سلام دوستان عزیز و شب همگی بخیر
امروز بصورت ناگهانی تصمیم بر این شد که بعد از صرف نهار از مسیر جاده مرزی »»»» کلات»»»»»» درگز»»»»»»»» باجگیران »»»»»»»»نامانلو»»»»»»»»»» به منطقه حفاظت شده گلول شیروان بریم. در ابتدای مسیر حرکت از کلات به صورت ناگهانی بارش شدید تگرگ به اندازه بقول محسن عزیز تخم کفتر در کلات آغاز شد!!!!!!!!!
امروز شاید شما در تصاویر ماهواره ای ابر آنچنانی مشاهده نمیکردید و شاید تک سلولهای کوچک کومولونیمبوس خودنمایی میکرد ولی واقعیت چیز دیگری بود . در طول این مسیر کلا اسمان نوار مرزی شمال شرق ایران مملو از ابرهای تندری خوفناک و وهم انگیز بود. این سیستم رو من یکی خیلی دست کم گرفته بودم ولی می تونم بگم عمده بارشهای این سامانه با صاعقه های بسیار شدید و بارش مافوق تصور تگرگ بود.
امروز در حالیکه با محسن صحبت میکردم در دو راهی کبکان به درگز صاعقه به ترانس برق خط 20 کیلو ولت برخورد کرد و باعث انفجارش شد که صدای مهیبی هم بهمراه داشت.
در شهر درگز وحشتناک ترین صاعقه ها و تگرگ های عمرم رو تجربه کردم. از پارک ملی تندوره گذر کردیم دمای هوا در بلندای گردنه تیوان 3+ بالای صفر بود . بعد از گذر گردنه تیوان به سمت باجگیران رفتیم تا از اونجا از بیراه بتونیم بریم گلول ولی هنگ مرزی مانع شد و گفت بدلیل جاری شدن سیل مسیر بسیار خطرناکه.
بهرحال مجبور شدیم برگردیم به سمت گردنه امام قلی و شهر قوچان.در راه برگشت از باجگیران در حدود 1 کیلومتر جلوتر صاعقه بسیار و حشتناکی زد که میشد محدوده دور بادام و بصورتی ناگهانی از هوای بارانی وارد محدوده ای شدیم که بیش از 20 سانیتمتر تگرگ باریده بود طول مسیری که تگرگ با این شدت بارید بود 200 متر با سمت سوی جنوب به شمال.
از گردنه امام قلی تا خود قوچان- رگبار - تگرگ شدید و صاعقه های پی در پی امون و هوش از وجود آدمی می پروند.
با این اوصاف در پست بعدی چند عکس از مجموعه بیشمار عکسها و فیلمهایی که امروز گرفتم تقدیم حضورتون میکنم.
الان هم شیروان هستم و فردا صبح عازم منطقه حفاظت شده گلول و سرانی.