بله کاملا مشخصهحاج محسن جسور شده با زبان سرخ:گل:
نوید سمت شما آسمون ابری شده؟ اینجا غرب آسمون ابریه در این شب سرد پاییزی
بله کاملا مشخصهحاج محسن جسور شده با زبان سرخ:گل:
من پشتتونم نترسید!حاج محسن بارش سد دزمون واس شما!500 تاس کفاف میده:خجالت2:حاج محسن سر بارشها وارد رقابت با رشت نشو، برای استانمون خطرناکه:سوت: (کل بارش 16 ایستگاه استانمون شاید به مجموع رشت و انزلی برسه:خجالت2
بیا در مورد سرمای هوا رقابت کن
حاج محسن سر بارشها وارد رقابت با رشت نشو، برای استانمون خطرناکه:سوت: (کل بارش 16 ایستگاه استانمون شاید به مجموع رشت و انزلی برسه:خجالت2
علی جان جواب نمیده، بازم باید از چند تا ایستگاه دیگه قرضی بگیره:خنده2:من پشتتونم نترسید!حاج محسن بارش سد دزمون واس شما!500 تاس کفاف میده:خجالت2:
حاج محسن سر بارشها وارد رقابت با رشت نشو، برای استانمون خطرناکه:سوت: (کل بارش 16 ایستگاه استانمون شاید به مجموع رشت و انزلی برسه:خجالت2
تا اونجا که من سایتارو میدیدم حتی یک سوم این مقدار هم پیشبینی نشده بود.میچسبه اینجور بارشهای پیشبینی نشده:سوت::استقلال:درود .29 میلی اومد امروز صبح و دیروز ظهر سمت شمال شرق تهران
درود . قربان میبینم که منفیه ولی بارش خوبی رخ داد در میهن از جمله شهر شما
سیبری جان شهر باران و گیلان سبز در فصل تابستان که همه جا در سیطره پرارتفاع خواهد بود با بارشهای موسمی بالای 100 میلی متری سیراب خواهد شد
بله ماشالله گیلان، در نوع خودش بی نظیره!سر ارتفاع برف هم مقایسه کنیم بد نیست، همین یک فقره ماسوله هزار متری نیم وجبی توی این سال گرم و خشک 2 متر برف بارید :دی
حاج محسن جسور شده با زبان سرخ:گل:
تا اونجا که من سایتارو میدیدم حتی یک سوم این مقدار هم پیشبینی نشده بود.میچسبه اینجور بارشهای پیشبینی نشده:سوت::استقلال:
اسغفرالله !
ما بخوایم با رشت اونم سر بارش کل باندازیم!:تعجب2:
مگه چیز خور و مست لایعقل باشیم!:خنده2:
کبوتر با کبوتر باز با باز
کند همجنس با همجنس پرواز
حالا از این حرفا بگذریم، قوچان سیبری ایرانه:iranjoman:
صد البته، یکی از روشهای جلوگیری از خواب آلودگی هم اینه که در پایان سفر از شمال به مشهد، برای دقایقی از خودرو پیاده شویم و تنفس نماییم، بی شک هوای سرد قوچان خواب را از سرمان خواهد ربود( به روش حاج محسن نوشتم :چشمکقوچان با اینکه تابستون ها شاید روزهاش داغ بشه ( که به داغی و خشکی مشهد نمیرسه ) اما بعد از ظهرهای تابستونش معرکست و برای ما مسافرانی که بعد از ظهر از مشهد به سمت شمال حرکت می کنند فرح بخشه بیشتر موارد شب های تابستون موقع گذر از قوچان گوش ها و دماغ آدم یخ می کنه