• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
و ارتفاع 1340 متری پیست صبح امروز

k06_201305250600.jpg

سیبری

کاربر ويژه
جالبه که این منطقه سرسبزه بعدش دشت آشخانه هم سرسبزه اما بعد از اون از چمن بید تا جنگل گلستان از نظر پوشش گیاهی بیابانیه
چرا اینطوریه حاجی ؟ بین دو منطقه سبز و نیمه سبز یک منطقه بیابانی

البته چمن بید یک دشت مرتفع (1500) با پوشش استپی و اقلیم بسیار سرده ، جنوب چمن بید به سمت گرمه جاجرم نیمه بیابانیه
با اینکه در منتهی الیه غرب خراسان شمالی ( و چسبیده به جنگل گلستان) قرار داره همونطور که گفتی پوشش به نسبت دشت آشخانه و منطقه بدرانلو و امین الله تو غرب بجنورد فقیر تره

چندلیل به نظرم میرسه
چمن بید در دامنه جنوبی کوه کورخود( 2800) و شرق کوه های آلمه (حد شرقی پارک گلستان)قرار گرفته و بنابراین از هر دو جهت این دشت پشت به بادهای مرطوب خزری است
وجود بادهای شدید و دائمی در دشت چمن بید ( میشه به لحاظ فراوانی و شدت باد چمن بید رو با دیزباد و یا حتی منجیل مقایسه کرد)که در تسریع تبخیر رطوبت سطحی خاک نقش عمده ای دارن
جنس و بافت خاک در دشت چمن بید با توجه به صخره ای بودن کوهستان کورخود کاملا سنگلاخی است در حالیکه در منطقه بدرانلو و دشت آشخانه خاک رس هستش

محمد بجنورد

کاربر ويژه
البته چمن بید یک دشت مرتفع (1500) با پوشش استپی و اقلیم بسیار سرده ، جنوب چمن بید به سمت گرمه جاجرم نیمه بیابانیه
با اینکه در منتهی الیه غرب خراسان شمالی ( و چسبیده به جنگل گلستان) قرار داره همونطور که گفتی پوشش به نسبت دشت آشخانه و منطقه بدرانلو و امین الله تو غرب بجنورد فقیر تره

چندلیل به نظرم میرسه
چمن بید در دامنه جنوبی کوه کورخود( 2800) و شرق کوه های آلمه (حد شرقی پارک گلستان)قرار گرفته و بنابراین از هر دو جهت این دشت پشت به بادهای مرطوب خزری است
وجود بادهای شدید و دائمی در دشت چمن بید ( میشه به لحاظ فراوانی و شدت باد چمن بید رو با دیزباد و یا حتی منجیل مقایسه کرد)که در تسریع تبخیر رطوبت سطحی خاک نقش عمده ای دارن
جنس و بافت خاک در دشت چمن بید با توجه به صخره ای بودن کوهستان کورخود کاملا سنگلاخی است در حالیکه در منطقه بدرانلو و دشت آشخانه خاک رس هستش

چاکر داش محسن هستم من:احترام:

احسنت!!احسنت!!ایول!!:ایول::ایول::دست::دست:،چقدر دقیق و درست پاسخ دادی داداش،راستی منظورت از کورخود همون قورخوده دیگه نه؟؟ولی باز هم میگم ایول!!از دلایلت هرچی که نوشتی با واقعیت صدق میکنه!!

سیبری

کاربر ويژه
در واقع کلات یک ماه با حکومت بازی کرد و گرخود نیک میدانست این جایگاه متعلق به قوچانه
قوچان خطاب به کلات:

ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست:خنده2:

سیبری

کاربر ويژه
چاکر داش محسن هستم من:احترام:

احسنت!!احسنت!!ایول!!:ایول::ایول::دست::دست:،چقدر دقیق و درست پاسخ دادی داداش،راستی منظورت از کورخود همون قورخوده دیگه نه؟؟ولی باز هم میگم ایول!!از دلایلت هرچی که نوشتی با واقعیت صدق میکنه!!
سلام داداشی
اگه یکم دیرتر میومدم بارش رگباری بجنورد رو می دیدم
دیروز ساعت 2 که از بجنورد راه افتادم همرفت داشت شکل میگرفت و تو جاده هم چند جا رگبار اومد
عکساش رو میذارم

ali.doosti

کاربر ويژه
چرا بادهای آبادان معروف نیست!!!
اینجا همیشه خدا باده...باور کنید!بعضی وقت ها هم خیلی شدید میشه...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام داداشی
اگه یکم دیرتر میومدم بارش رگباری بجنورد رو می دیدم
دیروز ساعت 2 که از بجنورد راه افتادم همرفت داشت شکل میگرفت و تو جاده هم چند جا رگبار اومد
عکساش رو میذارم

ارادت داداش

مهم اینه که سیل فاروج و قوچان رو دیدی!!منم دیروز سیل نیشابور دیدم،واقعا بارش سنگینی بود!!حداقل 20 میل اون جایی که من بودم بارش رخ داد!!!

متاسفانه من باید برم،انشاالله دفعه ی بعد که برگشتم{معلوم نیس کی برگردم،شاید امشب،شاید فردا،شایدم پس فردا}حتما عکساتو میبینم،پیشاپیش همشونو لایک زده از طرف من بدون!!

عکس های امین الله رو دیدم،عالی بودن.

خب دوستان،واسه دعا کنید،دوشنبه امتحان زبان انگلیسی دارم،اگه اونم کمتر از 19 نشم،معدلم به احتمال زیاد بالای 18/70 میشه.روز خوش،یا علی مدد.

سیبری

کاربر ويژه
چرا بادهای آبادان معروف نیست!!!
اینجا همیشه خدا باده...باور کنید!بعضی وقت ها هم خیلی شدید میشه...

بخاطر اینکه حرم آفتابش و گرمای بالای پنجاش اونقدر به چشم میاد که دیگه کسی یادی از رگبارهای عربیش و تفت بادهای بعد از ظهرهاش نمیکنه

سیبری

کاربر ويژه
بجنورد دیروزساعت 2 بعد از ظهر
ابرهایی که 40 میل در محل ایستگاه باریدن و متاسفانه قبل از آغاز برگشتم قوچان

jl3uavkk3w45enhrbnel.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
بخاطر اینکه حرم آفتابش و گرمای بالای پنجاش اونقدر به چشم میاد که دیگه کسی یادی از رگبارهای عربیش و تفت بادهای بعد از ظهرهاش نمیکنه
به قول استادمون maybe:خجالت2:
ولی شب ها جلوی پنجره ای که به سمت غرب باز میشه وایسی واقعا شدتشو حس می کنی...کاش این یه ماهم بدون گردوخاک سپری شه اولین سال بدون گردوخاکو خواهسم داشت...
تابستون دیگه جنب حاره میاد تو کار گردوخاکی نیست...

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان این چت باکس انجمن خیلی باحاله ها تستش کنید همیشه هم کسی هست جواب بده!واس خودمونم بخوایم بحث کنیم عالیه...صفحه اصلی انجمن پایین تایپیک ها میبیندش!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا