آی گفتی!گفتمت غره مرو:خنده2:
حالا این آخر کاری ها رو شل نگیره که اختلاف بیشتر بشه !!
البته برگ برنده قوچان شاید تابستون باشه
شاید 0 بیاد شاید 40 بیاد
قوچان دیروز سرمست از بارشای چند روز اخیر ، قربانی غرورش شد:خنده2:
آی گفتی!گفتمت غره مرو:خنده2:
حالا این آخر کاری ها رو شل نگیره که اختلاف بیشتر بشه !!
البته برگ برنده قوچان شاید تابستون باشه
شاید 0 بیاد شاید 40 بیاد
این شیر زخم خورده (قوچان) در اینده انتقام سختی از این اتفاق میگره من مطمعن هستم!!:توافق:
سلام بر دوستان گل
نیمه شب بخیر
میبینم که سایت هواشناسی استان با پیگیری دوستان بروز شد
اشکال نداره حاج محسن، شما تا 31 شهریور وقت دارین:خنده2:
@سیبری
هوای گیلان بارانی شد
هوای گیلان در اواخر وقت پنجمین روز از خرداد بارانی شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، پس از مدتها که هوای گرم و شرجی گیلان طاقتفرسا شده بود، لحظاتی قبل بارش باران آغاز شد.
در اواخر وقت روز پنجم خرداد هوای گیلان با بارش باران خنک و همراه با لطافت خاص بهاری شد.
وزش باد خنک و نمنم باران از شدت گرمای امروز کاست و هوا لطیفتر شد.
باران همچنان در حال باریدن است.
هواشناسی گیلان هوای امروز رشت در اواخر وقت را همراه با بارندگی و رعد و برق ذکر کرد.
همچنین هواشناسی گیلان هوای این استان را تا پنجشنبه هفته جاری در برخی ساعات همراه با بارندگی، وزش باد و رعد و برق اعلام کرد.
حاجی سخن مشکوک بر فروم میرانی :خنده1:احساسی بهم میگه که پس از پسرخاله ، علی دوستی رو هم داریم از دست میدیم!:140:
حاجی سخن مشکوک بر فروم میرانی :خنده1:
آیا پیش آمدی به وقوع پیوسته که این چنین به محکمه برده شدیم :چشمک:
اوووووووو دادا عالی کلی دوستای خوب پیدا کردیم:خنده2:از تایپیکای همسایه چه خبردادا؟
:خنده2:اوووووووو دادا عالی کلی دوستای خوب پیدا کردیم:خنده2:
امیر محسن مارو جای خوبی آورده ها قدر بدون:خجالت2:
حاجی خلاصه سه ماه تابستان فرصت مناسبیست که قدری با پیرامون خود آشنا شی و یه کم از این نقشه ها کناره گیری کنی!:خنده2:
ما که تارک الدنیاییم دادا
اما شما جوونا که خوشحال باشین ما هم خوشحالیم
دوستان عزیز:گل:، مهرداد، سیبری، محمد تهران، شهاب و سایر دوستانی که به بحث آمارهواشناسی علاقه مندن، یه درخواست و یه پیشنهاد دارم:
من قبلنا خیلی دنبال نقشه بارش یا نقشه دمای کشور گشته ام ولی هیچوقت نتونستم چیز مناسبی پیدا کنم، در واقع اطلاعات یا خیلی پراکنده یا در کتاب های قدیمی و به صورت نقشه های بی دقت هستند. سایت های استان ها نقشه هایی واسه خودشون دارن که هرچند خوب و به روز هستند ولی خوب من کل کشور مدنظرمه. تا جایی که یادمه تنها نقشه بارش کشور رو در جغرافیای دوم دیبیرستان دیدم
جالبه که سازمان هم فقط نقشه های وضعیت موجود و سپس نقشه مقایسه با نرمال رو قرار میده اما نقشه خود نرمال رو قرار نمیده
نمیدونم شاید من با دقت نگشته باشم، حالا درخواستم از این دوستان اینه که اگه اطلاعات یا نقشه ای دارن که خوب و لطف کنن اینجا قرار بدن
وگرنه درخواستم اینه که قسمتی از فعالیتمون در اینجا واسه پیدا کردن نقشه های مناسب یا درست کردن نقشه های مزبور باشه