• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
به نظر من مناطقی که پای کوه های بلند هستن اختلاف دمای شب و روز کمی دارند . حتی فشم یا شمشک یا آبعلی ... هم تفاوت دمای بین شب و روزشون 10 11 درجه بیشتر نیست . ولی فیروزکوه ( سردسیر ) یا ورامین ( گرمسیر ) حالت دشت دارن و اختلاف شب و روز زیاد

nojeana

کاربر ويژه
امروز از ساعت 1700 رگبارهای محلی و زمین خیس کن داشتیم
الان هم حدود نیم ساعته بارش شدید بارون شروع شده البته الان دیگه کم شده و نیمه ابری و وزش باد شدید رو داریم

mohamad$

کاربر ويژه
شمال تهران چقدر باد خیزه:خجالت2: الکی نیست اینقدر تجمع الاینده داره اقدسیه و شمال شرق تهران

nojeana

کاربر ويژه
راستی یک سوال پیش بینی های سایت http://www.weather2umbrella.com چجوریه
بر مبنای ه gfs ه ؟
مثلا برای نهاوند دقیقا همون بارش فری متئو رو داره ؟
ymw06sj8a742rsq9mi90.jpg

mgq2evx9v1t0ytatdobm.jpg

هواشناس

کاربر ويژه
رعدوبرق های انفجاری + تگرگ + بارش شدید + آبگرفتگی معابر از ساعت 8 در تبریز شروع شده و کماکان ادامه داره ...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
بعدازظهر روز پنجشنبه همرفت بسیار موثری از سمت همدان تا تهران امتداد خواهد یافت:گل:

9ipa3yuprcj71949qwg.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هرچند که احتمال وقوع بارشهای رگباری و محلی در منطقه شمال شرق کشور در این هفته وجود داره ولی بهترین شرایط برای وقوع ناپایداری های موثر در منطقه ما از روز شنبه هفته آینده و خصوصا یکشنبه هفته بعد فراهم خواهد شد

navid-mashhad

کاربر ويژه
به نظر من مناطقی که پای کوه های بلند هستن اختلاف دمای شب و روز کمی دارند . حتی فشم یا شمشک یا آبعلی ... هم تفاوت دمای بین شب و روزشون 10 11 درجه بیشتر نیست . ولی فیروزکوه ( سردسیر ) یا ورامین ( گرمسیر ) حالت دشت دارن و اختلاف شب و روز زیاد

فکر نکنم صرف قرار گرفتن کنار کوه بلند اختلاف حرارت رو کم بکنه
همدان ( بغلش الوند ) یا نیشابور ( دامنه بینالود ) اختلاف درجه شبانه روزیشون بسیار بالاست

من فکر کنم تپوگرافی کاسه ایه تهران و احاطه شدنش توسط ارتفاعات باعث میشه تخلیه و تهویه هوایی که در طول روز به وجود اومده سخت تر از جاهای دیگه میشه
تا حالا دقت کردی اکثر شهرها سر شب که میشه بیشترین کاهش دما رو دارن ( حتی شهرهای شمالی ) اما این روند برای تهران دیرتر اتفاق می افته
حالا جزیره حرارتی که روی تهران وجود داره و شهرهای بزرگ دیگه این مساله رو تشدید می کنه

mohamad$

کاربر ويژه
فکر نکنم صرف قرار گرفتن کنار کوه بلند اختلاف حرارت رو کم بکنه
همدان ( بغلش الوند ) یا نیشابور ( دامنه بینالود ) اختلاف درجه شبانه روزیشون بسیار بالاست

من فکر کنم تپوگرافی کاسه ایه تهران و احاطه شدنش توسط ارتفاعات باعث میشه تخلیه و تهویه هوایی که در طول روز به وجود اومده سخت تر از جاهای دیگه میشه
تا حالا دقت کردی اکثر شهرها سر شب که میشه بیشترین کاهش دما رو دارن ( حتی شهرهای شمالی ) اما این روند برای تهران دیرتر اتفاق می افته
حالا جزیره حرارتی که روی تهران وجود داره و شهرهای بزرگ دیگه این مساله رو تشدید می کنه

من خیلی روی این مسئله دقت کردم . شهر تهران کلا اختلاف شب و روزش کمه چه شمالش چه جنوبش ولی سر شب که میشه شمال تهران زود دماش میاد پایین ولی مهراباد حتی سر شب هم کند دماش پایین میاد . مثلا ظهر تابستون مهراباد 40 و اقدسیه 37 میشه . 1 ساعت بعد غروب افتاب مهراباد میشه 36 ولی اقدسیه مثلا میشه 28 . بعد از اون هم دیگه شیب کاهش دما کمتر میشه

navid-mashhad

کاربر ويژه
من خیلی روی این مسئله دقت کردم . شهر تهران کلا اختلاف شب و روزش کمه چه شمالش چه جنوبش ولی سر شب که میشه شمال تهران زود دماش میاد پایین ولی مهراباد حتی سر شب هم کند دماش پایین میاد . مثلا ظهر تابستون مهراباد 40 و اقدسیه 37 میشه . 1 ساعت بعد غروب افتاب مهراباد میشه 36 ولی اقدسیه مثلا میشه 28 . بعد از اون هم دیگه شیب کاهش دما کمتر میشه

کلا تو طبقه بندی اقلیم از اقلیم های خیلی بزرگ داریم تا خرده اقلیم در مقیاس کیلومتر مربع و چند صد متر مربع
وقتی می گیم افدسیه یا مهر آباد در مورد اقلیم محلی که خرده اقلیم هاش از شرایط سطح زمین تبعیت می کنه صحبت می کنیم
اگه دقت کرده باشی تراکم و فشردگی جمعیتی تو شمال شهر کمتره - فضای سبز بیشتره - نسیم کوه به دشت ( سر شب ) وجود داره - دما به طور کلی پایین تره ( ارتفاع ) - خب این ها همه تاثیر گذاره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا