• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
سلام امیر محسن جان :گل:
فردا صبح تا حدود ساعت 11 دمای هوا در مشهد چگونه است ؟چند درجه میشه؟
میخواهیم با بچه های محل برویم گل کوچک بازی کنیم -اگه خیلی گرم هست موکولش کنیم به شب .

:خنده2::تعجب2::خنده1::غش::نیش:

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام امیر محسن جان :گل:
فردا صبح تا حدود ساعت 11 دمای هوا در مشهد چگونه است ؟چند درجه میشه؟
میخواهیم با بچه های محل برویم گل کوچک بازی کنیم -اگه خیلی گرم هست موکولش کنیم به شب .
مشهد امروز و به خصوص فردا خیلی گرمه!
فردا ظهر تا نزدیکای 40 هم بالا میره!:تعجب2:
برید یه سالن پیدا کنید اونجا بازی کنید در غیر این صورت باید تانکره آب به خودتون وصل کنید!:خنده1:

meteogram.php

mohamad$

کاربر ويژه
اون متنی که اقای راهسازان گذاشت باید یه رو نوشت به کمیته برگزاری مسابقات گل کوچیک شهرستان مشهد هم میزدن :خنده2:

mohammadsadat

کاربر ويژه
درود

امروز دامنه کوه گچان:گل:

vehzan3y57asixaqvv.jpg

سلام حامد جان:گل:
بسیار ممنون:گل: من عاشق زاگرس جنگلیم
چنتا سوال ازت داشتم
اول اینکه این کوه گچان دقیقاً کجاست، قبلنا با گوگل ارث خیلی گشتم اما پیداش نکردم
دوم در مورد سرسبزیه بهاره، اونجور که من فهمیدم محدوده کبیرکوه در شهرستان های آبدانان و دره شهر تا نزدیکی سد کرخه و نیز خود شهرها (به جز امسال که خیلی زود همه چی خشک شد و با اون بارون ها بهار و سبزه های جدید داره برمیگرده) نرمال و حالت عادیشون اینه که شهرها و نواحی کم ارتفاع از نیمه اردیبهشت و کبیرکوه از چند روز بعدتر، گیاهان شروع به خشک شدن میکنن
به سمت عراق، در جاهایی مثل مورموری و زرین آباد و کوههای شمال دهلران از اواخر فروردین خشک شدن گیاهان شروع میشه
حالا سوالم اینه که در مورد شهر ایلام ، چوار و کوههای مانشت و همچنین اون قسمت کبیرکوه که نزدیک ایلامه(مرتفع ترین قسمتشم همونه) نرمال و حالت عادی چطوره؟
راستی فکر کنم گفتی اهل گنجوان ایلامی، اونجا اقلیمش چطوریه فکر کنم گرمسیر یا نیمه گرمسیر باشه تو مایه های زرین اباد درسته؟

rahsazan

کاربر ويژه
اون متنی که اقای راهسازان گذاشت باید یه رو نوشت به کمیته برگزاری مسابقات گل کوچیک شهرستان مشهد هم میزدن :خنده2:

:غش2:

اطلاعیه شماره 7 مورخ 26/2/1392
بررسی نقشه ها و مدل هاي هواشناسي نشان می دهد از اوایل وقت روز شنبه (28/2/1392 ) استان خراسان رضوی ، تحت تأثیر سامانه ناپایدار جوی قرار خواهد گرفت . که پیامد آن در سطح استان افزایش ابرناکی ، وزش باد نسبتاً شدید (پاره ای نقاط وزش باد شدید) توأم با وقوع رگبار های پراکنده گاهی رعدو برق و در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ خواهد بود.· طی عبوراین سامانه ناپایدارجوی ، بیشترین حجم بارندگی از بعداز ظهر شنبه تا اوایل وقت روز یکشنبه و درمناطق غرب و شمال غرب استان حادث خواهد شد که احتمال آبگرفتگی در برخی از نواحی این مناطق از استان وجود دارد.· طی فعالیت این سامانه ، در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آتی از شدت گرما در اکثر نقاط استان کاسته خواهد شد .

mohamad$

کاربر ويژه
زمستون قبلی بین مراکز استان ها فکونم سردترین دما برای مشهد و اردبیل بود

aliasgar57

کاربر ويژه

مشهد امروز و به خصوص فردا خیلی گرمه!
فردا ظهر تا نزدیکای 40 هم بالا میره!:تعجب2:
برید یه سالن پیدا کنید اونجا بازی کنید در غیر این صورت باید تانکره آب به خودتون وصل کنید!:خنده1:

meteogram.php

ممنون عزیزم از راهنمایی شما :گل:
واقعا بازی تو سالن چه لطف و هیجانی داره - فقط بی زحمت اگه میشه این شماره حساب من و یادداشت کن و هزینه این سالن رو که مبلعش هم ناچیز هست رو برام به حساب به ریز - خدا خیرت بدهد این جا یک مشت جوون خصوصا امشب که شب آرزو ها است دعایت میکنند.
شماره حساب ************** بانک ///////
اینم شماره کارت که اگه خواستی از طریق خودپرداز کارت به کارت نمایید
****************:گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
ممنون عزیزم از راهنمایی شما :گل:
واقعا بازی تو سالن چه لطف و هیجانی داره - فقط بی زحمت اگه میشه این شماره حساب من و یادداشت کن و هزینه این سالن رو که مبلعش هم ناچیز هست رو برام به حساب به ریز - خدا خیرت بدهد این جا یک مشت جوون خصوصا امشب که شب آرزو ها است دعایت میکنند.
شماره حساب ************** بانک ///////
اینم شماره کارت که اگه خواستی از طریق خودپرداز کارت به کارت نمایید
****************:گل:
واریز شد:گل:

nojeana

کاربر ويژه
سلام دوستان
نهاوند می گفتند از دیشب 1200 بارش شدید باران شروع شده و بدون وقفه تا الان بشدت داره می باره
نهاوند 13.5
بروجرد 5.5
ملایر 20
الشتر 22.5
نورآباد 14.5
من موندم امسال ملایر بارشش همیشه از نهاوند بیشتر شده

nojeana

کاربر ويژه
سلام دوستان
نهاوند می گفتند از دیشب 1200 بارش شدید باران شروع شده و بدون وقفه تا الان بشدت داره می باره
نهاوند 13.5
بروجرد 5.5
ملایر 20
الشتر 22.5
نورآباد 14.5
من موندم امسال ملایر بارشش همیشه از نهاوند بیشتر شده
البته تا 900 صبح امروز و آمار امروزش دیدنیه
راستی این دیگه آخرین موج سامانه است؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
جالبه بجنورد به هیچ وجه فردا گرما نخواهد داشت گرماش برای امروزه . حد گرمای وحشتناک فردا با مرزهای سیاسی خراسان رضوی همخوانی داره

meteogram.php

aliasgar57

کاربر ويژه
:غش2:

اطلاعیه شماره 7 مورخ 26/2/1392
بررسی نقشه ها و مدل هاي هواشناسي نشان می دهد از اوایل وقت روز شنبه (28/2/1392 ) استان خراسان رضوی ، تحت تأثیر سامانه ناپایدار جوی قرار خواهد گرفت . که پیامد آن در سطح استان افزایش ابرناکی ، وزش باد نسبتاً شدید (پاره ای نقاط وزش باد شدید) توأم با وقوع رگبار های پراکنده گاهی رعدو برق و در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ خواهد بود.· طی عبوراین سامانه ناپایدارجوی ، بیشترین حجم بارندگی از بعداز ظهر شنبه تا اوایل وقت روز یکشنبه و درمناطق غرب و شمال غرب استان حادث خواهد شد که احتمال آبگرفتگی در برخی از نواحی این مناطق از استان وجود دارد.· طی فعالیت این سامانه ، در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آتی از شدت گرما در اکثر نقاط استان کاسته خواهد شد .

این کمیته جهت شناسایی استعداد های فوتبالی ومعرفی این استعدادها به جناب آقای کارلوس کی روش مسابقاتی را برگزار میکند. لطفا جهت شر کت در این مسابقات با شماره تلفن ######### تماس حاصل نمایید.:استقلال::پرسپولیس:

aliasgar57

کاربر ويژه
دوستان یادش به خیر وقتی که من 11 سال داشتم میرفتم کنار پارک وحدت (محله رضاییه مشهد) اونجا مسابقات گل کوچک رو تماشا میکردم - اون زمان خداداد عزیزی هم توی تیم شهدای رضاییه بازی میکرد. همون موقعها سرعت و هوش خداداد توی فوتبالش همه را مجذوب خودش میکرد.

پسرخاله

کاربر ويژه
دوستان یادش به خیر وقتی که من 11 سال داشتم میرفتم کنار پارک وحدت (محله رضاییه مشهد) اونجا مسابقات گل کوچک رو تماشا میکردم - اون زمان خداداد عزیزی هم توی تیم شهدای رضاییه بازی میکرد. همون موقعها سرعت و هوش خداداد توی فوتبالش همه را مجذوب خودش میکرد.
بسه دیگه خیلی داری اسپم میدیا نه؟

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز استان تهران

رباط کریم 27 / 15

ورامین 27 / 13

مهراباد 26 / 16

شهریار 25 / 14

اقدسیه 24 / 15

فیروزکوه 22 / 6

لواسان 20 / 13

دماوند 19 / 10

آبعلی 17 / 7

بارشی هم نبوده . باید ببینیم بالاخره ساعات اینده تهران بارش قابل توجه رخ میده یا سرکاریم . یه میل و دو میل به کار ما نمیاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا