• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Rastegari

Banned
راس می‌گی‌ها. چرا من حواسم نیست؟ تازه امروز صبح هم داشتم نیمرو درست می‌کردم، این هارپ بی‌نـ......س اشعه زد، نیمرو سوخت، مامانم هم دعوام کرد. ببین چطور داخل خانواده‌ها هم تفرقه می‌ندازن!؟!

بعضی ها هم اینقدر بیکار میرن تحلیل و تجزیه می کنند! نمودار و فلان هم می سازن. یه عده هم باور می کنند! :75:

اینجا رو ببین:

http://anjoman.tebyan.net/newindex.aspx?pid=17257&threadID=100612

محمد بجنورد

کاربر ويژه
تا 144ساعت آینده!!نقطه ی بنفش در شمالشرق!!

13041512_2_0912.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد دوستان جی اف اس برای جاییکه من هستم و کوههای هزار مسجد 78 میلیمتر بارش پیش بینی کردند

ali.doosti

کاربر ويژه
از غرب ابری شد غیرمنتظره بود!
واندرگراند همین الآن بارش پیش بینی کرد واس امشب با احتمال40 %
فکر نکنم.خبری شه...
شنبه یک شنبه کم کم.داره واس کل ایران جدی میشه...تهران و مشهدم بارش خوبی دارن!

Rastegari

Banned
سلام مجدد دوستان جی اف اس برای جاییکه من هستم و کوههای هزار مسجد 78 میلیمتر بارش پیش بینی کردند

وقعا بهترین آب و هوا مال این عشایر هستشااا

تو فصل گرما به مناطق کوهستانی میرن و در زمستان به مناطق گرم که داخل زمستان معتدله!!!

یعنی چیزی به نام گرما و سرما حس نمی کنند!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بخدا بحث هایی که می کنه مثل خبرگزاری فارس هستش! :خنده2:

حتما منظور این هارپ هستش:

http://fa.wikipedia.org/wiki/هارپ

هارپ وجود داره اما اونچیزی که تو اذهان عموم در مورد تاثیرش بر روی طبیعت و القای مخاطراتی چون سیل و زلزله وجود داره درست نیست. یکی از مسئولان بلند پایه زلزله شناسی هم اعلام کردن چنین موضوعی صحت نداره.

آنتن های هارپ آمریکا به اندازه یک استادیوم تو آلاسکا استقرار داره که از اون برای مطالعه لایه های زمین استفاده میشه.

تاسیسات خیلی قوی تر و وسیع تر در روسیه وجود داره و اگه قرار باشه این تاسیسات تاثیری در القای زلزله داشته باشه باید بیش از پیش از جانب روسیه باشه. جدا از اون اگه این تکنولوژی روی حرکت طوفان ها تاثیر داشت آمریکا از اون برای کشور خود در برابر هاریکن ها استفاده می کرد.

آخرین ویرایش:

aznavar

کاربر ويژه
از غرب ابری شد غیرمنتظره بود!
واندرگراند همین الآن بارش پیش بینی کرد واس امشب با احتمال40 %
فکر نکنم.خبری شه...
شنبه یک شنبه کم کم.داره واس کل ایران جدی میشه...تهران و مشهدم بارش خوبی دارن!

علی جان واندرگراند برای ما چند میل زده؟

پسرخاله

کاربر ويژه
منم به هموطنانه عزیزم از جمله بوشهریها تسلیت میگم امیدوارم روزی برسه که ما هم مثله ژاپن از زلزله لذت ببریم!
شبه همه ی دوستان گلم بخیر با بهترین آرزوها
:گل:
فعلا بای
:گل:

IRAJ1

کاربر ويژه
آقا من یه مشکل دارم هر 15 دقیقه دسترسیم به فروم قطع میشه و باید مجددا یوزر پسورد وارد کنم ،کسی این مشکل داره؟

Rastegari

Banned
نماینده ایران هم که 1 گُل از الهلال خورده! :68:

یه خبر خوب گیر ما ایرانی ها نمیادش! :34:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آقا من یه مشکل دارم هر 15 دقیقه دسترسیم به فروم قطع میشه و باید مجددا یوزر پسورد وارد کنم ،کسی این مشکل داره؟

من ظهر این مشکل رو داشتم البته دیروز ویندوز جدید نصب کردم.

پسورد رو تو مرورگر سیو کردی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا