• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
پس چی شد این اردیبهشت پر بارش که میگفتید ؟ برای تهران که تا ده روز بعد هم خبری نیست . ضمنا سایت های جی اف اس هم افتضاح ترین پیشبینی ها رو تو این چند روز ارائه کردند و مدل Ecm و نروژ عالی بود . این nao و متعلقات هم که روش خیلی بحث شد مثبت شد ولی خبری از بارش نشد .

محمد جان تغییر از این مثبت تر که وسط بر بیابون های عربستان 150 میلیمتر بارون بیاد؟!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به مناسبت سال جديد شركت هاي ارائه دهنده ي اينترنت در روستاي نجف آباد هديه خوبي به مشتريان دادن و اونم گران شدن 5000 توماني قيمت همه ي سرويس هاي اينترنتي (adsl - wireles و..........) بود. همونطوري كه سال گذشته هم در مهرماه به عنوان هديه ميان ساله تعرفه ها 1000 تومان بالاتر رفت. ضمن اينكه تعرفه ي اضافه گيگ هم حدود 40 در صد افزايش يافت. :بله:

هيچ كجاي دنيا اينترنت به گروني اينجا نيست!!! ، باور كنيد :سکوت:

مخابرات روستا هم كه ماه هاست ارائه پورت به شركت ها و مشتريان بطور كلي متوقف كرده ... لعنت بهش!!! :110:

الان من برا اينترنت 128 بايد ماهيانه 20 هزار و خرده اي پول بدم.. تازه وقتي هم كه ميپرسم: امكانش هست قيمت ها بالاتر بره... دختره ميگه قعلا همين قيمته ولي امكانش هست!!! :97:

:گل:

قیمت همه چیز 2-3 برابر شده، اینترنت بماند!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پس چی شد این اردیبهشت پر بارش که میگفتید ؟ برای تهران که تا ده روز بعد هم خبری نیست . ضمنا سایت های جی اف اس هم افتضاح ترین پیشبینی ها رو تو این چند روز ارائه کردند و مدل Ecm و نروژ عالی بود . این nao و متعلقات هم که روش خیلی بحث شد مثبت شد ولی خبری از بارش نشد .

بارش هاي اتفاق افتاده:

68llpb13lfm79oex1n.gif

36rwn7s13it3kw7qulj.gif

Abbath

New member
اوه اوه یه تیکه ابر سیاه داره میاد اینوری،فک کنم حامل تگرگ باشه،صدای رعد از فاصله دور به گوش می رسه

navid-mashhad

کاربر ويژه
بارش 24 ساعته منتهی به ساعت 15 و باز هم تبریز در صدر

mohamad$

کاربر ويژه
خب تهران مجدد تصمیم گرفته یک ماه قحطی بشه هر چند که وقتی موتورش را بیوفته کسی جلودارش نیست . مثل هفته اخر فروردین که با یه رگبار خفن یهو از کمر کش جدول به رتبه دوم مراکز استان رسید .

mohamad$

کاربر ويژه
اگه شیراز اون بارشای سنگین و کسب نمیکرد تهران پربارش ترین مرکز استان میشد

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خب تهران مجدد تصمیم گرفته یک ماه قحطی بشه هر چند که وقتی موتورش را بیوفته کسی جلودارش نیست . مثل هفته اخر فروردین که با یه رگبار خفن یهو از کمر کش جدول به رتبه دوم مراکز استان رسید .

محمد من اینطوری هم نمی پسندم! دوست دارم بارندگی ها آرام و پشت سر هم باشه تا حداکثر منفعت رو برای آب های زیرزمینی و رودخانه ها داشته باشه وگرنه سیل که به کار کسی نمیاد.

mohamad$

کاربر ويژه
محمد من اینطوری هم نمی پسندم! دوست دارم بارندگی ها آرام و پشت سر هم باشه تا حداکثر منفعت رو برای آب های زیرزمینی و رودخانه ها داشته باشه وگرنه سیل که به کار کسی نمیاد.
کاملا درست میگی ارش جان منم اونطوری بیشتر میپسندم . ولی دیگه اردیبهشت رسیده و زمان اون جور بارشا متاسفانه داره به پایان میرسه . همین سیل و رگبار و اینچیزا هست که میتونه این وقت سال بارش و ببره بالا .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا