نقشه ها و محصولات ناسا هم مي تونن كمك خوبي به نمايش چگونگي حركت يه سيستم بارشي در بازه هاي مشخص بكنن.
دوستان می دونستید فصل اصلی کشاورزی در دنیا تابستان هستش؟
میشه گفت اکثر مناطق ایران هم داخل تابستان بارش ندارند.
من نمی دونم یکی مثلا در استان خراسان چطوری کشاورزی می کنه؟
حتی محصولی مثل گندم هم 100 میلیمتر بارش در سال می خواد!
آرشیو دارن مهرداد جان؟ پولی که نیستن؟
مهرداد جان لینکی نداری که شاخص ها رو به صورت نمودار داشته باشه؟ راستش یه کم گیج شدم الان:خنده1:
محمد عزیز یه سری نمودار گذاشتن صفحات قبل اما برای انسو متاسفانه آمارهای سا لهای خیلی قبل رو نداره
سلام بر دوستان
http://parno2.blogfa.com/post/94
وبلاگ آقای پرنو
چشم انداز نقشه های پیش بینی از19فروردین 1392 لغایت 04اردیبهشت 1392
درود بر نوید عزیزدرسته اما سیستم کشاورزی ایران خودشو با این شرایط تطبیق داده برای همین از گذشته قنات ( کاریز ) در ایران وجود داشته - قنات قصبه گناباد بزرگترین و طولانی ترین قنات جهان با قدمت 2500 سال نشون دهنده همین تطبیق هست
در خراسان بهار فصل نسبتا پر بارشی هست ( به نسبت خودش ) و تولید گندم و جو از قدیم با صرفه بوده . مثلا تربت جام 225 میلی متر بارش سالانه 100 میلی متر بارش بهاره داره
فقط اشتباه بزرگی که 40-50 سال پیش انجام دادن کشت چغندر قند در خراسان بوده که اثرات خشکسالی های دو دهه اخیر رو چند برابر کرده
اگرنه آب به اندازه کافی برای کشت میوه ها و گندم و جو در کوهپایه ها همیشه وجود داره . و بدون تعصب یکی از با کیفیت ترین میوه های ایران رو خراسان داره . من خودم در روستای بار نیشابور دیدم که تمام محصول سیب سرخشون رو تاجرها برای صادر کردن به کشورهای عربی و بعضا اروپایی و آسیایی می خریدن
درسته اما سیستم کشاورزی ایران خودشو با این شرایط تطبیق داده برای همین از گذشته قنات ( کاریز ) در ایران وجود داشته - قنات قصبه گناباد بزرگترین و طولانی ترین قنات جهان با قدمت 2500 سال نشون دهنده همین تطبیق هست
در خراسان بهار فصل نسبتا پر بارشی هست ( به نسبت خودش ) و تولید گندم و جو از قدیم با صرفه بوده . مثلا تربت جام 225 میلی متر بارش سالانه 100 میلی متر بارش بهاره داره
فقط اشتباه بزرگی که 40-50 سال پیش انجام دادن کشت چغندر قند در خراسان بوده که اثرات خشکسالی های دو دهه اخیر رو چند برابر کرده
اگرنه آب به اندازه کافی برای کشت میوه ها و گندم و جو در کوهپایه ها همیشه وجود داره . و بدون تعصب یکی از با کیفیت ترین میوه های ایران رو خراسان داره . من خودم در روستای بار نیشابور دیدم که تمام محصول سیب سرخشون رو تاجرها برای صادر کردن به کشورهای عربی و بعضا اروپایی و آسیایی می خریدن
بچه ها ما خیلی فعالیم و همه مان هم سیاسی و اقتصادی هستیم. :خونسرد:
کاش یه تایپیک در همین زمینه ایجاد می کردیم و به تاخت و تاز می پرداختیم :51:
نظر دوستان چیه؟ :49::نمیدونم:
درود بر نوید عزیز
عجب پست کامل و پخته ای
زاهدان با 20 میل تو 24 ساعت گذشته سومین ایستگاه پر بارش کشور بوده