• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه

غیرممکن؟؟؟؟؟!!!!!بنظر من هیچ هم غیرممکن نیس سیناجان!!!قرار نیس که همش تو یه روز بیاد که!!!بعدشم اگه بخواد بیاد تو یه روز-هیچ هم غیرممکن نیس{140میل بارش اول مهر لاهیجان}،به امید خدا میاد{بیشتر از این هم میاد،مطمئنم}

imboeing

کاربر ويژه
غیرممکن؟؟؟؟؟!!!!!بنظر من هیچ هم غیرممکن نیس سیناجان!!!قرار نیس که همش تو یه روز بیاد که!!!بعدشم اگه بخواد بیاد تو یه روز-هیچ هم غیرممکن نیس{140میل بارش اول مهر لاهیجان}،به امید خدا میاد{بیشتر از این هم میاد،مطمئنم}

خدا كنه !

من ترجيح ميدم همش برف باشه!

imboeing

کاربر ويژه
:تعجب::تعجب::تعجب::هنگ::هنگ:!!!!!300میل؟؟؟؟مطمئنی سینا جان؟؟؟حتما همش برفابه بوده نه؟؟؟300میل!!!!!نمیدونم واللا،هنوزم حالت تعجب دارم!!!!

سال 83 بهمن حدود 420 ميل بارش داشتيم كه 300 تاش برف بود ! 120 تاش تو يك روز باريد بقيه اش تو 1 هفته بعدش !

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به نظر من برای سیستم جدید تا شنبه صبر کنیم، تا اون زمان نقشه ها تقریبا ثبات لازم رو پیدا کردن، اگر اون پیک بارش روی عراق شیف کنه روی جنوب دریاچه ارومیه خیلی خوب میشه.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود

وبلاگ هواي تهران قبلا خونده بودم ژانويه و فوريه كم بارش خواهد بود گويا داره درست از آب در مياد. اسفند بخواد برف بياد هيچ فايده اي به نظرم نداره

با سلام...

ارتفاع در تراز 500(120الی168):

bad13.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا