• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه

سلام نوید جان

درسته و ابرهای کومولونیمبوس امیدوار کننده ای هم روی بینالود و غرب مشهد شکل گرفته!!!

یعنی ممکنه که امروز بصورت ناگهانی یک خبرایی بشه و بعد ازظر و رگبار و رعد و برق داشته باشیم!!!!!!:ناراحت:

نمیدونم شما بهتر میدونی
ولی جالبه که ابرها تا یه حدی رشد عمودی دارن
همرفت ضعیفه

من به آخر اردیبهشت امیدوارم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نمیدونم شما بهتر میدونی
ولی جالبه که ابرها تا یه حدی رشد عمودی دارن
همرفت ضعیفه

من به آخر اردیبهشت امیدوارم

تصویری از همین لحظه:

vmmv8tp59ris0jzan24.jpg

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
بعد از بندر عباس،بوشهر و زاهدان،در حال حاضر رشت و گرگان و ساری مشترکا در جایگها چهارمین مرکز گرم قرار دارن.

بندر عباس:32
بوشهر:28
زاهدان:27
ساری:25
گرگان:25
رشت:25

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
تبریک علی جان. نمیدونم دیگه چه سیستمی باید بیاد تا نحسی از اینجا بره!!!!

درود
کجان اون عربا که ببینن اگر واس اونا سر کوه 3000 متریشون 100م.م میاد ما دشتمون 100م.م میاد
بارش باران هم چنان در دزفول ادامه داره و بی وقفه داره می باره!
دزفول مطابق معمول آمارش نیومده و به صفی آباد دلخوشیم ولی طبق گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان تا ساعت 1 امروز بیش از 90 م.م اومده!
قطعا بدونید که 100 رو رد می کنیم...

http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1925527
:
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت : بیشترین بارش در شهرهای دزفول با بیش از 90 میلی متر ، هندیجان 35 میلیمتر ، ماهشهر 25 میلی متر ، گزارش شده است .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آدم مخصوصا این ناوه خوشگل و محورش رو که می بینه خیلی امیدوار میشه:

mk90q5tzc00uz047da11.png

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
شمال بارون خبری نیست.فعلا هوا همینطوره با نواسنات دمایی جزیی

از فردا کمی گرم تر هم می شه.

ali.doosti

کاربر ويژه
بعد از 6 سال مرز 400 برای دزفول و مرز 300 برای صفی آباد رد شد...در پوست خویش نمی گنجم :خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بیخود نیست که دوباره تو آمریکا داره سرما و برف رخ میده!!!!!

این انیمیشن کاملا گویاست!!!!!

temp10anim.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
جی اف اس و نروژ هماهنگ با هم حدود 60 م.م دیگه تا آخر هفته پیش بینی کردن...یه ترسالیه فوق العاده...

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
این ابرا میتونن تا تهران بیان ؟

ابر مهم نيست

شمال كشور لايه تراز مياني پايدار هست و شرايط بارش تا روز دوشنبه مهيا نيست.

اما همانطور كه گفته شد، از روز دوشنبه پشته مستقر بر روي شمال كشور بر طرف ميشه و همزمان ناوه اي كه بر روي اسكانديناوي مستقر هست با حركت شرق سوي خودش فرودي تا ميانه درياي خزر گسترده خواهد كرد. اين فرود سبب ناپايدار شدن تراز مياني جو در ساحل خزر و حتي نيمه شمالي كشور خواهد شد.

سطح زمين همراه اين ناوه كم فشار هاي عرض هاي بالايي همراه ميشه. اين الگو چيزي نيست جز آغاز بارش هاي نوع دوم خزر كه مدت ها منتظرش بوديم.

nqsk5aahq54ztxe9crmg.png

faale0mhpgwh0ld5090.jpg

آخرین ویرایش:

mohammadsadat

کاربر ويژه
از نظر همون سرسبزی و اینا که ازم سوال کردید چند روز پیش .

محمدجان من صبح رسیدم و روز بعدشم شب رفتم و نتونستم زمین های استان تهران رو ببینم. فقط دیروز غروب که تجریش بودم کوههای نزدیک شهر مشخص بود که سرسبزی زیادی ندارند و برف توچال هم حس کردم نسبت به سالهای قبل کمتره. ولی هوای شهر خوب بود و فکر کنم حالت نرمال اردیبهشتی رو داشت البته آفتابی نبودنن مزید بر علت بود.

ali.doosti

کاربر ويژه
و الآن بیش از 30 ساعته که دزفول به طور پیوسته در دمای 22-18 رعدوبرق می زنه و بارش داره...بارش از مرز 100 م.م گذشته!

mohammadsadat

کاربر ويژه
اگه این بارش نیمه اول فروردین رخ میداد چه میشد
شدت بارش در شرق و جنوب استان ایلام، جنوبغرب لرستان و غرب خوزستان(میشه گفت حوزه جنوبی کرخه) بوده:
بستان 154 م م
دهلران 98
دزفول 90
آبدانان 86
شوش 72
دره شهر 70
پلدختر 66
حسینیه اندیمشک 65
صفی آباد دزفول 63
رومشکان 50

آخرین ویرایش:
وضعیت