• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر تا الان نه باد شدید بوده نه افزایش دما !! رکوردی زده نمیشه امروز
سمت فرودگاه رو نمیدونم ولی غرب مشهد نسبت به دیروز خیلی قابل تحمل تره

سلام

این دقیقا چیزی بود که امروز صبح من به محسن گفتم و خیلی امیدوار کننده است.

امروز صبح یک توده ابر کومولونیمبوس هم در منتهی الیه غرب مشهد داشتیم که فعلا محو شده!

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
خدا رو شکر تا الان نه باد شدید بوده نه افزایش دما !! رکوردی زده نمیشه امروز
سمت فرودگاه رو نمیدونم ولی غرب مشهد نسبت به دیروز خیلی قابل تحمل تره

اين ور هم گرماي هوا خوشايندتر از ديروز هست فكر نكنم امروز دماي هوا گرمتر از ديروز بشود.

سیبری

کاربر ويژه
easatir00.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اين ور هم گرماي هوا خوشايندتر از ديروز هست فكر نكنم امروز دماي هوا گرمتر از ديروز بشود.

سلام مهدی جان

علتش اینه که جهت وزش باد از سمت دریای کاسپین به سمت منطقه ما شده و کمر گرما خدا رو شکر داره میشکنه:

5wo6tclgjxck0oe84ury.jpg

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
دیروز نقشه های بارش به نفع قوچان بود
اما امروز به نفع مشهد و کلات

مدت خشكي خيلي طولاني شد و اين درست زماني است كه ديمزارها به شدت به آب نياز دارند. گندمهاي بهاره كه اوضاعشون خيلي خرابه و حتي اگر فردا بارون خوبي هم بياد ديگه نبايد انتظار محصول چنداني از آنها داشت، گندمهاي پاييزه هم اگر بارون فردا بهشون برسه شايد وضع بهتري پيدا كنند. فعلا مهم اين است كه مناطق شمال شرقي باران بباره حالا مهم نيست پيك بارشها كجا باشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق این نقشه امشب وزش باد نسبتا شدید ،خنک و مرطوب کاسپینی رو خواهیم داشت:

iic265qyzx4w5o3jpcha.png

سیبری

کاربر ويژه
مدت خشكي خيلي طولاني شد و اين درست زماني است كه ديمزارها به شدت به آب نياز دارند. گندمهاي بهاره كه اوضاعشون خيلي خرابه و حتي اگر فردا بارون خوبي هم بياد ديگه نبايد انتظار محصول چنداني از آنها داشت، گندمهاي پاييزه هم اگر بارون فردا بهشون برسه شايد وضع بهتري پيدا كنند. فعلا مهم اين است كه مناطق شمال شرقي باران بباره حالا مهم نيست پيك بارشها كجا باشه.

درسته مهدی جان:گل:
دقیقا دیروز من همین حساسیت دیمزارها به گرما و خسارت گرمای نا بهنجار این چند روز رو اشاره کردم

saeed hh

کاربر ويژه
سلام

دیروز باد دهنمون رو سرویس گردش روی هرچی که فکرشو بکنید یکی دوسانت خاک نشسته اعصابم خورد شدش درختارم شیکوندش اه اه اه لعنت به این سال ابی انگار کشور نفرین شده بابا کی خلاص میشیم !!

saeed hh

کاربر ويژه
واسه شنبه بارش خوبی واسه شمال شرق پیش بینی شده که اصل بارش واسه قوچان هستش البته بارش مشهدم بد نیستش تهرانم که جز بارشهای پراکنده دم غروب چیزی نداره و حالا حالا ها باید سماق بمکیم !!

پسرخاله

کاربر ويژه
به نظره من نوعه همرفت نحوه ی حرکتش و شدت بارش تو این روزها اصلا قابله پیش بینی نیست نمونش دیروزه تهران که طبق گفته ی اساتید فروم :136:و هواشناسان داخلی:134: و خارجی :135: پارامترها برای رگبار و رعدوبرق شدیدتر از روزهای قبلش فراهم بود ولی در عمل بارشی اتفاق نیفتاد .
t108017.gif
t113034.gif

الانم همرفت شکل گرفته در غربه البرز و غرب کشور
t116010.gif
t112007.gif
fire019.gif
که فعلا تا مرزهای کرج هم رسیده تنها کاری که میشه کرد اینه که تصاویر ماهواررو با دقت نگاه کرد همین!

سیبری

کاربر ويژه
واسه شنبه بارش خوبی واسه شمال شرق پیش بینی شده که اصل بارش واسه قوچان هستش البته بارش مشهدم بد نیستش تهرانم که جز بارشهای پراکنده دم غروب چیزی نداره و حالا حالا ها باید سماق بمکیم !!

درود سعید جان:گل:
الان رعد و برق دور تا دور تهرانه
البته روزای گذشته هم بود
اما نکتش اینه که امروز از دم صبح رعد و برقا شروع شدن که نشون میده انرژی همرفتی بهتری نسبت به دیروز هستش

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
روز سه شنبه که ما در هزار مسجد همرفت داشتیم، موفق شده بودم این عکس رو از رعد و برق بگیرم ولی خودم ندیده بودم .هرچند کم رنگ افتاده تو عکس ولی در نوع خودش بد نیست:

68keghtzzaz22mwjlv.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
از اینا داری بازم بذار سعید خان
به هر حال وصف العیش نصف العیش
اگرم بارشی هم رخ نده حداقل با نقشه هاش حال کنیم:خنده1:

از ساعت 14 به بعد بارش میره سمت مشهد که البته بارش خوبی هم هستش ولی شدید ترینش واسه همین ساعت14 هستش نمیدونم چرا از این ساعت به بعدش قابل کپی کردن نیستش ولی کل بارشها تا ساعت 22 مثل اینکه به پایان میرسه!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا