mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
از نظر دما هم تا اینجا بد نبوده...
کلا امسال را سال خوبی دیدم...
قربون اون شكلت برم معلومه براي شما خوب بوده :خنده2::گل:
از نظر دما هم تا اینجا بد نبوده...
آره به نظرم در بیشتره مناطق کشور دمای بهار تا اینجای کار زیره نرمال بوده خدارو شکر ولی تابستون بعید میدونم همین روند پیش برهاز نظر دما هم تا اینجا بد نبوده...
اینجا که بارش نبود ولی احتمالا نزدیکای غروب یه خبرای بشهابر هایی که در شمال شهر بودن موجب بارش شدن ؟ دیروز این موقع هنوز خبری نبود از 7 شب شروع شد .
خدانکنه!
قربون اون شكلت برم معلومه براي شما خوب بوده :خنده2::گل:
اون اجازرو خیلی خوب اومدی :دست::100::غش::غش::10::10::30:خدانکنه!
البته با اجازه محمد فقط واس غرب گفتم...
می دونم شما سال بدی رو داشتید!:ناراحت:
اون اجازرو خیلی خوب اومدی :دست::100::غش::غش::10::10::30:
مگه محمد لولوئه؟
خدانکنه!
البته با اجازه محمد فقط واس غرب گفتم...
می دونم شما سال بدی رو داشتید!:ناراحت:
آقای نماینده از این امیرها خبر نداری چرا نمیان دیگه فرروم؟ امیر سعادت آباد با امیر همرفتی منظورمهمحمد نماینده تام الاختیار تهران در سازمان ملل با داشتن حق وتو
ابیتن بارش خیلی محلی بود . همون موقع که اینجا سیل میومد سعادت اباد خبری نبوده . . دمای ایستگاه ها هم دیشب نوشتم فروم اصلا پایین نیومده بود انچنان که نشون میداد رو اونجاها رگبار نزده . من توی اتوبان حکیم داشتم کل اسمان تهران و میدیدم یه جا رعد و برق و ابر قوی بود یه جا صاف
قزوین شانس آورداگه قرار باشه همه جای شهر تهران از ابر تندری در حد خودشون خوب و سنگین ثبت کنن باید اون ابر وسعتش از تهران بیشتر باشه و کل شهر تهران به اضافه کرج و لواسان و در بربگیره . چیزی مثل همون حالتی که چند روز پیش روی استان قزوین رخ داد و کل استانش سبز رنگ بود . ابرای تندری خیلی بدقلق هستن و به خاطر وسعت کم عملکردشون قابل پیشبینی نیست .
مبارکههههههههههههه :گل:خدا رو شکر
قوچان رگبار و رعد وبرق
سلام بچه های مشهد اگه براتون مقدوره از اسمون شهرتون عکس بگیرید
خدا رو شکر
قوچان رگبار و رعد وبرق
حاجی این چه آواتاریه گزاشتی؟:تعجب:خدا رو شکر
قوچان رگبار و رعد وبرق