• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
بارونه خوبی داره میاد کاش یکی از این رعدوبرقا فیلم بگیره من الان برام مقدور نیست متاسفانه:ناراحت:

saeed hh

کاربر ويژه
امیر محسن عجب ابرایی بودش فکنم میخای تو مشهد تورنادو اه بندازی!:خنده2:

اینجا که فعلا چیزی نمیادش ولی اسمون رنگ اسفالت شده !!

اینترنتم هم که کلا به رحمت خدا رفته لعنتی!!

aria_tehran

کاربر ويژه
وقتی‌ کریستالهای یخ و تگرگ درون کومولونیمبوس میان پائین ایجاد گرما می‌شه ولی‌ این گرما برای تبخیر این ذرّات کافی‌ نیست(در صورت بزرگ بودن این کریستالها)و در نتیجه جریانات نزولی (downdraft) ادامه پیدا می‌کنن و این بیرون زدگی‌های زیر ابر رو ایجاد می‌کنن.وقتی‌ ماماتوس تشکی‌ می‌شه یعنی‌ کریستالهای بزرگ یخ در ابر موجوده و باید انتظار تگرگ شدید رو داشت.
تشکی یعنی یکدست؟

ماهان.

کاربر ويژه
عصر سرد 1 خرداد
دما: 9+

78116276398146717154.jpg‏

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عجب اسکیوتیمزخرفی داشته مشهد امروز بعد از ظهر

بنظرم پردازشگرشون خطا میده باید با سازمان هماهنگ کنم درستش کنند:

2013052212.40745.skewt.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
باور کنین 1 ساعته میخوام متن بزارم دیگه برام اعصاب نمونده 4 روزه وضع نت داغونه حتی ایمیل هم نتونستم چک کنم یکی از ایمیل هام مربوط به استاد راهنمای پروژه دانشگاست و مهمه. هر جا هم که بخوایم حرف بزنیم می گن قوانین ج.ا.ا . واقعا دست و پام بسته شده تو فضای مجازی ( آدم حس می کنه کره شمالیه )

navid-mashhad

کاربر ويژه
گوگل باز نمیشه . یاهو میل باز نمیشه . . gmail به سختی باز میشه . دانلود تعطیل . فیس بوک تعطیل . حتی اینجا به سختی باز میشه .

rahsazan

کاربر ويژه
یه توصیه به دوستان دارم در مورد ایمیل:
منم در چند ماه گذشته که دسترسی به ایمیل برای پایان نامه برام خیلی مهم بود، یه ایمیل mihanmail و یه ایمیل chmail باز کردم و الانم هروقت که نمیشه از gmail دانلود کرد، فوروارد میکنم به ایمیل داخلی و با سرعت بسیار زیادی فایلها دانلود میشن
گرچه طبیعیه که ایمیل اصلیم نیست اما زمانی که مشکلی در باز شدن این ایمیلها دارم کارم نمیمونه

این نقشه هم واسه اینکه مربوط بشه به بحث:
mesfcpc12.gif

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
یه توصیه به دوستان دارم در مورد ایمیل:
منم در چند ماه گذشته که دسترسی به ایمیل برای پایان نامه برام خیلی مهم بود، یه ایمیل mihanmail و یه ایمیل chmail باز کردم و الانم هروقت که نمیشه از gmail دانلود کرد، فوروارد میکنم به ایمیل داخلی و با سرعت بسیار زیادی فایلها دانلود میشن
گرچه طبیعیه که ایمیل اصلیم نیست اما زمانی که مشکلی در باز شدن این ایمیلها دارم کارم نمیمونه

این نقشه هم واسه اینکه مربوط بشه به بحث:
mesfcpc12.gif

لينك نقشه رو لطف ميكنيد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا