• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
درود

قزوین اقلیمش تغییر کرده مثل اینکه،جزو مناطق بیابانی باید حسابش کنیم دیگه،20 درجه اختلاف دمای حداکثر و حداقل،اونم تو بهار

mohamad_73

کاربر ويژه
ح
اوه اوه آپدیت جدید رو داشته باشید:

13042600_2_1800.gif

13042600_2_1800.gif

اون حفره چیه اخه روی تهران فک کنم ورامین باشه یا شهرری

mohamad$

کاربر ويژه
نقشه بارش سال ابی تا 27 فروردین

اون نقطه سبز پر رنگ تو استان تهران ابعلی و لکه کوچیک سمت چپش اقدسیه هستند . که جزو بالای 350 دسته بندی شدن . این نقشه ها به هیچ وجه کامل نیست چون الان تو استان البرز نسا 500 تا اومده ولی چون ایستگاهش جزو وزارت نیرو هست هواشناسی کشور به رسمیت نمیشناسه !

aria_tehran

کاربر ويژه
درود

قزوین اقلیمش تغییر کرده مثل اینکه،جزو مناطق بیابانی باید حسابش کنیم دیگه،20 درجه اختلاف دمای حداکثر و حداقل،اونم تو بهار

قزوین دقیقا برعکس تهران بیشتر مواقع اختلاف دمای شب و روزش زیاده ولی 20 درجه دیگه خیلیه!!!!!

Abbath

New member
قزوین دقیقا برعکس تهران بیشتر مواقع اختلاف دمای شب و روزش زیاده ولی 20 درجه دیگه خیلیه!!!!!

تهران فک کنم به خاطر جزیره گرماییش هست که اختلاف شب و روز زیاد نیست.تو قزوین هم تو تابستان این اتفاق زیاد میفته که اختلاف شب و روز اینطور بشه،اما تو بهار من ندیده بودم تا الان

aria_tehran

کاربر ويژه
تهران فک کنم به خاطر جزیره گرماییش هست که اختلاف شب و روز زیاد نیست.تو قزوین هم تو تابستان این اتفاق زیاد میفته که اختلاف شب و روز اینطور بشه،اما تو بهار من ندیده بودم تا الان
البته فقط به خاطر جزیره گرمایی نیست و عوامل دیگه هم قطعا دخیل هستش
مثلا سمنان هم دقیقا مثل تهران هستش تو اختلاف دمای شب و روز ولی آلودگی و جزیره گرمایی نداره

navid-mashhad

کاربر ويژه
البته فقط به خاطر جزیره گرمایی نیست و عوامل دیگه هم قطعا دخیل هستش
مثلا سمنان هم دقیقا مثل تهران هستش تو اختلاف دمای شب و روز ولی آلودگی و جزیره گرمایی نداره

بر عکسش هم هست مثلا اصفهان هم آلودگی داره هم جزیره گرمایی اما اختلاف درجه شبانه روزیش بالاست

aria_tehran

کاربر ويژه
بر عکسش هم هست مثلا اصفهان هم آلودگی داره هم جزیره گرمایی اما اختلاف درجه شبانه روزیش بالاست
اصفهان کاملا حالت بیابونی داره و فکر نکنم اونطور آلوده باشه و جزیره گرمایی داشته باشه!
ولی خب شرایط اقلیمی خیلی تاثیر گذاره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا