• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
براساس نقشه هاي پيش يابي و ارتفاع تراز فشار 500 HPA، ناوه اي كه چند روزي ست بر روي منطقه شمال شرق كشور فعال هست و سبب وقوع بارش هاي خوبي در اين بخش شده، همچنان تا روز شنبه در اين بخش از كشور فعال خواهد بود كه قطعا پيامده اون رشد ابر بويژه در ساعات بعد از ظهر و در پاره اي مناطق رگبار و رعد و برق و در مناطق مستعد ريزش تگرگ خواهد بود. از روز يكشنبه با خروج ناوه مذكور از كشور و كشيده شدن زبانه هاي پر فشار جنب حار ه اي در بخش هاي غربي كشور جوي آرام و هوايي صاف و آفتابي رو در غالب مناطق پيشرو خواهيم داشت اين وضعيت تقريبا تا اواسط هفته جاري تداوم خواهد داشت.

در اين مدت بدليل عبور زبانه هاي موج تراز مياني كه با جريانات ناپايدار همراست در شمال غرب كشور براي استان هاي آذربايجان غربي و شرقي، كردستان و اردبيل و تا حدي زنجان بويژه از روز يكشنبه ناپايداري هايي رو شاهد خواهيم بود كه به صورت افزايش ابر و رگبار و رعد و برق خودش رو در اين مناطق نشون خواهد داد و اين ماجرا تا اواسط هفته ادامه خواهد داشت.

در ساير مناطق پديده خاص و قابل ذكري به چشم نمي خوره.

25jsza54pjfma7664w2x.png

همانطور كه ذكر شد با استقرار جريانات پايدار از سمت غرب كشور و فراررفت هواي گرم از مناطق جنوبي تر ضمن استقرار شرايط پايدار، منطقي هست كه هوا گرمتر بشه. اين روند با آهنگ نسبتا ملايمي ادامه خواهد داشت و در غالب مناطق كشور ما با پديده گرم شدن دماي هوا مواجه خواهيم بود.

اين افزايش دما از بخش هاي غربي كشور آغاز شده و بتدريج به مركز و شرق كشور نيز خواهد رسيد.

zzr1m1n7am206pr0bnye.png

mohamad$

کاربر ويژه
در این سال ابی ایستگاه های سینوپتیک (همدیدی ) زیر تو البرز جنوبی 350 و رد کردن . ابعلی 420 هم رد کرده و بقیشون تو یه سطح هستن

شمال تهران / طالقان / لواسان / آبعلی / معلم کلایه

استان زنجان و سمنان فکر نمیکنم

سیبری

کاربر ويژه
با رطوبت دائمی خزری ، هوای خنک همیشگی ، جنگلهای تنک (زازالک ، ارس، انجیر وحشی و..) و ارتفاع مناسب (1300)یکی از خوش آب وهوا ترین مناطق ایرانه

y9h4t6axksjl1t0ao2b4.jpg

سیبری

کاربر ويژه
درختاو درختچه های تو عکسا جنگلی هستن و البته با تخریب تدریجی اونها باغات میم انگور داره جایگزین میشه

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. دیروز به تناوب تو مشهد بارش بارون رو داشتیم و هوا هم دیروز و امروز خیلی خوب و خنک بوده. الانم بارش باران به همراه وزش باد رو داریم.:شاد2:

بارش سال زراعی مشهد هم تا ساعت 10:30 امروز به 250.6 میلیمتر رسیده که خدا رو شکر نرمال تا پایان شهریور رو کسب کردیم. دومین سال پیاپی ترسالی :))))))):شاد:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام دوستان
نم نم باران همراه وزش نسيم بهاري هم اكنون
عجب هواي دلي شده ها... خدايا شكرت.

A M I R

کاربر ويژه
مشهد مقدس باران میبارد 2 روز هم اکنون هم در حال بارش باران و در حال تند شد باران جانننننننننن

منتظر رعد برقم هستم با این ابرهای دل پر :شاد2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رعد و برق های غرب مشهد سنگین بودند ولی با خود شهر فاصله زیادی داشتند و به شهر نرسیدند ولی در حدو 1 ساعتی و اندی هست که بارش شدید و قابل ملاحظه باران رو داریم شاید میزان ثبت بارش در بارانسجی دوستان عزیز در سطح شهر دست کمی از شب و روز گذشته نداشته باشه. دتا الان به نظر من بین 8 تا 10 میلیمتر باریده و همچنان به شدت بارش ادامه داره.

این هم یک تصویر از رعد و برق امروز:

8vv4vtac86a8br5x0yn1.jpg

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
اينجا هم چهل و پنج دقيقه اي هست باران يكنواخت با شدت مناسبي ادامه داره. واقعا جالبه، اين وقت سال و اين باران.

The report was made 19 minutes ago, at 14:30 UTC
Wind 16 kt from west/northwest
Temperature 18°C
Humidity 59%
Pressure 1018 hPa
Visibility 6000 m
Scattered clouds at a height of 3000 ft , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 3500 ft
Broken clouds at a height of 8000 ft
rain showers

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارش بارون همچنان با شدت خوبی ادامه داره ولي اصلن رعد و برق نداره الان شدتش بيشتر هم شده!

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام اینترنت من به جز اون یه ربع صبح که عادی بود باز هم قاطی کرد اینجا بوی آمدن گرما به خوبی حس میشه و من ناچار به تسلیمم :خنده بارش های خوب شمالشرق رو تبریک میگم امیدوارم تا نرمال برسوندتون :گل

mohammadsadat

کاربر ويژه
الان اینترنت دوباره خوب شد:خنده2:
این آقای کیروش هم هیچ کاری که نکرده خودشو خیلی بالاتر میدونه، فکر کنم اونایی که در مورد ایران بهش گفتن زیاده روی کردن، پرتقال هم کشور آنچنان پیشرفته ای نیست که

امروز داشتم با آمارهای سازمان که تو آرشیومن ور میرفتم، دمای متوسط چند شهر رو محاسبه کردم
ایلام 16.77
خرم آباد 16.77
اصفهان 15.36
ایلام و خرم آباد فقط در فصل بهار کمی خنکتر از اصفهانن ولی تو بقیه فصول اصفهان خنکتره
تاثیر عبور نکردن امواج شدید گرمای وارده از جنوبغرب از مناطق پشت به باد زاگرس و از این طرف تاثیر بیشتر اصفهان از پرفشار سیبری به نسبت خرم آباد و ایلام میتونه این اختلاف که محسوس محسوب میشه رو توجیه کنه

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا