• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
عذر می خوام من دیگه نمی تونم اینجا بمونم...تا وقتی که تصمیمم مجددا عوض نشه خدانگهدار...اگر توهینی جسارتی هرکاری کردمو از من دیدید عذر می خوام به بزرگواریتون ببخشید...

mohamad$

کاربر ويژه
عذر می خوام من دیگه نمی تونم اینجا بمونم...تا وقتی که تصمیمم مجددا عوض نشه خدانگهدار...اگر توهینی جسارتی هرکاری کردمو از من دیدید عذر می خوام به بزرگواریتون ببخشید...

علی جان من الان اعصابم داغون بود یه چیزی گفتم . اون پستت و پاک کن . عدر میخوام:گل:

من فعلا یه مدت نمیام فروم یا کمتر میام تا این هوا درست بشه . واقعا این وضعیت جوی اعصاب من و خورد کرده .

پسرخاله

کاربر ويژه
داداش این حرفا چیه محمد منظوری نداشته که سخت نگیر

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود

امروز دامنه های مانشت، مثل همیشه بسیار شلوغ بود:گل:

5buaohioy4w4j46dg8.jpg

g2mdp46afcnzc7ro0yi8.jpg

x60tafftgvs8u7kq3c3.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
کاش اون بارش ما تو تهران میبارید الان حوشحال تر بودم...
اینجور لااقل دوستیا تلخ نمی شد ما که به خشکی عادت داریم...امسالم خشک میموند...
تنها کاری که از بنده حقیر بر میاد دعاست...نقشه هم که تا حالا می ذاشتم که امیدوار شید نمی ذارم...خداکنه آسمون یه دل سیررررررررر بباره:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
محمد بی خیال می باره یا نمی باره سر تو سلامت
حرص و جوش نداره که
آب و هوا همینه دیگه مثل تاس انداختن میمونه همین طور که همیشه اینجا گفتن در هواشناسی همیشه 2+2=4 نیست
من اگه فردا هم بارون نیاد می گم .......لقش عمرم دراز 100 تا برف و هزار تا بارون دیگه رو می بینم . اصلا شاید دیدی زمستون بعد مثل 83 شد برای تهران
علی آقا هم فکر نکنم ناراحت بشه چون دل گندست

با عرض سلام و عصر بخیر...
تراژکتوری ایستگاه مشهد مقدس:
نشان میدهد که در تراز 700 جریانات هوا از کشور ترکمنستان وارد مشهد شده و در تراز سطح زمین هم جریانات هوا داخلی بوده است...

untitled987456321.png

ali.doosti

کاربر ويژه
یه توده ابر بارشی از غرب داره تقویت میشه و به سمت تهران میاد...
میشه امیدوار بود ..(دلم نیومد نذارم!)

zvsXkbXmX7kjK

mohamad$

کاربر ويژه
کاش اون بارش ما تو تهران میبارید الان حوشحال تر بودم...
اینجور لااقل دوستیا تلخ نمی شد ما که به خشکی عادت داریم...امسالم خشک میموند...
تنها کاری که از بنده حقیر بر میاد دعاست...نقشه هم که تا حالا می ذاشتم که امیدوار شید نمی ذارم...خداکنه آسمون یه دل سیررررررررر بباره:گل:

من عصر یه نیم ساعتی خوابیدم به امید اون توده ابر دومی ولی پاشدم دیدم بازم هیچی . یهو اومدم فروم اونا رو نوشتم . نه بابا این چه حرفیه . ایران کشور خیلی بزرگیه اندازه 20 تا کشور اروپایی هست خب مسلمه که فاز بارشی نقاط مختلفش با هم فرق داره قرار هم نیست یکی باشه .

محمد بی خیال می باره یا نمی باره سر تو سلامت
حرص و جوش نداره که
آب و هوا همینه دیگه مثل تاس انداختن میمونه همین طور که همیشه اینجا گفتن در هواشناسی همیشه 2+2=4 نیست
من اگه فردا هم بارون نیاد می گم .......لقش عمرم دراز 100 تا برف و هزار تا بارون دیگه رو می بینم . اصلا شاید دیدی زمستون بعد مثل 83 شد برای تهران
علی آقا هم فکر نکنم ناراحت بشه چون دل گندست

اره نوید جان . چانه لقش . به سامیار هم میگفتم چرا تهران نمیباره میگفت بزار خودش درست میشه ادم میشه میباره .

mohamad$

کاربر ويژه
ضمنا دیروز سامیار به من زنگ زد گفت تو ارتفاع 2300 و 2400 منطقه ای که رفته برف شدید میباره و سفید شده حالا نمیدونم کجا بود انتن نداد قطع شد . احتمالا کوهای شمال قزوین یا مازندران بوده

navid-mashhad

کاربر ويژه
محمد اگر خواستی ارشد بخونی
1 - اگه ریاضی و فیزیکت قویه برو هواشناسی کنکور بده
2 - اگه قوی نیست آب و هوا شناسی ( هر چند اینم باید آمار در جغرافیا با ضریب 2 بزنی )

چون اگه بری توهر کدوم با توجه به تعصب و عرقت روی آب و هوا ( به خصوص تهران ) یک پایان نامه میدی که رو هوا بزننت . تازه دکتری هم می گیری فکر کنم

اگه دنبال علاقه بری زندگی به کامت میشه........این یک پیشنهاد بود از من به تو

mohamad$

کاربر ويژه
محمد اگر خواستی ارشد بخونی
1 - اگه ریاضی و فیزیکت قویه برو هواشناسی کنکور بده
2 - اگه قوی نیست آب و هوا شناسی ( هر چند اینم باید آمار در جغرافیا با ضریب 2 بزنی )

چون اگه بری توهر کدوم با توجه به تعصب و عرقت روی آب و هوا ( به خصوص تهران ) یک پایان نامه میدی که رو هوا بزننت . تازه دکتری هم می گیری فکر کنم

اگه دنبال علاقه بری زندگی به کامت میشه........این یک پیشنهاد بود از من به تو

تشکر نوید جان . اره احتمالا یکی از همین رشته ها رو برای ارشد ادامه بدم . شما هم هواشناسی میخوای بخونی ارشد ؟

البته خب همه شهرشون و دوست دادن حالا یکی کمتر یکی بیشتر .

navid-mashhad

کاربر ويژه
تشکر نوید جان . اره احتمالا یکی از همین رشته ها رو برای ارشد ادامه بدم . شما هم هواشناسی میخوای بخونی ارشد ؟

البته خب همه شهرشون و دوست دادن حالا یکی کمتر یکی بیشتر .

من هواشناسی برام سنگینه :خنده1:کنکور دادم انتخاب رشته هم کردم اگه خدا بخواد یا اقلیم شناسی یا ژئومورفولوژی قبول بشم ( البته اقلیم رو ترجیح می دم )
هواشناسی مال بچه هایی که ریاضی فیزیکشون پایه قوی باشه .
کلن علاقه خیلی مهمه به تو بگن برو ادبیات فارسی بخون میگی برم بخونم که چی بشه چه کاره بشم . ولی کسی که علاقه و پشتکار داشته باشه تو همین ادبیات یک پژوهشگر و استاد قهار میشه که در حد هم ثروت بدست میاره هم احترام اجتماعی که خودش ثروت بالاییه

navid-mashhad

کاربر ويژه
28 اردیبهشت زادروز حکیم عمر خیام ریاضیدان - منجم - فیلسوف و رباعی سرای بزرگ آسمان علم و ادب ایران
965 سالگیت شادباش ای بزرگ مرد

ای چرخ و فلک خرابی از کینه توست...........بیدادگری شیوه دیرینه توست
ای خاک اگر سینه تو بشکافند..........صد گوهر قیمیتی که در سینه توست

mohammadsadat

کاربر ويژه
تقدیم به همه دوستان
بهشتی به نام بازفت

eujrsvx5yi7qg50erk7.jpg

اصولاً در مورد زردکوه بحث های زیادی وجود داره، علاوه بر بارش و یخچال هاش، از نظر تقسیم بندی اقلیمی هم جای جالبیه
به طوریکه میشه گفت بهترین تقسیم بندی زاگرس شرقی - زاگرس غربی در این منطقه قرار داره.
اگر ما در جهت شمالشرقی-جنوبغربی و عمود بر زردکوه(که جهت شمالغربی- جنوبشرقی مثل کلیت زاگرس داره) قرار بگیریم، آنگاه زردکوه دقیقاً خط جداکننده دو اقلیم زاگرس شرقی و زاگرس غربیه و میشه چهار زیراقلیم زاگرس رو به خوبی مشاهده کرد که تقریباً هیچ جای دیگه ای از زاگرس به این زیبایی و تقارن نمیشه پیدا کرد.

چهار مستطیل درست میشه:
1- از محور جنوب داران-چادگان-شهرکرد تا محور قلعه‌سرخ- سودجان-فارسان : اقلیم سرد پشت به باد با بارش کم
2-از محور قلعه‌سرخ- سودجان-فارسان تا زردکوه : اقلیم سرد با بارش زیاد
3- از زردکوه تا دیوار به هم پیوسته کوه سفید و تاراز(یه دره بزرگ میشه که بازفت نام داره) :اقلیم کمی سرد جنگلی با بارش زیاد
4- از غرب دیوار کوه سفید و تاراز تا دشت سوسن و دریاچه سد شهید عباسپور : اقلیم معتدل کمی گرم جنگلی با بارش کمتر از اقلیم 3

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا