• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
امروز تولید مهرداده؟ تولدت رو تبریک میگم مهرداد جان ان شاا... همیشه سالم و سلامت باشی و 120 ساله بشی.:گل::دوست::توافق:

من برم تا سردتر نشده برسم به خونه!

دوستان فعلا

ممنون آرش عزیز

سلامت باشی

وای تو رو خدا از این دعا ها نکن 120 سال!!!!!

65 بسه!

aznavar

کاربر ويژه
شاید آفت درخت بلوط باشن
0j2n8xxqb1n8isayjxl.jpg

zhz8lwfemxbqmtnerdiw.jpg

tima ir

کاربر ويژه
سلام خدمت همه دوستان نواحی مرکزی مشهد رگبار باران و رعد برق داره الان از شدت کم شده ولی سمت غرب شرایطی بهتری داره

saeed hh

کاربر ويژه
این پستو میزنمو میرم

اقا دیشب تو محل ما باد شدید با مقداری بارون داشتیم جالب بودش که مرکز و شمال شهر هواش صاف صاف بودش!!

راستی اردبیل هم که زلزله امدش دیگه داره اذیت میکنه دیشب خواب زلزله دیدم تو خواب داشتم فرار میکردم که اوار روم نریزه اخرم تونستم ولی بدش ....... نگم بهتره!!

aznavar

کاربر ويژه
همه چیز داره عجیب میشه.. دو روزه بدون کاپشن یا لباس گرم نمیشه موتور سواری کرد !!!

IRAJ1

کاربر ويژه
همه چیز داره عجیب میشه.. دو روزه بدون کاپشن یا لباس گرم نمیشه موتور سواری کرد !!!

اصلا شرایط خوبی نیست ،تمام شکوفه های درختا دارن نابود میشن من که اعصابم بدجور به خاطر این هوای سرد داغونه:قاطی:

IRAJ1

کاربر ويژه
مانع انتقال هوای گرم و مرطوب جنوبی

برای عید هم دقیقا همین شرایط حاکم بود

ماهان.

کاربر ويژه
سلام . شما دیگه شدید بچه تهران نه ؟:خنده1: این عکس و از ولنجک گرفتید ؟
آره. ایستگاه اول. کارام تموم شد و پاسپورتم رو گرفتم. ضبطش کرده بودن. فردا صبح ساعت 9 به مقصد فرانکفورت پروازمه و از اونجا با قطار می‌رم ماگدبورگ. سر جمع یک میلیون و دویست و بیست هزار تومن ضرر کردم.

ali.doosti

کاربر ويژه
واقعا تنها نکته ای که دیگه شکی توش نیست اینه نه سرمی خشک شمال به تنهایی کاری می کنه نه گرم مرطوب جنوب!اینجا کلا کولر نیازی نیست الگوها هم زمستونی اصلا وقتی رطوبتی وارد نمیشه چه فایده!سرما خشکه باز کل ایرانو گرفت!

IRAJ1

کاربر ويژه
آره. ایستگاه اول. کارام تموم شد و پاسپورتم رو گرفتم. ضبطش کرده بودن. فردا صبح ساعت 9 به مقصد فرانکفورت پروازمه و از اونجا با قطار می‌رم ماگدبورگ. سر جمع یک میلیون و دویست و بیست هزار تومن ضرر کردم.
بالاخره باید یه جور کسری بودجه را جبران کنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا