب برای کشور در همین ایام
قضاوت با خودتون :
سلام
بیشتر بارشتون به احتمال زیاد امشب تا صبح فرداست
البته این رو استاد همشهری شما بهروز جان گفتن
حتما به حضورتون ادامه بدید!نیست ما پسرا همه که یه جا جمع میشیم یه کم شیطون میشیم دعوامون میشه شما باشید تعدیل میشه:سوت: (البته شوخی بود کسی به دل نگیره دوستان گلم):گل:منون داداشی که جوابمودادی:گل:
فکرکنم من اولین ابجی وخانومی هستم که توی این تاپیک امدم:خجالت2:
منون داداشی که جوابمودادی:گل:
فکرکنم من اولین ابجی وخانومی هستم که توی این تاپیک امدم:خجالت2:
مرسی ولی می ترسم دوباره پودر شه
مثل 4 بار اخیر:ناراحت:
ممنونم داداش خوبم بسی شرمنده شدم:خجالت2:چاکر آبجی ریحانه عزیز
ظاهرا بارش خوبی در انتظار نصف جهان عزیز هست که طبق پیش بینی اساتید تا فردا ظهر هم ادامه خواهد داشت!!شدتش هم امشب تا فردا صبحه
الان وضعیت چطوره؟؟{منظور هوای فعلی اصفهانه}
من از شما تشکر میکنم بابت اطلاعات مفیدتون استاد!والا من از 2006 که خشک شدیم نگاه میکنم بجز امسال که کاملا منفی بود تو صل بارش اون سال ها نوسان داشته و کارو سخت میکنه!ولی حدس می زنم...فقط حدسه منفیش واس ما بهتر باشه!چون 88 منفی غالب تر بوده و ما یک توقف تو خشکیمون داشتیم!امسالم درسته خشکه باز ولی خداروشکر از سال های قبل خیلی بهتره!تا پارسال ما تغییر فصل نداشتیم همش خشک بود!
در نسخه های قدیمی تر و تاریخی این مجموعه ردپایی از موجودی مرموز و ناشناخته آبجی مانند به چشم میخوره
خیلی ممنون چه تعریف جالبی خیلی خوشم امد:خنده2:
ولی خدایش نه مرموزم ونه ناشناخته شماازبس سربه زیر ونجیب هستید مارونمیبینید:خنده2::احترام:
شما که مشخصا اینطوری نیستید. خوبه که شما بیاین اینجا گزارش بدین . معمولا خانوما علاقه ای به هواشناسی ندارن شوربختانه
دوستان دیگه که اکثرن از من قدیمی ترن منظور منو از موجود مرموز ( کاربر پر حاشیه م از تهران ) می فهمن حتما
خب حالاازاین به بعد منم گزارش شهر خودمونومیدم ولی میگما من ازنقشه واین چیزاسررشته ندارم:ناراحت:
بعدشم هوای اصفهان کم میشه تغییرکنه بیشتریکنواخته:ناراحت:
داداشای محترم انجمن اگه حضورمن دراین تاپیک موردپسندتون نیست راحت بگید دوستندارم اذیت ویاناراحتتون کنم:گل:
خوب اینهم نقشه های ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 و دمای سطح زمین در زمانیکه این شاخص( NAO+) مثبت میشه:
از دوستان عزیزی که هنوز شک و شبه دارند خواهش میکنم با منطق و مدرک از نظریه خودشون دفاع کنند که شامل امیر عزیز از تهران پارس هم میشه:گل:
من در خدمتگذاری دوستان عزیز خاضرم:خجالت2:
سلام داداش خوبم ممنون از خوش امدگویتون:گل:سلام دوست خوب من
خیلی هم خوش اومدید و حضور شما مایه مسرت و دلگرمی ماست