• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Rastegari

Banned
من آخر نفهمیدم این :97: طلا :97: چی داره که زن های ایرانی خودشون رو خفه کردن باهاش؟؟؟

این زن ها تو روستا داخل خونه های شُلی و سنگی زندگی می کنند بعدش از مچ تا بازو هاشون طلا هستش!

60568_823.jpg

طبق آمار تا الان 8 نفر از کشته شدگان در محدوده سنی زیر 10 سال (4 پسر، 4 دختر) :103:

ایول نیسان :93:

60579_732.jpg

این پژو اتوماتیک بار کُپ شده

60580_832.jpg

دیگه پنکه هم ندارند تا خنک بشن!

60581_220.jpg

فقط تعجب!

60570_658.jpg

aliasgar57

کاربر ويژه
سلام بر دوستان:گل::گل:

کوهنوردی می خواست بلندترین قله رو فتح کنه .

بالاخره بعد از سال ها ماجراجویی رو شروع کرد .
اما از اونجا که آوازه فتح قله رو فقط واسه خودش می خواست
تصمیم گرفت به تنهایی این کارو انجام بده .
او شروع به بالا رفتن از قله کرد ،
اما دیروقت بود و به جای چادر زدن به بالا رفتن ادامه داد
تا کم کم هوا تاریک شد ...
سیاهی بر کوه سایه افکنده بود و ماه وستاره ها توی سیاهی
شب گم شده بودند و کوهنورد نمی تونست جایی رو ببینه !
در حال بالا رفتن بود و فقط چند قدم تا قله مونده بود که
پاش لغزید و حس کرد که جاذبه زمین داره اونو
در خودش فرو می بره !!
همچنان در حال سقوط بود و در این مدت تمام وقایع
خوب و بد زندگیش پیش چشماش ظاهر شدند !
ناگهان درست در لحظه ای که مرگ رو به خودش نزدیک می دید ،
حس کرد طنابی که به دور کمرش بسته شده ،
اونو به شدت می کشه !
میان آسمان و زمین معلق بود و
فقط طناب بود که اونو نگه داشته بود
در آن سکوت هیچ راه دیگری نداشت جز اینکه
فریاد زد : خدایا کمکم کن ...
ناگهان صدایی از دل آسمان پاسخ داد : از من چه می خواهی ؟
- خدایا نجاتم بده !
- آیا یقین داری که می توانم تو را نجات دهم ؟
- بله باور دارم که می تونی !
- پس طنابی که به دور کمرت بسته شده قطع کن ... !!
لحظه ای در سکوت سپری شد و کوهنورد تصمیم گرفت با تمام
توانش طناب رو بچسبه !
فردای اون روز گروه نجات گزارش دادند که جسد یخ زده
کوهنوردی پیدا شده در حالی که از طنابی آویزان بوده
و دستهایش طناب رو محکم چسبیده بودند ،
فقط چند قدم بالاتر از سطح زمین ... !!!

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان

(مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی) 21/1/92

بر اساس آخرین نقشه ها ی پیش یابی هواشناسی طی48 ساعت آینده آسمان اکثرنقاط استان نیمه ابری تا ابری همراه با بارندگی

پراکنده خصوصا در شمال وشرق استان ووزش باد در برخی نقاط پیش بینی می شود.بر اين اساس:

پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی

چهارشنبه 21/1/92
پنجشنبه 22/1/92
جمعه 23/1/92
نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری در بعداز ظهر افزایش ابردر پاره ای نقاط با وزش باد نسبتا شدید
نیمه ابری در بعد از ظهر افزایش ابرهمراه با رگبار پراکنده ورعد وبرق ووزش باد
ابری همراه با رگبارپراکنده ورعد وبرق در پاره ای نقاط ووزش باد از بعداز ظهر بتدریج کاهش ابر
نواحی مرکزی

صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد در بعداز ظهر افزایش ابر
نیمه ابری در بعد از ظهر افزایش ابرهمراه با رگبار پراکنده ورعد وبرق در پاره ای نقاط ووزش باد
ابری همراه با رگبارپراکنده ورعد وبرق در پاره ای نقاط ووزش باد از بعداز ظهر بتدریج کاهش ابر
نواحی جنوبی

نیمه ابری در بعد از ظهر افزایش ابرهمراه با رگبار پراکنده ورعد وبرق در پاره ای نقاط ووزش باد
شهرستان
مشهد

نیمه ابری در بعد از ظهر افزایش ابرگاهی همراه با رگبار پراکنده ورعد وبرق ووزش باد
نیمه ابری در بعد از ظهر افزایش ابرگاهی همراه با رگبار پراکنده ورعد وبرق ووزش باد
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
10
30
12
26
14
24

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذشته:

در24 ساعت گذشته زاوه با حداقل دمای 3 درجه سانتیگرادخنکترین و سرخس با حداکثردمای 31 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. طی همین مدت حداقل و حداکثردمای مشهد 10 و 25 درجه سانتیگراد بوده است . درشبانه روزگذشته بارندگی از ایستگاه هواشناسی استان گزارش نشده است.

پیش بین مسئول : هادی نیکدل رییس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

امروز چند تا عکس دیگه تونستم بگیرم و هر وقت که بتونم به مرور واستون میذارم

فعلا 2 تا تصویر از محوطه باستانی کاخ خورشید نادری:

wr5f086i25bu2h3btn.jpg

efm3j1zcacdv44d3txgm.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
مشهد ...
م: مث
ش : شاهرگ
ه: هواتو
د: دِروم...
مخلص بچه های گل مشهد هوا که خبری نیست، اینو گذاشتم...
امروز هوا خوبه بهاریه بیرون بودم اذیت نمی کرد...

nojeana

کاربر ويژه
خیلی گرم شده هوا این دما ها الان مثل خرداد و اواخر اردیبهشت نهاوند ه؟
امسال هوا گرمتره یا نه اینجا اقلیمش این شکلیه؟
ممنون امیر محسن عکس ها زیباست. راستی کلات نادری کجای خراسانه درمورد اقلیم و ارتفاع سطح دریا و بارشش توضیح می دی.کوههای که تو عکس ه و مثل موج تیکه تیکه رو هم افتادن اسمشون چیه و ارتفاعشون چنده؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویر بخشی از قله های هزار مسجد که از کلات دیده میشه + جنگل ارس( سروکوهی)

g945kjp1b54bc8hoo2.jpg

خوب اینهم یک عکس کارت پستالی که واستون گرفتم منتها تو نرم افزار بازش کردم و رنگ اسمونش به خاطر اینکه ضد نور شده بود رو عوض کردم:خجالت2:

my34ea3j0w4hd35tl3n.jpg

اینهم یک عکس از کسی که این عکسها رو گرفته:فرار: که ازش تشکر میکنیم:خجالت2:

j7d4xc4i5mj1vxtpirr0.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد جان

اینها رشته کوههای هزار مسجد هست که بنده مهمانشون هستم. ارتفاعش از سطح دریا در بلندترین نقاط بین 3000 تا 3400 متره.

اقلیمش سرد و کوهستانی و پر برف در زمستان و در تابستان معتدل و دلچسب.

اکثر رودخانه هایی که از این رشته کوه سرچشمه میگیرند جهت غرب به شرق دارند و بعضی هاش هم شمال به جنوب و بالعکس.

اینها کوهها در شمال شهرهای مشهد - چناران- گلبهار و قوچان واقع شده اند و جزء دوران قدیم فعالیتهای زمین شناسی هستند .

برنج معروف کلات و درگز هم در ابرفتهای همین کوهپایه ها کشت میشند.

و خوب حیات وحش بکر و بی نظیری هم دارند. این رشته کوهها بدلیل شکل دژ مانندش دارای فکر کنم سه تا گذرگاه کوهستانی هست.

خیلی گرم شده هوا این دما ها الان مثل خرداد و اواخر اردیبهشت نهاوند ه؟
امسال هوا گرمتره یا نه اینجا اقلیمش این شکلیه؟
ممنون امیر محسن عکس ها زیباست. راستی کلات نادری کجای خراسانه درمورد اقلیم و ارتفاع سطح دریا و بارشش توضیح می دی.کوههای که تو عکس ه و مثل موج تیکه تیکه رو هم افتادن اسمشون چیه و ارتفاعشون چنده؟

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت دوستان عزیز :گل::احترام:

از عکس های بسیار زیبای استاد عزیز{امیرمحسن خان}تشکر میکنم،واقعا زیبا بودن عکس ها:گل:

متاسفانه در آبدیت های جدید بارش های بجنورد کاهش چشمگیری داشتن!!:ناراحت:

Thursday11 AprilFriday12 AprilSaturday13 AprilSunday14 AprilMonday15 AprilTuesday16 AprilWednesday17 AprilThursday18 AprilFriday19 April
09.png
04.png
05d.png
09.png
09.png
03d.png
03d.png
04.png
05d.png
22°22°22°10°12°18°12°18°
0.8 mm precipitation per 24 hours0.6 mm precipitation per 24 hours1.0 mm precipitation per 24 hours6 mm precipitation per 24 hours13 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.4 mm precipitation per 24 hours0.4 mm precipitation per 24 hours1.7 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0025.200.png
vindpil.0025.320.png
vindpil.0000.090.png
vindpil.0025.320.png
vindpil.0025.330.png
vindpil.0025.330.png
vindpil.0050.190.png
vindpil.0025.310.png
vindpil.0000.030.png

meteogram.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
میگم مثبت شدن شاخص NAO و AO همچین چیزی بد هم نیست که بعضی از دوستان اینقدر همیشه آرزوی منفی شدنش رو میکردند

آپدیت جدید تا 168 ساعت آینده:

13041706_2_1006.gif

13041706_2_1006.gif

13041706_2_1006.gif

mohamad$

کاربر ويژه
خیلی گرم شده هوا این دما ها الان مثل خرداد و اواخر اردیبهشت نهاوند ه؟ امسال هوا گرمتره یا نه اینجا اقلیمش این شکلیه؟ ممنون امیر محسن عکس ها زیباست. راستی کلات نادری کجای خراسانه درمورد اقلیم و ارتفاع سطح دریا و بارشش توضیح می دی.کوههای که تو عکس ه و مثل موج تیکه تیکه رو هم افتادن اسمشون چیه و ارتفاعشون چنده؟
طی روزای گذشته مناطق غربی و جنوبی کشور خیلی کمتر تحت تاثیر فرا رفت هوای گرم بودند . ( نیمه جنوبی که کلا سردتر شد ) دمای کرج و نهاوند و نیمه شمالی تهران زیاد تفاوتی با هم ندارند حداقلش از نظر دمای بیشینه .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اکیوودر واسه بجنورد از فردا تا چهارشنبه ی هفته ی بعد حدود 40 میل بارون پیش بینی کرده که مطمئنم نصف این پیش بینی هم بارون نمیاد!!:ناراحت:،باز هم در لحظات آخر بجنورد زدحال خواهد زد!!:ناراحت::سکوت:،در هر صورت باز هم خدا رو شکر:گل::احترام:،20 میل هم اگه بیاد بارش خوبیه!!{همین طوری میتونم خودم رو آروم کنم!!}

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن عزیز عکسای خیلی قشنگی گرفتید . اون منطقه ای که شما هستید محدوده شهری هست ؟ ارتفاع جایی که هستید چنده ؟ ماشالا سرسبز و زیبا شده :)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان سلام

خواهش میکنم . شما بسیار لطف دارید.

هنوز کلی دیگه عکسه منتها الان دیگه حس آپلود کردنش رو ندارم.
آره اقامت گاهمون که داخل خود کلات هست و فکر کنم 1600 باید ارتفاع داشته باشه ولی خوب اینجا ارتفاع خیلی متغیره و از 1000 متر به بالا با طی کردن فاصله زمانی مکانی بسیار کوتاه میسره ولی 1000 متر هم داره.

کلا فصل زیبایی خراسان اواسط اردیبهشته و اینجا در اون موقع از سال از انبوه گل و شقایق به رنگهای سرخ- زرد و بنفش در میاد که دیگه میشه خود بهشت.

جای شما بسیار خالیست.

هنوز فرصت نکردم به مناطق جنگلی انبوهش سر بزنم که خدا رو شکر تا زمانیکه اینجا هستم وقت زیاده و قصد دارم اینکار رو حتما انجام بدم.

امیر محسن عزیز عکسای خیلی قشنگی گرفتید . اون منطقه ای که شما هستید محدوده شهری هست ؟ ارتفاع جایی که هستید چنده ؟ ماشالا سرسبز و زیبا شده :)

mohamad$

کاربر ويژه
رطوبت هوای تهران و مشهد در حد تابستون شده . دما در تهران امروز تا 28 و مشهد تا 29 بالا رفته .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا