• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
ماه های اشغالی تهران در دهه 90

فروردین 92 + اردبهشت 92 + بهمن 91 + دی 91 + اردیبهشت 91 + اسفند 90 + دی 90 + فروردین 90

Rastegari

Banned
زلزله 2 بار بجنورد را لرزاند

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: زمین لرزه‌ای به بزرگی 3.9 مقیاس درونی ریشتر صبح امروز بجنورد، مرکز خراسان شمالی را لرزاند.

غلامرضا عوض‌زاده دقایقی پیش اظهار داشت: این زلزله در ساعت 6 و 30 دقیقه و 11 ثانیه بامداد امروز در حوالی این شهرستان به وقوع پیوست.

وی افزود: این زمین لرزه در موقعیت جغرافیایی 41/37 عرض شمالی و 33/57 طول شرقی در مرکز لرزه نگاری قوچان وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به ثبت رسیده است.

عوض‌زاده تصریح کرد: همچنین زلزله دیگری هم به بزرگی 2/2 مقیاس درونی ریشتر در ساعت 3 و 41 دقیقه و 45 ثانیه بامداد امروز بجنورد را لرزاند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی یادآور شد: این زمین لرزه در موقعیت جغرافیایی 40/37 عرض شمالی و 29/57 طول شرقی به ثبت رسیده است.

به گزارش فارس، استان خراسان شمالی بر روی کمربند زلزله واقع شده و از نظر زلزله خیزی در رده سوم مناطق پرخطر کشور قرار دارد.

تاکنون خبری از میزان خسارات یا تلفات این زمین لرزه‌ها گزارش نشده است.

mohamad$

کاربر ويژه
ماه های کاملا خوب و قابل قبول تهران در دهه 90 البته از نظر من

شهریور 90 + آبان 90 + تیر 91 + اسفند 91

arashz

مدیر بخش هواشناسی
13050800_2_3000.gif

درود بر همه دوستان

امیدوارم این بارش بالای 200 میلیمتر مشکلی در استان ایلام ایجاد نکنه!

ما اونقدر طالب بارش و پدیده های جوی هستیم که به خطرات و مشکلاتی که این بارش ها بوجود میاران کمتر توجه میکنیم.

بارش تگرگ بدترین نوع بارش برای محصولات کشاورزی هست، بارش تگرگ روی بیابان تاثیری نداره اما روی مناطق کشاورزی مثل کابوس هست! یا اون سیل هائی که به راه افتاده هر چیزی رو سر راه خودش از بین میبره.

خلاصه این که بارش خوب برای منطقه ما، بارش برف در زمستان و رگبار های زودگذر در بقیه سال هست.

mohamad$

کاربر ويژه
همش تقصیر اون پرفشار مَشَدیه که تهران از این سیستم بارش نمیگیره :خنده1::خجالت2:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. مثل اینکه فرصت بارش مشهد هم دیگه تموم شده و فعلا که تا 10 روز اینده فقط هوای صاف و گرما رو داریم.:ناراحت:

Rastegari

Banned
جالبه بعضی مناطق شمال شرقی استان خوزستان اصلا بارش ندارن!

بنظرم بازم باید شاهد تغییرات در نقشه باشیم. قبلش ایلام هیچ بارشی نداشت و سد بختیاری 103 میلیمتر بود و بوشهر 1 میلیمتر بعد بوشهر شد 34 میلیمتر و الان هم که هیچی!

امیدوارم بازم تغییر کنه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بنظرم بازم باید شاهد تغییرات در نقشه باشیم. قبلش ایلام هیچ بارشی نداشت و سد بختیاری 103 میلیمتر بود و بوشهر 1 میلیمتر بعد بوشهر شد 34 میلیمتر و الان هم که هیچی!

امیدوارم بازم تغییر کنه

لطفا نسبت به تغییر آواتار خودتون اقدام کنید.

mohamad$

کاربر ويژه
اردیبهشت پارسال سرسبزی میدون پونک تهران از سرسبزی اردیبهشت امسال ییلاقات تهران بیشتر بود . ماشالا LOL

Rastegari

Banned
لطفا نسبت به تغییر آواتار خودتون اقدام کنید.

طبق قوانین فروم که خوندمش مشکلی نداره. انطرفی ها { سبز ها . موسوی} و این ها مشکل داره.

خیلی ها تو این انجمن هستند که آواتور رهبر انقلاب یا رئیس جمهور و یا رئیس های کشور گذاشتند.

در کل مشکلی نیست...

arashz

مدیر بخش هواشناسی
طبق قوانین فروم که خوندمش مشکلی نداره. انطرفی ها { سبز ها . موسوی} و این ها مشکل داره.

خیلی ها تو این انجمن هستند که آواتور رهبر انقلاب یا رئیس جمهور و یا رئیس های کشور گذاشتند.

در کل مشکلی نیست...

طبق بند 2 قوانین فروم، این اقدام خلاف قوانین هست:

"
2.هرگونه فعالیت سياسي و مرتبط با سياست در ایران انجمن ممنوع ميباشد"
کاری هم به چپ و راست و اینطرفی اونطرفی ندارم، هر مطلب یا تصویر سیاسی رو برخورد میکنم. اگر در پست بعدی آواتارتون عوض نشده باشه گزارش میکنم.

سیبری

کاربر ويژه
عجب از این دولت سعودی!
مطمئن شدم آمار بارش رو نمی زنه
ریاض همونطور که انتظار داشتم بارش خوبی داشته دیروز بعد از ظهر ( 10 میل ) اما تو ogimet نیومده

meteogram.php

Rastegari

Banned
طبق بند 2 قوانین فروم، این اقدام خلاف قوانین هست:

"
2.هرگونه فعالیت سياسي و مرتبط با سياست در ایران انجمن ممنوع ميباشد"
کاری هم به چپ و راست و اینطرفی اونطرفی ندارم، هر مطلب یا تصویر سیاسی رو برخورد میکنم. اگر در پست بعدی آواتارتون عوض نشده باشه گزارش میکنم.

شما این چند وقته نبودی من چندین بار اواتور اشخاص سیاسی گذاشتم. مثلا همین 2 روز پیش اواتورم آقای جلیلی بودش.

این فعالیت سیاسی حساب نمیشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا