• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
11:21 a.m. CDT: Storms capable of producing tornadoes are moving into west central Dewitt county & central Karnes county in Texas about 60 miles southeast of San Antonio. Take cover.
11:15 a.m. CDT: This photo of a car in flood waters in San Antonio, Texas was taken by Twitter follower @carriemelina.
650x366_05251614_screen-shot-2013-05-25-at-12.12.11-pm.png

10:40 a.m. CDT: Flooding on parts of the Smithson Valley Highway and FM 1863 forced closures and a water rescue 5 miles southeast of Spring Branch, Texas.
10:31 a.m. CDT: This picture of flooding near I-10 in San Antonio was taken by Athena Garcia.
650x366_05251532_487564_172429902918819_1941110252_n.jpg


inxr1ksata_h.gif
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]خسارت 14 میلیاردی تگرگ به زمین های کشاورزی +تصاویر [h=3]بارش تگرگ و باران روز یکشنبه 29 اردیبهشت در ارومیه براساس اعلام کارشناسان در 20 سال اخیر بی سابقه بود.
spacer.gif

بارش پراکنده تگرگ به همراه باد و باران در ارومیه که از ساعت 14 و 30 دقیقه روز یکشنبه آغاز شده بود تا شامگاه روز یکشنبه در فواصل زمانی متعدد نیز ادامه داشت به طوری شدید بود که باعث سفید پوش شدن معابر و خیابان ها و خسارت دیدن باغات و اراضی کشاورزی شد. دانه های تگرگ که به یک سانتی متر می رسیدند نیز ساعت ها بر روی زمین ماندند اما به دلیل بارش پراکنده بر اثر آب شدن دانه های تگرگ معابر و خیابان های ارومیه دچار آبگرفتگی شدید که به آن سیلاب نیز می توان گرفت شدند این امر ضمن غافلگیر کردن مردم موجب مشکلاتی در زمینه تردد مردم و نیز خودرو ها شد. بارش پراکنده و شدید تگرگ همچنین ضمن خسارات شدید به بخش کشاورز سرشاخه های درختان در سطح شهر ارومیه را شکسته و موجب بروز خساراتی جزئی نیز شد.
CIMG0254_48210.JPG
آسیب 3820 هکتار از باغات و مزارع کشاورزی ارومیه/خسارت بالای 136 میلیارد ریال رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از وارد شدن خسارات شدید به سه هزار و 820 هکتار از باغات و مزارع کشاورزی ارومیه خبر داد. سید علی مختاری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: روز یکشنبه بارش شدید تگرگ به همراه باد و باران به سه هزار و 820 هکتار از باغات میوه و مزارع کشاورزی اصلی ارومیه خسارت زد. وی ادامه داد: این خسارت در مجموع شامل بالغ بر یک هزار و 240 هکتار از باغات سیب، 170 هکتار از باغات زردآلو، 80 هکتار از باغات گردو و بالغ بر 500 هکتار از باغات انگور می شود. مختاری اضافه کرد: همچنین 120 هکتار از مزارع زراعی شامل 30 هکتار کدو آجیلی، 90 هکتار آفتابگردان و 15 هکتار از مزارع چغندر قند نیز دچار خسارت شدید شدند. رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در تشریح میزان خسارات به صورت منطقه ای در ارومیه اظهارداشت: خسارات روز گذشته در منطقه چنقرالوی پل شامل 460 هکتار بود که در مجموع 35 درصد محصولات باغی این منطقه شامل روستاهای کریم آباد، رحیم آباد، وقاصلوی سفلی و علیا و خان آباد دچار خسارت شدند. مختاری دیگر منطقه خسارت دیده ناشی از بارش تگرگ روز یکشنبه را منطقه محال بالانج عنوان کرد و افزود: یک هزار و 500 هکتار از باغات دانه دار و هسته دار به همراه مزارع کشاورزی خسارت دیدند که در مجموع 35 درصد محصولات باغی و زارعی منطقه نیز دچار خسارت شده است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در بخش دیگری از این گفتگو منطقه محال زینالو و امامزاده (برکشلوی چای) را از دیگر مناطق خسارت دیده ناشی از بارش تگرگ روز گذشته عنوان کرد و افزود: این مناطق نیز به ترتیب 560 هکتار و 600 هکتار از باغات و زمین های زراعی دچار خسارت شدید شدند. وی در خصوص خسارات وارده به منطقه نازلو چای ارومیه نیز اعلام کرد: در این منطقه شامل روستاهای گزنق، برنج آباد، سارچی لو، قازان علی، آیبلو و یوقون آباد 650 هکتار از باغات میوه و 120 هکتار مزراع زراعی از بارش دیروز تگرگ خسارت دیدند. مختاری از خسارت تگرگ به 100 هکتار باغ سیب، 250 هکتار باغ هلو و شلیل، 150 هکتار تاکستان انگور، 60 هکتار باغ زردآلو و 40 هکتار باغ گردو منطقه نازلوچای ارومیه خبر داد و گفت: مجموع خسارات وارده به بخش باغی و زراعی ارومیه در اثر بارش تگرگ روز یکشنبه 136 میلیارد و 356 میلیون ریال برآورد شده است.
CIMG0293_48216.JPG
آماده باش تیم های امدادی محبوب زارع مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با وقوع این حادثه طبیعی همانند سایر موارد تیم های امدادی استان به حالت آماده باش درآمده اند افزود: در حال حاضر کارشناسان مشغول بررسی میزان خسارت های دقیق این حوادث در بخش کشاورزی هستند. وی با اشاره به اینکه پس از وقوع بارش تگرگ شاهد آبگرفتگی شدید در معابر و خیابانهای اصلی شهر بودیم گفت: این مشکل نیز با تلاش مسئولان ذیربط هر چه سریعتر مرتفع شد. زارع در ادامه با بیان اینکه به دلیل قرار گرفتن در منطقه کوهستانی و بارش های شدید باران و تگرگ در برخی فصول سال در این خطه از کشور از آذربایجان غربی استانی سیل خیز ساخته که همه ساله خسارات مادی و معنوی زیادی را اهالی آن متحمل می شوندافزود: هم اکنون بیش از بیش از دو هزار روستای این استان در مسیر ۶ هزار و ۹۳۰ کیلومتر از رودخانه ای سیل خیز قرار دارند. وی ادامه داد:به هر حال تبدیل نزولات آسمانی به سیل های مخرب برای ساکنان مناطق سیل خیز در استان ، بهره برداری بی رویه از آبخوان ها و نبود تغذیه سفره های آب زیرزمینی ، توجه بیشتر به سیلاب و بهره برداری بهینه از آن را ضروری می کند. تنها 35 درصد زیر کشت محصولات پاییزه و 14 درصد باغات زیرکشت آذربایجان غربی بیمه است آمار و ارقام و تحقيقات نشان مي‌دهد بخش كشاورزي در ايران يكي از مهمترين بخش‌هاي اقتصادي كشور و تامين كننده حدود يك چهارم توليد ناخالص ملي، يك سوم اشتغال و يك سوم از صادرات نفتي است. فعالیت در بخش کشاورزی به دلیل وابستگی به عوامل و وضعیت جوی، همواره با ریسک همراه بوده و فعالان این حوزه هم با بلایا ی طبیعی و خسارات ناشی از آن مواجه هستند. از این رو بیمه محصولات کشاورزی به عنوان یکی از راهکارهای نوین برای مقابله با خطرات فعالیتهای کشاورزی و در نتیجه کاهش نوسانات درآمدی کشاورزان مورد توجه و تاکید قرار گرفته است بطوریکه در صورت فراگیرشدن آن بـین تـولید کنندگان و کـشاورزان ، بیمه اهـرم موثری برای تضمین سرمایه آنها وافزایش تمایل آنها برای سرمایه گذاری خواهد بود.
CIMG0278_48215.JPG
در این میان با توجه به اینکه اقتصاد آذربایجان غربی بر پایه کشاورزی و باغداریست و در تعدادی از محصولات کشاورزی به عنوان قطب کشور مطرح است و 37 درصد اشتغال آذربایجان‌غربی را بخش کشاورزی تشکیل می دهد ، ضرورت توسعه بیمـه محصولات کشاورزی بیشتر احساس می شود بطوریکه بر اساس اعلام معاون بهبود تولیدات گیاهی آذربایجان غربی از 118 هزار و 500 هکتار باغات استان تنها یک هزار و 470 هکتار تحت پوشش بیمه هستند. این در حالی است که بر اساس اعلام رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در حال حاضر تنها 37 درصد از محصولات پاییزه زیر کشت و 14 درصد باغات زیر کشت استان تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار دارند. نبود فرهنگ مناسب بیمه بین کشاورزی و عدم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مسئولان در سالهای گذشته و در برخی مواقع پرداخت خسارات کم از سوی دولت به بخش کشاورزی از دلایل استقبال کشاورزان از طرح بیمه کشاورزی است. کارشناسان معتقدند که با توجه به شرایط آب وهوایی استان ، سالانه بخش مهمی از تولیدات محصولات کشاورزی و دامی با بروز خسارت و بلایای طبیعی از دسترس خارج می شود که می توان با شناسایی و کاهش عوامل خطر در بروز خسارت به توسعه پایدار در تولید محصولات کشاورزی و دامی دست یافت. فراهم کردن زمینه افزایش قدرت بیمه‌گذاران در بهره‌مندی از خدمات بیمه‌ای، تنوع منابع مالی و بهبود ساختار اجرایی و نظارتی عملیات بیمه کشاورزی افق روشنی را در بیمه محصولات کشاورزی در استان خواهد داشت. خسارات بالای بارش تگرگ روز گذشته تنها در ارومیه زنگ هشداری برای کشاورزان و مسئولان برای تحقق ضرورت توسعه بیمه کشاورزی باشد.
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش شدید باران بهاری و تگرگ عصر امروز چهارشنبه باعث آب گرفتگی و وقوع سیلاب در معابر شهری تاکستان شده و مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده است.
کد خبر: ۳۲۱۱۸۳
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۱





 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارندگي هاي اخير ميزان بارش در خراسان رضوي را به 80 درصد ميانگين سالانه رساند
خراسان - مورخ شنبه 1392/03/04 شماره انتشار 18412
بارش باران بهاري در نخستين روزهاي خرداد طراوت را به برخي از شهرهاي کشور و به خصوص استان هاي شمال شرقي کشور هديه کرد. بارش باران در خراسان رضوي به اندازه اي بود که کارشناس هواشناسي کشور به واحد مرکزي خبرگفت: اين ميزان بارندگي باعث شده حدود 80 درصد از ميانگين بارندگي سالانه اين استان محقق شود. به گزارش رنجبر خبرنگار خراسان، هواي مشهد مقدس طي روزهاي پنج شنبه و جمعه گذشته در اغلب مواقع نيمه ابري و باراني بود و بارش باران باعث تلطيف و خنک شدن هواي اين شهر و شادي شهروندان، کشاورزان و باغداران شد. طبق اعلام کارشناس ديده باني اداره کل هواشناسي خراسان رضوي، طي ديروز و تا ساعت ۲۰ شب گذشته، در[HIGHLIGHT] مشهد 1.5 ميليمتر[/HIGHLIGHT]، نيشابور ۶ ميليمتر، سبزوار 5.4 ميليمتر، تربت حيدريه ۵ ميليمتر، کاشمر ۷ ميليمتر، قوچان 0.6 ميليمتر و گلمکان چناران نيز 0.6 ميليمتر نزولات جوي داشته ايم و از ساير نقاط اين استان، بارندگي گزارش نشده است. همچنين بر اساس اعلام اداره کل هواشناسي خراسان رضوي، بيشترين ميزان بارندگي طي اين مدت نيز مربوط به قوچان با 24.8 ميليمتر بارش است.



بارش شديد باران باعث آب گرفتگي معابر بجنورد و فاروج شد

همچنين به گزارش علي نيا خبرنگار خراسان در بجنورد، بارش شديد باران، پنج شنبه شب موجب آب گرفتگي معابر فاروج و بجنورد شد و علاوه بر آن، بارش دوباره آن در عصر روز گذشته، باعث اختلال در رفت و آمد شهروندان بجنورد و آب گرفتگي معابر اين شهر شد. مدير کل هواشناسي خراسان شمالي عصر روز گذشته به خبرنگار ما گفت: طي 24 ساعت گذشته منتهي به ساعت 9 و 30 دقيقه صبح روز گذشته بارش 2 و 8 دهم ميلي متر باران در بجنورد ثبت شد. «هوشنگ بهزادي» اظهار داشت: بيشترين ميزان بارندگي در استان طي اين مدت از فاروج به ميزان 22 و 9 دهم ميلي متر گزارش شد. وي افزود: در همين مدت ميزان بارندگي در اسفراين و شيروان به ترتيب 2 و 3 دهم و 3 و 5 دهم ميلي متر بود.وي تصريح کرد: طي 24 ساعت گذشته منتهي به ساعت 9 و 30 دقيقه صبح روز گذشته ايستگاه کوسه با 7 درجه سانتي گراد خنک ترين و اسفراين با 26 درجه سانتي گراد گرم ترين نقطه استان بود.

اون1.5 میلیمتر دیده بان مشهد رو داشته باش فقط!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:خنده2:
 

rahsazan

کاربر ويژه
سلام امیرمحسن
این عکس ماههاست ذهنمو مشغول کرده:تعجب2:
کجاست؟
وکیل آباد آیا؟
p7esnm5qxaz79dbs8ra.jpg
 

rahsazan

کاربر ويژه
بارندگي هاي اخير ميزان بارش در خراسان رضوي را به 80 درصد ميانگين سالانه رساند
خراسان - مورخ شنبه 1392/03/04 شماره انتشار 18412
بارش باران بهاري در نخستين روزهاي خرداد طراوت را به برخي از شهرهاي کشور و به خصوص استان هاي شمال شرقي کشور هديه کرد. بارش باران در خراسان رضوي به اندازه اي بود که کارشناس هواشناسي کشور به واحد مرکزي خبرگفت: اين ميزان بارندگي باعث شده حدود 80 درصد از ميانگين بارندگي سالانه اين استان محقق شود. به گزارش رنجبر خبرنگار خراسان، هواي مشهد مقدس طي روزهاي پنج شنبه و جمعه گذشته در اغلب مواقع نيمه ابري و باراني بود و بارش باران باعث تلطيف و خنک شدن هواي اين شهر و شادي شهروندان، کشاورزان و باغداران شد. طبق اعلام کارشناس ديده باني اداره کل هواشناسي خراسان رضوي، طي ديروز و تا ساعت ۲۰ شب گذشته، در[HIGHLIGHT] مشهد 1.5 ميليمتر[/HIGHLIGHT]، نيشابور ۶ ميليمتر، سبزوار 5.4 ميليمتر، تربت حيدريه ۵ ميليمتر، کاشمر ۷ ميليمتر، قوچان 0.6 ميليمتر و گلمکان چناران نيز 0.6 ميليمتر نزولات جوي داشته ايم و از ساير نقاط اين استان، بارندگي گزارش نشده است. همچنين بر اساس اعلام اداره کل هواشناسي خراسان رضوي، بيشترين ميزان بارندگي طي اين مدت نيز مربوط به قوچان با 24.8 ميليمتر بارش است.



بارش شديد باران باعث آب گرفتگي معابر بجنورد و فاروج شد

همچنين به گزارش علي نيا خبرنگار خراسان در بجنورد، بارش شديد باران، پنج شنبه شب موجب آب گرفتگي معابر فاروج و بجنورد شد و علاوه بر آن، بارش دوباره آن در عصر روز گذشته، باعث اختلال در رفت و آمد شهروندان بجنورد و آب گرفتگي معابر اين شهر شد. مدير کل هواشناسي خراسان شمالي عصر روز گذشته به خبرنگار ما گفت: طي 24 ساعت گذشته منتهي به ساعت 9 و 30 دقيقه صبح روز گذشته بارش 2 و 8 دهم ميلي متر باران در بجنورد ثبت شد. «هوشنگ بهزادي» اظهار داشت: بيشترين ميزان بارندگي در استان طي اين مدت از فاروج به ميزان 22 و 9 دهم ميلي متر گزارش شد. وي افزود: در همين مدت ميزان بارندگي در اسفراين و شيروان به ترتيب 2 و 3 دهم و 3 و 5 دهم ميلي متر بود.وي تصريح کرد: طي 24 ساعت گذشته منتهي به ساعت 9 و 30 دقيقه صبح روز گذشته ايستگاه کوسه با 7 درجه سانتي گراد خنک ترين و اسفراين با 26 درجه سانتي گراد گرم ترين نقطه استان بود.

اون1.5 میلیمتر دیده بان مشهد رو داشته باش فقط!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:خنده2:

5.1 بوده، ممیز وسط باعث شده که 1.5 بشه!
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد رضا جان سلام

شما که دیگه استاد ما هستید . این عکس کاملا واضحه که کجاست:تعجب2:

یعنی نمیدونی؟
 

ماهان.

کاربر ويژه
هوا، هوای آذر ماه رشت هستش! بارون شدید و مداوم و هوای سرد و باد پر سرعت!

تا این لحظه 12.6 میلیمتر بارش داشتیم، دما 7.8+ و سرعت باد 35 کیلومتر در ساعته
 

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیزم:گل:
من فقط صبح ها میتونم به اینترنت خوب دسترسی داشته باشم و بعدش قاطی میکنه این ایرانسل هشلهفت
دیدم که بعضی دوستان دارن در مورد دما صحبت میکنن و این از بحث های بسیار مورد علاقه منه، شاید همین بحث دما کمی چراغ اینجا رو در تابستون روشن بذاره
تیم بچه گیام هم که قهرمان شد:iranjoman:، البته 8 سالی میشه که دیگه طرفدار باشگاه خاصی نیستم
 

mohammadsadat

کاربر ويژه
دوستان عزیز:گل:، مهرداد، سیبری، محمد تهران، شهاب و سایر دوستانی که به بحث آمارهواشناسی علاقه مندن، یه درخواست و یه پیشنهاد دارم:
من قبلنا خیلی دنبال نقشه بارش یا نقشه دمای کشور گشته ام ولی هیچوقت نتونستم چیز مناسبی پیدا کنم، در واقع اطلاعات یا خیلی پراکنده یا در کتاب های قدیمی و به صورت نقشه های بی دقت هستند. سایت های استان ها نقشه هایی واسه خودشون دارن که هرچند خوب و به روز هستند ولی خوب من کل کشور مدنظرمه. تا جایی که یادمه تنها نقشه بارش کشور رو در جغرافیای دوم دیبیرستان دیدم
جالبه که سازمان هم فقط نقشه های وضعیت موجود و سپس نقشه مقایسه با نرمال رو قرار میده اما نقشه خود نرمال رو قرار نمیده
نمیدونم شاید من با دقت نگشته باشم، حالا درخواستم از این دوستان اینه که اگه اطلاعات یا نقشه ای دارن که خوب و لطف کنن اینجا قرار بدن
وگرنه درخواستم اینه که قسمتی از فعالیتمون در اینجا واسه پیدا کردن نقشه های مناسب یا درست کردن نقشه های مزبور باشه
 

پسرخاله

کاربر ويژه
حداکثر دمای ثبت شده در ایستگاه فرودگاه مهرآباد تهران در 100 سال اخیر 43 درجه سانتیگراد بوده:بله:
 

ماهان.

کاربر ويژه
میزان بارش ماگدبورگ تا دقایقی پیش 29.9 میلی‌متر بود. نقشه‌های رادار تداوم بارش رو تا ساعات ظهر نشون می‌دن و با این حساب احتمالن میزان بارش به 35 تا 40 میلیمتر می‌رسه

با این حساب بارش ماه می اینجا به 91.6 میلیمتر رسید.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا