• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه

مطمئنم اونم خوفه!ولي بطور ميانگين آمار ايستگاه اميرمحسن 70% آمار ايستگاه نويد 50%و آمار ايستگاه محمدرضا 40% بيشتر از منحوس النواحيس هست! اينجوري ميشه كاليبرش كرد!

استثنائا این دفعه یکم آمار من بیشتره ، صبح حدود 15 تا 20 میلیمتر (که البته به 20 نزدیکتر بود) رو اندازه گرفتم اما آمار امیرمحسن کاملا دقیق خواهد بود...

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اقدسيه:

نرمال ارديبهشت: 36.6
نرمال خرداد: 9

نرمال تير: 4.7
نرمال مرداد: 2.3
نرمال شهريور: 4.1

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 26/1/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
آخرین نقشه ها و تصاویر ماهواره هواشناسی نشان می دهد سامانه بارشی که در استان فعال می باشد تا بعد از ظهر امروز به فعالیت خود ادامه خواهد داد و تا اواخر وقت امروز بتدریج از نوار شرقی استان خارج خواهد شد. ضمن اینکه از فردا بتدریج
روند افزایش نسبی دما در غالب نقاط استان پیش بینی می شود. بر این اساس:
.پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
دوشنبه 26/1/1392 سه شنبه27/1/1392 چهارشنبه28/1/1392
نواحی شمالی
نیمه ابری تا ابری گاهی مه الود همراه با رگبار باران با احتمال رعد و برق گاهی وزش باد نسبتاشدید بتدریج کاهش ابرصاف تا قسمتی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعد از ظهر در برخی نقاط افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران ورعد و برق صاف تا قسمتی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعد از ظهر در برخی نقاط افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده
نواحی مرکزینیمه ابری تا ابری گاهی مه الود در پاره ای نقاط با احتمال رگبارو رعد و برق گاهی وزش باد نسبتاشدیدبتدریج کاهش ابرصاف تا قسمتی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعد از ظهر در برخی نقاط افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران ورعد و برق صاف تا قسمتی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعد از ظهر در برخی نقاط افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده
نواحی جنوبینیمه ابری تا ابری گاهی مه الود در پاره ای نقاط با احتمال رگبارو رعد و برق گاهی وزش باد نسبتاشدیدبتدریج کاهش ابرصاف تا قسمتی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعد از ظهر در برخی نقاط افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران ورعد و برق صاف تا قسمتی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعد از ظهر در برخی نقاط افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده
شهرستان
مشهد
نیمه ابری تا ابری گاهی مه الود با احتمال رگبارورعد و برق گاهی وزش باد نسبتاشدید بتدریج کاهش ابرصاف تا قسمتی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعد از ظهر افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران ورعد و برق صاف تا قسمتی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعد از ظهر افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده
کمینه دمابیشینه دماکمینه دمابیشینه دماکمینه دمابیشینه دما
814717920
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : در24ساعت گذشته جوین با حداقل دمای 5 درجه سانتیگراد بالای صفر خنکترین و کاشمر با حداکثر دمای 26 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی این مدت حداقل وحداکثر دمای مشهد8و 19 درجه سانتیگراد بوده است . طی24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی گناباد به میزان 5/13 میلیمتر گزارش شده است .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر

بارش شدید باران در جای جای شهر تهران رو که ظاهرا با رعد و برق همراه بوده تبریک و تهنیت عرض میکنم.

خدا رو شکر خراسان عزیز هم دیشب بارشهای خوبی رو کسب کرد که میزان دقیق بارش در شهر مشهد به شرح ذیل هست و جای داره به محمد رضا و نوید عزیز باخاطر این ثبت دقیق و کالیبره باران سنجی شخصی شون تبریک عرض کنم:

بارانسنجی : فرامرز عباسی و شهرک امام علی : 21.5 میلیمتر

باران سنجی آب و برق و قاسم آباد : 16 میلیمتر

باران سنجی فرودگاه مشهد : 13 میلیمتر

باران سنجی پنج تن : 11 میلیمتر

منبع: اداره هواشناسی مشهد:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
استثنائا این دفعه یکم آمار من بیشتره ، صبح حدود 15 تا 20 میلیمتر (که البته به 20 نزدیکتر بود) رو اندازه گرفتم اما آمار امیرمحسن کاملا دقیق خواهد بود...

خوب منم همين حدودا حدس زدم مركز شهر اومده باشه چون از آبگرفتگی تو خيابونا معلوم بود چقدر اومده!حالا اميرمحسن مگه ميتونه آمار بارانسنجي ها رو بدست بياره؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر

بارش شدید باران در جای جای شهر تهران رو که ظاهرا با رعد و برق همراه بوده تبریک و تهنیت عرض میکنم.

خدا رو شکر خراسان عزیز هم دیشب بارشهای خوبی رو کسب کرد که میزان دقیق بارش در شهر مشهد به شرح ذیل هست و جای داره به محمد رضا و نوید عزیز باخاطر این ثبت دقیق و کالیبره باران سنجی شخصی شون تبریک عرض کنم:

بارانسنجی : فرامرز عباسی و شهرک امام علی : 21.5 میلیمتر

باران سنجی آب و برق و قاسم آباد : 16 میلیمتر

باران سنجی فرودگاه مشهد : 13 میلیمتر

باران سنجی پنج تن : 11 میلیمتر

منبع: اداره هواشناسی مشهد:گل:

ظهر شما بخير
ظاهرن شما بند پ داريد كه اين آمار به دستتون رسيده!

rahsazan

کاربر ويژه

خوب منم همين حدودا حدس زدم مركز شهر اومده باشه چون از آبگرفتگی تو خيابونا معلوم بود چقدر اومده!حالا اميرمحسن مگه ميتونه آمار بارانسنجي ها رو بدست بياره؟

ظاهرا این بار سمت مرکز شهر بیشتر باریده
خوب حالا مونده خود امیرمحسن و شما و آرش و سایر مشهدیها که بارانسنج نصب کنین و آمارمون رو دقیقتر کنیم:خجالت2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر بارش شدید باران در جای جای شهر تهران رو که ظاهرا با رعد و برق همراه بوده تبریک و تهنیت عرض میکنم. خدا رو شکر خراسان عزیز هم دیشب بارشهای خوبی رو کسب کرد که میزان دقیق بارش در شهر مشهد به شرح ذیل هست و جای داره به محمد رضا و نوید عزیز باخاطر این ثبت دقیق و کالیبره باران سنجی شخصی شون تبریک عرض کنم: بارانسنجی : فرامرز عباسی و شهرک امام علی : 21.5 میلیمتر باران سنجی آب و برق و قاسم آباد : 16 میلیمتر باران سنجی فرودگاه مشهد : 13 میلیمتر باران سنجی پنج تن : 11 میلیمتر منبع: اداره هواشناسی مشهد:گل:
به افتخار ظرف حلبي خودم ( بارانسنجي آب و برق با خونه ما 1.5 كيلومتر فاصله داره و آمارش با آماري كه من اول صبح اندازه گرفتم يكيه

Dr.ben

کاربر ويژه
با سلام.
دیشب 4-5 قطره ای بارون اومد. به این ترتیب مقدار بارش رشت از ابتدای سال 92 تا امروز به حدود 100 قطره رسید.[SUP]1[/SUP]

1- تذکر: به دلیل کاهش شدید بارش (عدم بارش) از ابتدای فروردین تا اکنون به جای سیستم میلیمتر فعلا از سیستم قطره ای برای محاسبه آمار بارش رشت استفاده می شود.

یه چیزی یادم رفت بگم: :73::73:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظهر شما بخیر هادی جان

دوستان به بنده لطف دارند در واقع . حقیقتا من یک بار رفتم اونجا بهشون سر زدم و بنده رو شرمنده لطف و محبت شون کردند. خیلی خوبه که همه ما یک جورایی با سازمان تعامل داشته باشیم.

ظهر شما بخير
ظاهرن شما بند پ داريد كه اين آمار به دستتون رسيده!

خوب حالا مونده خود امیرمحسن و شما و آرش و سایر مشهدیها که بارانسنج نصب کنین و آمارمون رو دقیقتر کنیم:خجالت2:

تبریک میگم محمد رضا جان

دیگه زحمت ساختش رو میخوام به خودت بدم:خجالت2:

اومدم مشهد ازت تحویل میگیرم:احترام:

به افتخار ظرف حلبي خودم ( بارانسنجي آب و برق با خونه ما 1.5 كيلومتر فاصله داره و آمارش با آماري كه من اول صبح اندازه گرفتم يكيه
سلام دوستان دیشب شب قشنگی بود با اینکه بیشتر از این انتظارشو داشتیم تو منطقه رضاشهر هم حدودا 20 تایی اومد....

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

خوب محمدرضا جان زحمت يك بارانسنج هم واسه من بكش!هزينش چقدر ميشه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا