• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
گفتمت غره مرو:خنده2:
حالا این آخر کاری ها رو شل نگیره که اختلاف بیشتر بشه !!
البته برگ برنده قوچان شاید تابستون باشه
شاید 0 بیاد شاید 40 بیاد
آی گفتی!
قوچان دیروز سرمست از بارشای چند روز اخیر ، قربانی غرورش شد:خنده2:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان گل
نیمه شب بخیر

میبینم که سایت هواشناسی استان با پیگیری دوستان بروز شد
اشکال نداره حاج محسن، شما تا 31 شهریور وقت دارین:خنده2:

[MENTION=24827]سیبری[/MENTION]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان

ادامه بده و نا امید مباش شاید در روزهای آینده ورق برگرده:گل:

شب خوش دوستان عزیز:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
هوای گیلان بارانی شد

هوای گیلان در اواخر وقت پنجمین روز از خرداد بارانی شد.

13920230000469_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، پس از مدت‌ها که هوای گرم و شرجی گیلان طاقت‌فرسا شده بود، لحظاتی قبل بارش باران آغاز شد.
در اواخر وقت روز پنجم خرداد هوای گیلان با بارش باران خنک و همراه با لطافت خاص بهاری شد.
وزش باد خنک و نم‌نم باران از شدت گرمای امروز کاست و هوا لطیف‌تر شد.
باران همچنان در حال باریدن است.
هواشناسی گیلان هوای امروز رشت در اواخر وقت را همراه با بارندگی و رعد و برق ذکر کرد.
همچنین هواشناسی گیلان هوای این استان را تا پنجشنبه هفته جاری در برخی ساعات همراه با بارندگی، وزش باد و رعد و برق اعلام کرد.

سیبری

کاربر ويژه
هوای گیلان بارانی شد

هوای گیلان در اواخر وقت پنجمین روز از خرداد بارانی شد.

13920230000469_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، پس از مدت‌ها که هوای گرم و شرجی گیلان طاقت‌فرسا شده بود، لحظاتی قبل بارش باران آغاز شد.
در اواخر وقت روز پنجم خرداد هوای گیلان با بارش باران خنک و همراه با لطافت خاص بهاری شد.
وزش باد خنک و نم‌نم باران از شدت گرمای امروز کاست و هوا لطیف‌تر شد.
باران همچنان در حال باریدن است.
هواشناسی گیلان هوای امروز رشت در اواخر وقت را همراه با بارندگی و رعد و برق ذکر کرد.
همچنین هواشناسی گیلان هوای این استان را تا پنجشنبه هفته جاری در برخی ساعات همراه با بارندگی، وزش باد و رعد و برق اعلام کرد.

خد ارو شکر که بالاخره گیلان زنده شد

ماهان.

کاربر ويژه
بالاخره گاماس گاماس بارش این سامانه زیاد شد و تا قطع بارش، 38.6 میلیمتر بارون بارید که بیشترین بارش از یه سامانه در دو سال گذشته‌ست!!

از این میزان، 28.9 میلی‌متر تا 6 صبح امروز و 9.7 میلیمتر از 9 صبح امروز تا الان باریده.

ماهان.

کاربر ويژه
توی این تصویر رادار مشخصه که کوههای آلپ الان دارن نقش کوههای البرز رو ایفا می‌کنند

satwetter.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
:خنده2:
ما که تارک الدنیاییم دادا
اما شما جوونا که خوشحال باشین ما هم خوشحالیم
حاجی خلاصه سه ماه تابستان فرصت مناسبیست که قدری با پیرامون خود آشنا شی و یه کم از این نقشه ها کناره گیری کنی!
دنیای بیرون بسی زیباست:خجالت2:

mohammadsadat

کاربر ويژه
دوستان عزیز:گل:، مهرداد، سیبری، محمد تهران، شهاب و سایر دوستانی که به بحث آمارهواشناسی علاقه مندن، یه درخواست و یه پیشنهاد دارم:
من قبلنا خیلی دنبال نقشه بارش یا نقشه دمای کشور گشته ام ولی هیچوقت نتونستم چیز مناسبی پیدا کنم، در واقع اطلاعات یا خیلی پراکنده یا در کتاب های قدیمی و به صورت نقشه های بی دقت هستند. سایت های استان ها نقشه هایی واسه خودشون دارن که هرچند خوب و به روز هستند ولی خوب من کل کشور مدنظرمه. تا جایی که یادمه تنها نقشه بارش کشور رو در جغرافیای دوم دیبیرستان دیدم
جالبه که سازمان هم فقط نقشه های وضعیت موجود و سپس نقشه مقایسه با نرمال رو قرار میده اما نقشه خود نرمال رو قرار نمیده
نمیدونم شاید من با دقت نگشته باشم، حالا درخواستم از این دوستان اینه که اگه اطلاعات یا نقشه ای دارن که خوب و لطف کنن اینجا قرار بدن
وگرنه درخواستم اینه که قسمتی از فعالیتمون در اینجا واسه پیدا کردن نقشه های مناسب یا درست کردن نقشه های مزبور باشه

سلام بر همگی، امیدوارم حال همه تون خوب باشه:گل:
این پیام رو دیروز صبح گذاشتم، ظاهراً نامبردگان:خنده2: پیامو ندیدن
همه دوستان عزیز، اگه کسی در این مورد اطلاعات درخواستی رو داره یا علاقه منده لطفاً با همفکری بکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا