mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
بزرگي + شدت (مركالي) زلزله:
بزرگي + شدت (مركالي) زلزله:
مهرداد جان اگه تو دریا میومد احتمال سونامی میرفت؟
دوستان شايد براشون سوال باشه كه چرا من دائما از عنوان حداكثر موج استفاده مكي كنم ؟ اگه زلزله 6.1 ريشتر هست پس 7.2 ريشتر چيه؟
بايد عرض كنم كه وقتي يك زلزله اتفاق مي افتد از زماني كه انرژي در عمق زمين در محل كانون آزاد ميشه، امواج متعدد در راستاهاي مختلف در تمام جهات منتشر ميشن و به شكل يك كره در جهات مختلف حركت مي كنن وقتي اين امواج به سطح زمين ميرسن در راساتا و جهات مختلف سبب لرزش ميشه. اين امواج با مقياس و راستاي مختلف توسط دستگاه هاي لرزه نگار ثبت مي شن اون چيزي كه بعنوان برزگاي يك زلزله در خبرهاي مي شنويم معدل و ميانگين بزرگاي اين امواج هست.
در اين زلزله 20 ركود ثبت شده كه بزرگترين اونها 7.2 ريشتر و كوچكترين اونها 5.5 ريشتر هست كه ميانگين اينها 6.1 ريشتر عنوان شده ست.
امیر محسن عکس های جاده فوق العاده بودن
الاناس که عارف پیداش بشه اطلاعات بده
خوب ادامه عکسهایی که امروز در مسیر گرفتم روبه دوستان خوبم تقدیم میکنم.
منتهی اینجا اینقدر جاذبه واسه عکس گرفتن داره که حالا به امید خدا در روزهای آینده سعی میکنم چند تای دیگشون رو به تصویر بکشم.
در ضمن امروز یک چیز خیلی جالب رو متوجه شدم و اون اینکه در رشته کوههای هزار مسجد ، عشایر لک ( با ریشه لری و کردی ) داریم که از حدود 20 سال پیش به گفته چند تا جوونشون در هزار مسجد مستقر شدند.
اینم از عکسا:
خوب ادامه عکسهایی که امروز در مسیر گرفتم روبه دوستان خوبم تقدیم میکنم.
منتهی اینجا اینقدر جاذبه واسه عکس گرفتن داره که حالا به امید خدا در روزهای آینده سعی میکنم چند تای دیگشون رو به تصویر بکشم.
در ضمن امروز یک چیز خیلی جالب رو متوجه شدم و اون اینکه در رشته کوههای هزار مسجد ، عشایر لک ( با ریشه لری و کردی ) داریم که از حدود 20 سال پیش به گفته چند تا جوونشون در هزار مسجد مستقر شدند.
اینم از عکسا: