• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام

چهره غرق شده آمریکا! (گزارش تصویری)
"نیکولای لام" هنرمند و فعال محیط زیست، یک سری از عکس‌های جالب توجه و البته شوک آور را تهیه کرده است که در آنها چهره هشت منطقه مشهور آمریکا طی چند قرن آینده با در نظر گرفتن تداوم روند افزایش سطح آب دریاها به واسطه گرمایش جهانی ترسیم شده است.
20130509093241_400.jpg

به گزارش گروه بین الملل زیست نیوز، "نیکولای لام " هنرمند و فعال محیط زیست، یک سری از عکس‌های جالب توجه و البته شوک آور را تهیه کرده است که در آنها چهره هشت منطقه مشهور آمریکا طی چند قرن آینده با در نظر گرفتن تداوم روند افزایش سطح آب دریاها به واسطه گرمایش جهانی ترسیم شده است.
نیکلای لام با الهام از مقاله‌ای با عنوان "چه می تواند ناپدید شود؟" که اخیرا در روزنامه "نیویورک تایمز" چاپ شده بود، هشت منطقه مشهور آمریکا از بنای یادبود توماس جفرسون تا محوطه دانشگاه هاروارد و مجسمه آزادی را مد نظر قرار داده و چهره آنها در صورت افزایش 25 فوتی (7.5 متر) سطح آب دریا را به تصویر کشیده است.
نیکولای لام برای تهیه این تصاویر با "رمیک زیملینسکی" از مرکز "کلایمت سنترال" در تماس بوده است. زیملینسکی نقشه‌های دقیق مورد استفاده در مقاله نیویورک تایمز را ارائه کرده بود. در ابتدا، لام عکس‌های آماده (Stock) این مناطق را تهیه کرده و با استفاده از "گوگل ارث" محل دقیق گرفتن آنها را شناسایی کرده است. سپس، وی از نقشه‌های افزایش سطح آب دریا به منظور شناسایی میزان سیلی که در این مناطق رخ خواهد داد، استفاده کرده است. در نهایت، از نقشه‌های توپوگرافی برای شناسایی میزان ارتفاع عکاس از سطح دریا در هنگام گرفتن عکس‌ها استفاده شده است.
بر همین اساس، امکان تغییر دیجیتالی عکس‌ها با توجه به میزان افزایش سطح آب پیش بینی شده برای نیکولای لام فراهم شده است. خوشبختانه، چند قرن طول می کشد تا سطح آب دریاها به میزان 25 فوت افزایش یابد، اما انتظار می رود بین 100 تا 300 سال آینده شاهد افزایش 5 فوتی (1.5 متر) و تا سال 2300 به میزان 12 فوت (3.6 متر) باشیم.

Back-Bay-25-feet.jpg


Boston-Harbor-25-feet%20(2).jpg


Harvard-25-feet.jpg


Jefferson-25-feet.jpg


Ocean-Drive-25-feet.jpg


Statue-of-Liberty-sea-level-rise.jpg


Washington-Monument-25-feet.jpg
 

mohamad$

کاربر ويژه
از ارتفاع 2400 متر گرمابدر پشت به افتاب رگه های برف از زمستون مونده بود . کاملا میشخصه فریزینگ لول اون منطقه از توچال کمتره . عرضش شمالی تره

 

abtinT

کاربر ويژه
عداد داوطلبان مریخی به 78 هزار نفر رسید

مدیرعامل شرکت هلندی Mars One از ثبت نام بیش از 78 هزار نفر در پروژه سفر بی بازگشت به مریخ تنها در مدت دو هفته خبر داد.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ثبت رسمی در خواست متقاضیان سفر به مریخ در سایت Mars One‌ از 22 آوریل (دوم اریبهشت) آغاز شده و در مدت 15 روز بیش از 78 هزار درخواست به ثبت رسیده است.
«باس لانس دروپ» بنیانگذار و مدیرعامل این شرکت، هدف گذاری نهایی این طرح را ثبت نیم میلیون درخواست عنوان می کند.
داوطلبان حضور در جمع پیشگامان مستعمره مریخ (Mars Colony pioneer) تا 31 آگوست (نهم شهریور) فرصت دارند با ارسال ویدئوی یک دقیقه ای ضمن تشریح انگیزه خود، در پروژه سفر بی بازگشت به مریخ ثبت نام کنند.
بهره هوشی مناسب، سلامت کامل جسمی- روحی و حداقل سن 18 سال از جمله شروط اصلی برای ثبت نام اولیه در این طرح عنوان شده است.
هزینه ثبت درخواست بر اساس شرایط اقتصادی کشور فرد متقاضی تعیین می شود که کمترین هزینه برای ساکنان کشورهای فقیر آفریقایی پنج دلار و بیشترین میزان برای کشور قطر به میزان 75 دلار اعلام شده است؛ مبلغ جمع آوری شده برای اجرایی شدن مراحل مختلف پروژه صرف می شود.
غربالگری درخواست های ثبت شده برای تسهیل انتخاب تلویزیونی داوطلبان آغاز شده است و در نهایت 24 تا 40 داوطلب برای طی کردن دوره هفت ساله تمرین و آماده سازی در مناطق خشک و متروک زمین انتخاب می شوند.
در سال 2022 و چند ماه قبل از آغاز رسمی مأموریت، کمیته انتخاب Mars One تصمیم نهایی را برای انتخاب نخستین ساکنان مریخ اتخاذ می کند که احتمالا شامل دو زن و دو مرد از قاره های مختلف جهان است.
فاصله زمین تا مریخ 64 میلیون کیلومتر است و طی کردن این مسیر با توجه به وضعیت مداری بین شش تا هشت ماه (بیش از 200 روز) بطول می انجامد؛ در سپتامبر 2022 یک گروه چهار نفری راهی سیاره سرخ شده و هفت ماه بعد (آوریل 2023) بر سطح مریخ فرود می آیند.
برای اقامت مادام العمر ساکنان مریخ، کپسول هایی شامل دو واحد اقامتی، دو واحد تأمین آب و اکسیژن و دو واحد تأمین تجهیزات ساخته می شوند؛ وظیفه انتقال و ساخت این کلونی ها بر عهده دو مریخ نوردی است که پیش از فضانوردان راهی سیاره سرخ شده اند.
فضای اختصاص یافته به هر فضانورد در داخل کپسول ها 50 مترمربع است و 200 مترمربع فضای داخلی نیز به اتاق خواب، محوطه کار، اتاق نشیمن و واحدهای پرورش گیاهان اختصاص یافته است.
حدود 95 درصد جو مریخ از دی اکسید کربن تشکیل شده است که غیر قابل تنفس است؛ دمای این سیاره نیز بین 35 تا منفی 135 درجه سانتیگراد متغیر است. فضانوردان در زمان ترک محل سکونت و برای در امان ماندن از پرتوهای کیهانی باید از لباس های ویژه (Mars Suit) استفاده کنند.

 

mohamad$

کاربر ويژه
چه جوری میری اینجا چقدر زمان میبره؟

اتوبان بابایی . جاده لشکرک به سمت شمشک . به میدون فشم که رسیدی دست راست به سمت زایگان و گرمابدر میره . اگه تو مسیر توقف نکنی 1 ساعت و ربع یا 1 ساعت و نیم میشه رفت تا اونجا . ارتفاع گرمابدر 2450 متر
 

پسرخاله

کاربر ويژه
دمای فعلی چند شهر:

قم 31+
اصفهان و شیراز 28+
تهران 27+
قزوین و مشهد 26+
کرج 24+
تبریز 22+
زنجان 18+
 

mohamad$

کاربر ويژه

از جاده آهار قشنگتره . فکونم بین روستاهای ییلاقی نزدیک تهران شمشک ، دربندسر و گرمابدر سردترین ها هستند و مرتفعترین . فشم دیگه درختا کامل سبز شدن و شکوفه ای هم دیگه در کار نیست . امسال خیلی زود از بهار داریم میریم تابستون .
 

پسرخاله

کاربر ويژه
از جاده آهار قشنگتره . فکونم بین روستاهای ییلاقی نزدیک تهران شمشک ، دربندسر و گرمابدر سردترین ها هستند و مرتفعترین . فشم دیگه درختا کامل سبز شدن و شکوفه ای هم دیگه در کار نیست . امسال خیلی زود از بهار داریم میریم تابستون .
درسته.
بدی اینجاها اینه که زمین شیبش زیاده جای اتراق کردن زیاد نداره. جای برای نشستن تو سایه بود؟
 

mohamad$

کاربر ويژه
درسته.
بدی اینجاها اینه که زمین شیبش زیاده جای اتراق کردن زیاد نداره. جای برای نشستن تو سایه بود؟

اره بالای گرمابدر یه حالت دشت مانندی هست . همین عکس یه دونه به اخری که گذاشتم و یسری ها هم چادر زده بودن . البته نمیدونم اینا باغ های خودشونه یا فی سبیل الله بوده :سوت: اکثر تهرانی ها تا فشم میرن و بر میگردن اینجا ها زیاد نمیان خدا رو شکر .
 

mohamad$

کاربر ويژه
اطراف شهر تهران واقعا جاهای زیبا و قشنگی وجود داره . حیف که قوم تهران خیلیاش و داره به باد میده
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا