• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
الان داره ملایم بارون میاد،البته رفتم نگاه کردم،یه تیکه ابره فقط،از اون همه ابر دیروز هیچی نبارید،شاید این یه تیکه ابر یه فرجی بکنه :دی

Abbath

New member

بهتر است شوخی را یکی دوبار تکرار کنید نه همیشه.و اگر هم جدی است ،من گفتم دیگه نمی ترکانم.

عزیز کسی با فعالیت شما مشکلی نداره،اما نقشه هایی که میزاری رو آدرسشو تقریبا همه بچه های اینجا دارن،سعی کن دنبال یه چیز جالب و جدید بگردی،مثلا اون اطلاعیه هایی که میزاری(همونایی که زیرشون می نویسی هواشناسی جزیره) مطالب خوبی هستن

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

خب، از این به بعد دیگه هیچ نقشه ای را نمی گذارم.:گل:

به من مربوط نيست مي خواي بزاري يا نزاري اما حالا كه داري وقتت رو ميزاري اطلاعاتي ارائه كن كه ارزش مصرف اين ترافيك هاي اينترنت به اين گروني داشه باشه. من اينترنتم نا محدوده هزاران نقشه هم كه بزاري براي من فرقي نداره اما افراد ديگه كه محدوديت دارن خوب چرا بايد ناخواسته نقشه هاي بي خودي رو ببينن.

saeed hh

کاربر ويژه
جنوب تهران رنگ اسمون مثل اسفالت شده البته کسایی که از شمال شهر میبینن بهتر میتونن نظر بدن!!

abtinT

کاربر ويژه

به من مربوط نيست مي خواي بزاري يا نزاري اما حالا كه داري وقتت رو ميزاري اطلاعاتي ارائه كن كه ارزش مصرف اين ترافيك هاي اينترنت به اين گروني داشه باشه. من اينترنتم نا محدوده هزاران نقشه هم كه بزاري براي من فرقي نداره اما افراد ديگه كه محدوديت دارن خوب چرا بايد ناخواسته نقشه هاي بي خودي رو ببينن.

اگه حجم نفشه کم بشه مشکلی نیست

sinaet

متخصص بخش فوتبال
آقا اینقدر سر نقشه هایی که من می گذارم بحث نکنید و بعد هم من گفتم دیگه هیچ نقشه ای را نخواهم گذاشت.

Abbath

New member
یه مقداری تگرگ هم بارید،الان دیگه بارش قطع شده تقریبا،یه 5 دقیقه بارید سر جمع :دی

اوه اوه دوباره تگرگ شروع شد،من برم ناهار

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
جنوب تهران رنگ اسمون مثل اسفالت شده البته کسایی که از شمال شهر میبینن بهتر میتونن نظر بدن!!

در تائيد سعيد عزيز:

iypgjj69t2q4unb76745.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
مهرداد این همون سیستمه که واسش هشدار سیل داده بودن حالا ضعیف شده؟
هم.ن که با جریانای جنوبی همراه بودو قرار بود سلول بسته وارد ایران شه...

saeed hh

کاربر ويژه
اینترنتم تند تند قطع میشه هی از سایت منو میدازه بیرون دو باره باید یوزر نیم و رمز کاربری وارد کنم بیام دیگه طاقتم تموم داره میشه!!

اگه یه دفعه میرم بخاطر همین هستش

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اینترنتم تند تند قطع میشه هی از سایت منو میدازه بیرون دو باره باید یوزر نیم و رمز کاربری وارد کنم بیام دیگه طاقتم تموم داره میشه!!

اگه یه دفعه میرم بخاطر همین هستش

آره سعيد

از صبح اينترنت منم كند شده وقتي با وي پي ان ميام سرعت لود صفحات بيشتر ميشه ولي بدون اون باز نمي شه!!!!!

پسرخاله

کاربر ويژه
در پایان بازى پرتقال - اسرائیل رونالدو، حاضر به تعویض پیراهنش با بازیکن اسرائیل نشد

خبرنگار الجزیره ورزشی از رونالدو می پرسه: شما در خاک اسرائیل هستی یا فلسطین؟

رونالدو در جواب میگه من در خاک فلسطینم!
درپایان بازی هم بازیکن تیم اسرائیل برای تعویض لباس
به رونالدو نزدیک میشه که کریس بهش اهمیتی نمیده

لازم به ذکره چند ماه پیش رونالدو کفش طلایی که فصل قبل به عنوان اقای گل اروپا گرفته بود رو برای کمک به کودکان آسیب دیده ی فلسطین به حراج گذاشت.

زنده باد انسانهایی این چنینی که به فکر مظلومان درهر کجای دنیا که باشند هستند.
زنده باد رونالدو که باوجود اینکه مسلمان نیست اما حامی مظلومان مسلمان فلسطینی است-متاسفانه برعکس بعضی از ما که دم از مسلمان بودن میزنیم
.
:تعجب2:

Abbath

New member
در پایان بازى پرتقال - اسرائیل رونالدو، حاضر به تعویض پیراهنش با بازیکن اسرائیل نشد

خبرنگار الجزیره ورزشی از رونالدو می پرسه: شما در خاک اسرائیل هستی یا فلسطین؟

رونالدو در جواب میگه من در خاک فلسطینم!
درپایان بازی هم بازیکن تیم اسرائیل برای تعویض لباس
به رونالدو نزدیک میشه که کریس بهش اهمیتی نمیده

لازم به ذکره چند ماه پیش رونالدو کفش طلایی که فصل قبل به عنوان اقای گل اروپا گرفته بود رو برای کمک به کودکان آسیب دیده ی فلسطین به حراج گذاشت.

زنده باد انسانهایی این چنینی که به فکر مظلومان درهر کجای دنیا که باشند هستند.
زنده باد رونالدو که باوجود اینکه مسلمان نیست اما حامی مظلومان مسلمان فلسطینی است-متاسفانه برعکس بعضی از ما که دم از مسلمان بودن میزنیم
.

دوست عزیز تو گفتگوی آزاد میزاشتی بهتر بود،اما این مساله هم درست نیست،برین ویدئوش رو ببینین اصن همچنین چیزی نیست که اینجا ذکر شده،اینم فک کنم از اون شایعات فیس بوکی باشه که متاسفانه ما ایرانیا ید طولایی تو این جور موارد داریم

برای اینکه اسپم نباشه،بارش قطع شده و از تراکم ابرا هم کاسته شده،یه چند تا گنجشک هم دارن بعد بارون بهاری برای خودشون میخونن

aliasgar57

کاربر ويژه
آقا اینقدر سر نقشه هایی که من می گذارم بحث نکنید و بعد هم من گفتم دیگه هیچ نقشه ای را نخواهم گذاشت.

عزیز جانم هر نقشه ای که دوست داری بذار:گل: - این انجمن مربوط به شخص خاصی نیست که بخواهد ناراحت شود.:ایرانجمن:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا