mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
بهتر است شوخی را یکی دوبار تکرار کنید نه همیشه.و اگر هم جدی است ،من گفتم دیگه نمی ترکانم.
خوب اين 2 بارشد تازه
اخه نقشه هايي هم كه ميزاري در پيت هستن.
بهتر است شوخی را یکی دوبار تکرار کنید نه همیشه.و اگر هم جدی است ،من گفتم دیگه نمی ترکانم.
آبتين جان نرم افزار< مال شما-آزادي >نرم افزار خوبيه
خوب اين 2 بارشد تازه
اخه نقشه هايي هم كه ميزاري در پيت هستن.
خب، از این به بعد دیگه هیچ نقشه ای را نمی گذارم.:گل:
آبتين جان نرم افزار< مال شما-آزادي >نرم افزار خوبيه
به من مربوط نيست مي خواي بزاري يا نزاري اما حالا كه داري وقتت رو ميزاري اطلاعاتي ارائه كن كه ارزش مصرف اين ترافيك هاي اينترنت به اين گروني داشه باشه. من اينترنتم نا محدوده هزاران نقشه هم كه بزاري براي من فرقي نداره اما افراد ديگه كه محدوديت دارن خوب چرا بايد ناخواسته نقشه هاي بي خودي رو ببينن.
جنوب تهران رنگ اسمون مثل اسفالت شده البته کسایی که از شمال شهر میبینن بهتر میتونن نظر بدن!!
اینترنتم تند تند قطع میشه هی از سایت منو میدازه بیرون دو باره باید یوزر نیم و رمز کاربری وارد کنم بیام دیگه طاقتم تموم داره میشه!!
اگه یه دفعه میرم بخاطر همین هستش
:تعجب2:در پایان بازى پرتقال - اسرائیل رونالدو، حاضر به تعویض پیراهنش با بازیکن اسرائیل نشد
خبرنگار الجزیره ورزشی از رونالدو می پرسه: شما در خاک اسرائیل هستی یا فلسطین؟
رونالدو در جواب میگه من در خاک فلسطینم!
درپایان بازی هم بازیکن تیم اسرائیل برای تعویض لباس
به رونالدو نزدیک میشه که کریس بهش اهمیتی نمیده
لازم به ذکره چند ماه پیش رونالدو کفش طلایی که فصل قبل به عنوان اقای گل اروپا گرفته بود رو برای کمک به کودکان آسیب دیده ی فلسطین به حراج گذاشت.
زنده باد انسانهایی این چنینی که به فکر مظلومان درهر کجای دنیا که باشند هستند.
زنده باد رونالدو که باوجود اینکه مسلمان نیست اما حامی مظلومان مسلمان فلسطینی است-متاسفانه برعکس بعضی از ما که دم از مسلمان بودن میزنیم.
در پایان بازى پرتقال - اسرائیل رونالدو، حاضر به تعویض پیراهنش با بازیکن اسرائیل نشد
خبرنگار الجزیره ورزشی از رونالدو می پرسه: شما در خاک اسرائیل هستی یا فلسطین؟
رونالدو در جواب میگه من در خاک فلسطینم!
درپایان بازی هم بازیکن تیم اسرائیل برای تعویض لباس
به رونالدو نزدیک میشه که کریس بهش اهمیتی نمیده
لازم به ذکره چند ماه پیش رونالدو کفش طلایی که فصل قبل به عنوان اقای گل اروپا گرفته بود رو برای کمک به کودکان آسیب دیده ی فلسطین به حراج گذاشت.
زنده باد انسانهایی این چنینی که به فکر مظلومان درهر کجای دنیا که باشند هستند.
زنده باد رونالدو که باوجود اینکه مسلمان نیست اما حامی مظلومان مسلمان فلسطینی است-متاسفانه برعکس بعضی از ما که دم از مسلمان بودن میزنیم.
آقا اینقدر سر نقشه هایی که من می گذارم بحث نکنید و بعد هم من گفتم دیگه هیچ نقشه ای را نخواهم گذاشت.