• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
زلزله ديگري به بزرگي 5 ريشتر هم اكنون كاكي رو لرزوند حداكثر بزرگاي اين زلزله 5.6 ريشتر ثبت شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اون ابر با توجه طويل بودنش تا هند به نظر من زلزله اي تا 7 ريشتر داراست

يعني ممكن اپي سنتري كه تشخيص داده نشد كاكي بوشهر بوده ؟؟؟؟؟

rahsazan

کاربر ويژه
textonly.gif

[FONT=BNazanin_Mehr]بارندگی شدید در گناوه معابر عمومی را مسدود کرد
گناوه- خبرگزاری مهر: باران شدید در گناوه تردد در معابر عمومی و خیابان های این شهر را دچار مشکل کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دو روز است که بارندگی در شهرستان گناوه آغاز شده و بارندگی‌ها در این شهر همچنان ادامه دارد.باران پنج ساعته امروز گناوه اکثر خیابان‌های گناوه را غرق در آب کرد و رفت و آمد وسایل نقلیه را با مشکل مواجه کرد و باعث خاموش شدن بسیاری از ماشین‌ها و موتور سیکلت‌ها شد.بارندگی در این فصل از سال در شهرستان گناوه سابقه نداشته است و بارندگی‌های روزهای اخیر در این شهرستان باعث خنک‌تر شدن هوا و شادمانی مردم شده است.هرچند این بارندگی‌ها باعث نگرانی برخی از کشاورزان که تاکنون محصولات خود را درو نکرده‌اند شده است.​
IMG21570690.jpg
بارندگی در شهرستان گناوه همچنان ادامه دارد ولی با کم شدن شدت بارش‌ها، عبور و مرور در خیابان‌های شهر گناوه در حال جریان است.​
IMG21563616.jpg

کد خبر: 2045355

تاریخ مخابره :۱۳۹۲/۲/۱۱ - ۲۲:۲۱

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من مرکز بوشهر هستم همین چند دقیقه پیش یک لرزه خفیف احساس کردم.

ما توی خونه پرنده داریم الان همینطور داره سر و صدا میکنه

لطفا اگه هستيد يه توضيح مختصر از وضعيت بديد.

علايمي غير طبيعي مشاهده نمي كنيد.

بي قراري حيوانات يا علايمي مشابه از اين دست ؟؟؟؟؟؟

mahmood600

کاربر ويژه
اون ابر با توجه طويل بودنش تا هند به نظر من زلزله اي تا 7 ريشتر داراست

يعني ممكن اپي سنتري كه تشخيص داده نشد كاكي بوشهر بوده ؟؟؟؟؟

مهرداد جان بیشتر مرکز ایران ،کرمان یا فارس بعنوان اپی سنتر احتمالی می تونه مطرح باشه

rahsazan

کاربر ويژه
با گذشت حدود 30 دقیقه، هنوز هیچ خبری در تلکس خبرگزاریها از زلزله بوشهر مشاهده نمیشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مردم كاكي امشب رو بايد به اجبار بيرون بگذرونن. علايم لرزه اي بسيار نگران كننده ست سطح لرزه ها و بزرگي اونها تماما افزايش بوده:

xo5cnjq7frb92e8spdp.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه کیپ امشب:

ATEST11857.png

ATEST11983.png

نقشه رطوبت سطح زمین امشب:

ATEST12234.png

نقشه سطح زمین امشب:

ATEST12523.png

ابرهای همرفتی امشب:

ATEST12778.png