• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
یک سوال آیا شرایط برای شمال شرق تغیر خواهد کرد و یا این بارش ها هم فقط برای یکبار است و در خرداد هم نباید منتظر بارش چندانی باشیم؟:گل:

Abbath

New member
خب به سلامتی دوباره رفتم بخاری رو راه انداختم،بابا میگفت جمعش نکنیم ها،اینجور مواقع باید حرف با تجربه ها رو گوش کرد

Abbath

New member
امیرمحسن جان در مورد اون نقشه های سال 86 که گذاشتم نظرتون رو اگه بگین ممنون میشم،من یه چیزایی فهمیدم،اما کامل متوجه نشدم که چی شده اون سال:گل:

میخواستم تو همون لینک منشنتون کنم اما مثل اینکه منشن کن من از کار افتاده
biggrinsmiley.gif

@Amir Mohsen مثل اینکه درست شد:خنده1:

آخرین ویرایش:

IRAJ1

کاربر ويژه
گزارش اوليه زلزله
بزرگي ۶.۲ استان هرمزگان
شنبه، 21 اريبهشت 1392 در 06:38:09

[TR]
[TD="width: 824, bgcolor: #FFFFFF"]اوه اوه

مهرداد کجایی ؟[/TD]
[/TR]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام عباس جان

خیلی ممنون از نقشه های خوبی که گذاشتید. به امید خدا فرصت کنم ، حتما در این خصوص اظهار نظر خواهم کرد.
امیرمحسن جان در مورد اون نقشه های سال 86 که گذاشتم نظرتون رو اگه بگین ممنون میشم،من یه چیزایی فهمیدم،اما کامل متوجه نشدم که چی شده اون سال:گل:

میخواستم تو همون لینک منشنتون کنم اما مثل اینکه منشن کن من از کار افتاده:خنده1:

@Amir Mohsen مثل اینکه درست شد:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان عزیز

امروز آسمان مشهد و منطقه شمال شرق پوشیده از ابرهایی هست که این امیدواری رو بوجود میاره که بعد از مدتها شانس بارش رو داشته باشیم و البته دمای هوا بسیار خنک تر از نرمال این موقع از سال هست.

ظاهرا صبح امروز در بخشهایی از شمال خراسان رضوی و خراسان شمالی هم بارش داشتیم که حاج محسن از قوچان هم گزارش بارش داشتند.

آخرین تصویر ماهواره ای صبح امروز:

3bcr4kq5j7pztd16w19.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر
[MENTION=26217]mehrdad_teh[/MENTION]

کد خبر: 2051699

تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۲/۲۱ - ۰۷:۳۸

[FONT=BNazanin_Mehr]زمين لرزه 6.2 ريشتري بندرجاسك را لرزاند
زمين لرزه اي به بزرگي 6.2 ريشتر بندرجاسك در هرمزگان را قبل لرزاند.

به گزارش خبرنگار مهر از بندرعباس، زمين لرزه اي به بزرگي 6.2 ريشتر ساعت 6و 38دقيقه امروز در طول جغرافيايي 57.76و عرض حغرافيايي 26.52 بنرجاسك در استان هرمزگان را لرزاند.
اين زمين لرزه در عمق 15 كيلومتري زمين رخ داده است.
همچنین چهار پس لرزه 4.7 ، 4.9 ، 5.6 و 4.1 ریشتری همین منطقه را لرزاند.
همچنين چهار زمين لرزه 4.8 ، 4.7 ، 5.2 و 5 ريشتری ميناب را نيز در استان هرمزگان لرزاند.
احبار تكميلي متعاقبا اعلام مي شود.

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
[FONT=BNazanin_Mehr]جزئیات زلزله بامداد امروز بشاگرد/ گسل میناب مسبب زلزله
معاون پژوهشی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به جزئیات زلزله بامداد امروز در بشاگرد، گفت: گسل مسبب این زلزله گسل میناب و در عمق 35 کیلومتری رخ داده است.

دکتر مهدی زارع در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به رخداد زلزله‌ای با بزرگای 6.3 در بامداد امروز شنبه 21 اردیبهشت ماه افزود: این زلزله در ناحیه بشاگرد در شمال بندر جاسک در جنوب شرقی ایران رخ داده است.
معاون پژوهشی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله ادامه داد: این زلزله در ناحیه گسل مکران رخ داده و ژرفای آن نیز 35 کیلومتر است.
وی با تاکید بر عمق زیاد این زلزله ابراز امیدواری کرد که این زلزله تلفات زیادی را در بر نداشته باشد.
زارع، با بیان اینکه این زلزله دارای پیش لرزه بوده است، خاطر نشان کرد: در روز پنچ شنبه 19 اردیبهشت پیش لرزه‌ای با بزرگای 5 در همین پهنه رخ داده است.
وی همچنین از ادامه رخداد پس لرزه در این منطقه خبر داد و یادآور شد: پس از زلزله اصلی 3 پس لرزه با بزرگای 4.8 و 4.7 ثبت شده است.
معاون پژوهشی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله اضافه کرد: در 70 دقیقه اول پس از زلزله اصلی 7 پس لرزه با بزرگای بیش از 4 در پهنه رومرکزی زلزله بشاگرد رخ داده و مهمترین پس لرزه در ساعت 7 و 39 با بزرگای 5.4 ثبت شده است.
زارع به بیان گسل مسبب این زلزله پرداخت و گفت: سازو کار زمینلرزه راستا لغز است و گسل مسبب این زلزله احتمالا گسل شمالی- جنوبی در پهنه گسله میناب است.
معاون پژوهشی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به عمق بالای زلزله‌های ناحیه مکران، خاطر نشان کرد: توالی زلزله‌های شدید و عمیق در ناحیه مکران بسیار جالب و با اهمیت هستند.

rahsazan

کاربر ويژه

کد خبر: 2051707

تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۲/۲۱ - ۰۸:۱۰

در پی وقوع زلزله 6.2 ریشتری
[FONT=BNazanin_Mehr]5 مجروح آمار اولیه زمین لرزه هرمزگان / اعزام دو فروند بالگرد به جاسک و بشاگرد
رئیس سازمان امدادو نجات هلال احمر با اعلام اینکه براساس آمار های اولیه 5 نفر مجروح شده اند، گفت: دو فروند بالگرد به مناطق زلزله زده جاسک و بشاگرد اعزام شدند.

محمود مظفر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در پی وقوع زلزله 6.2 ریشتری در منطقه جاسک هرمزگان تاکنون پنج پس لرزه در منطقه رخ داده است که بزرگترین آنها 5.6 ریشتر ساعت 7.39 به ثبت رسیده است. ضمن اینکه زمین لرزه ای به قدرت 5 ریشتر شهرستان میناب را نیز لرزانده است.
وی ادامه داد: در دقایق اولیه 5 تیم ارزیاب و امدادی به شهرستان های جاسک و بشاگرد به همراه پنج تیم کمکی از چابهار و کرمان به مناطق زلزله زده اعزام شدند. در لحظات اولیه دو فروند بالگرد نیز به منطقه اعزام شدند.
به گفته رئیس سازمان امدادو نجات هلال احمر در بررسی های اولیه تخریب چند خانه در 10 روستا و مجروح شدن 5 نفر گزارش شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام دوستان
راستی امروز کجا ها بارش داشت ؟ منطقه ما هم خوب بارید البته حدود 1600 که شروع شد رباط کریم بودم و بعد بسمت شهریار رفتم ماشاله بعد بارش چقدر درختها و رنگ ها زیبا و خوشگل بود
این دو تا رباط کریم ه و ورود موج ابرها
eyt2ilggrulbspdlq.jpg

ronzmvlxe4ix2xvkgubg.jpg

و اینها هم شهریار و باغات شهریار
6noqi7yi56c083ngcfn.jpg

t0vaquj2y5zclv3m4q31.jpg

ffg1lax1qz5v459i8ux.jpg

8zlwiwhwfo5pz0go2cg.jpg

و اینجام اندیشه بسمت کرج و یک رنگین کمان زیبا بعد بارش حیف تو عکس خوب نیومده
ovxfhag7vmen65gpdam.jpg

jz8ct893r1ho1ns09b6.jpg

واقعا خوشحال شدم و گریه ام گرفت بخاطر بارشها واقعا احساس کردم سبک شدم طبیت و انعکاس نور ها بعد بارش خیلی سبک شده بود فکر کنم حدود 4 م م بارید

سلام
عجب بارونی اونجا اومده:تعجب2:
سمت ما که در حد یه درجه کمتر از زمین خیس شدن اومد!
عکسای شهریار هم خیلی زیباست

aria_tehran

کاربر ويژه
هنوز یه کم از برف دیشب تو ارتفاعات توچال مونده
فکر کنم تا امروز بعدازظهر همش آب شه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا