• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
واییی،چقدر خلوته فروم!!!!!!من که رفتم!!!!دیدن این همه سکوت رو ندارم!!!!!شب خوش

الان هوا آرومه شاید به خاطر اونه که یکم اینجا سکوت برقراره
هفته پیش این موقع اینجا تازه برف گرفته بود و منم تو کوچه درحال عکاسی بودم
امیدوارم هفته دیگه این موقع همه دوستان در حال آپلود عکس برف از سراسر کشور باشن
شب خوش:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های جدید آنومالی بارش صادر شدند:
shade.apcp.png

ali.doosti

کاربر ويژه

درود بر علی عزیز

بنظر من دریای سرخ فعال هست ولی نفوذ پشته حاصل از پر فشار جنب حاره ای شمال آفریقا باعث میشه که سامانه به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم بشه و بخش فعال و پر انرژی تغذیه رطوبتی سامانه از روی خلیج فارس به سمت هرمزگان و سیستان و بلوچستان - خراسان جنوبی و سپس افغانستان منتقل بشه ولی خدا رو شکر شاخه اصلی سامانه که انرژی خوبی هم داره مطابق با نقشه رطوبت و ارتفاع در تراز 700 میلی بار منجر به وقوع بارشهای خوبی به شکل برف باران در سطح کشور و خصوصا استانهای غربی و جنوب غربی کشور بشه:

درود استاد عزیز...
قطعا نظر شما درسته و من فقط یه حدس ساده با توجه به دمای دریا و میزان بارش سامانه زدم...امیدوارم این پرفشار نفرین شده زمستون دیگه دست از سرمون برداره یه کم :):گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
عالی امیر محسن جان...بسیار زیبا زیبایی زمستانو به تصویر کشیدید...
نمی دونم چرا هرچی میخام به هفته بعد امیدوار شم نمیشه...تو نقشه ها سیستم فقط از بالاسر ما رد می شه!اگه مثل سیستم های قبل بود و رطوبتش فوق العاده با این سرما چب میشد!

دوستی که از سیراز میخواستی با درود و خوش آمد گویی :

meteogram.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به این میگن شادی و نشاط .... این پیرمرد همشهریمون اومده توی پارک ملت ... برف ها رو از روی صندلی کنار زده و نشسته مطالعه می کنه ....

87638938991488305548.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عالی امیر محسن جان...بسیار زیبا زیبایی زمستانو به تصویر کشیدید...
نمی دونم چرا هرچی میخام به هفته بعد امیدوار شم نمیشه...تو نقشه ها سیستم فقط از بالاسر ما رد می شه!اگه مثل سیستم های قبل بود و رطوبتش فوق العاده با این سرما چب میشد!

دوستی که از سیراز میخواستی با درود و خوش آمد گویی :

meteogram.php

سلام علی عزیز

خواهش میکنم.

انشاء الله که این سیستم توی خوزستان و شهر تون بارش بسیار خوبی رو به ارمغان بیاره:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب نقشه جی اف اس هم آپدیت شدند و بارشهای بسیار خوبی رو برای غالب نقاط کشور و از جمله شمال شرق کشور رقم زدند:

13010918_2_0118.gif

13010918_2_0118.gif

13010918_2_0118.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا