• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 14/03/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:
بر اساس آخرین نقشه ها ومدلهای هواشناسی طی ساعات آینده با گذر موج ناپایدار جوی ،در نیمه شمالی استان افزایش ابرناکی و احتمال رگبار پراکنده باران گاهی توام با رعد و برق پیش بینی می شود. از فردا تا اواخر هفته با گسترش پر ارتفاع جنب حاره ای آسمان استان غالبا صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد و گرد و غبار همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی می شود.بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
سه شنبه 14/03/1392
چهارشنبه 15/03/1392
پنجشنبه 16/03/1392
نواحی شمالی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر و احتمال رگبار پراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد
نواحی مرکزی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر و احتمال رگبار پراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد
نواحی جنوبی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد
شهرستان
مشهد
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر افزایش ابر با احتمال رگبار و رعدوبرق خفیف و پراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ،
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
17
34
19
35
21
36
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در 24 ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای 11 درجه سانتیگراد خنک ترین و سرخس با حداکثر دمای 38 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 17 و 32 درجه سانتیگراد بوده است .در24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی گلمکان و به مقدار 6/0 میلیمترگزارش شده استپیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

mohammadsadat

کاربر ويژه
536729_137278529752488_665489388_n.jpg

سردشت نیست؟

rahsazan

کاربر ويژه
از پریشب تا الان اینجوریم:تعجب2:
با اینترنت 128، با سرعت 419 دانلود کردم
باید پیگیری کنم تو گینس ثبتش کنم:خنده2:
8rhtseqjs2n9r67a83n.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
با توجه به نرمال 750 م م پاوه، امسال بارش این شهر نرمال بوده
نرمال سی‌سخت 680 م م یعنی حدود 200 میل کمتر از یاسوجه، اما امسال بارش این دو نزدیک هم بوده
علی‌آباد هم حول و حوش 700 م م هست قبلنا فکر کنم تو سایت گلستان دیدم

بندر کیاشهر نرمالش مشخص نیست اما قائدتاً باید رفتارش مثل انزلی باشه و به نظر میرسه امسال خیلی کمتر از حالت عادیش بوده
بارش سه سال اخیر این بندر:
88-89: 1112 م م
89-90: 1516 م م
90-91: 1784

کیاشهر هر بار بارش متفاوتی از خودش نشون می‌ده. ولی با توجه به بارش چند سال اخیرش باید نرمال سالانه‌اش حدود 1400 تا 1500 میلی‌متر باشه.

mohammadsadat

کاربر ويژه
فکر تمی‌کنم اینطور باشه محمد جان.

چرا ماهان جان، آرارات دو کوهه شامل آرارات بزرگ و آرارات کوچک، کوه آرارات کوچک به ترکیه و قسمتی از مرز کردستان و کرمانشاه به عراق داده شد، اولی به خاطر پیمان نظامی سنتو(؟ یا سیتو یادم نیست، یکیشون مال جنوبشرق آسیاست) و دومی به خاطر قرارداد 1975 الجزایر با عراق

ماهان.

کاربر ويژه
چرا ماهان جان، آرارات دو کوهه شامل آرارات بزرگ و آرارات کوچک، کوه آرارات کوچک به ترکیه و قسمتی از مرز کردستان و کرمانشاه به عراق داده شد، اولی به خاطر پیمان نظامی سنتو(؟ یا سیتو یادم نیست، یکیشون مال جنوبشرق آسیاست) و دومی به خاطر قرارداد 1975 الجزایر با عراق

والا من نشنیده بودم این قضیه رو.

ایران هم توی پیمان سنتو دست بالا داشت و هم توی قرار دارد الجزایر. منبعی توی اینترنت می‌شناسین که این قضیه رو توضیح داده باشه؟

ماهان.

کاربر ويژه

یه سرچ کردم دیدم نوشتن که تحت پیمان سعد آباد در دوره‌ی رضا شاه در سال 1316 این ارتفاعات به ترکیه واگذار شد.

mohammadsadat

کاربر ويژه
والا من نشنیده بودم این قضیه رو.

ایران هم توی پیمان سنتو دست بالا داشت و هم توی قرار دارد الجزایر. منبعی توی اینترنت می‌شناسین که این قضیه رو توضیح داده باشه؟

ماهان جان من بیشتر اینا رو قبلنا در تحقیقات تاریخیم خوندم، البته چرا ممکنه بعضی چیزها درست یادم نباشه یا قاطی شده باشه تو ذهنم، ولی خوب آرارات کوچک رو مطمئنم دادیم به ترکیه
اگه احیاناً زمانی اطلاعاتی پیدا کردی بهم بگو

mohamad$

کاربر ويژه
محمد سادات عزیز دامنه شمالی و جنوبی زردکوه برفش معمولا چطوریه ؟ منظورم اینه که تا مثلا مرداد برفی رو دامنه جنوبیش باقی میمونه ؟ دامنه شمالیش چطور ؟

mohamad$

کاربر ويژه
تابستون سال قبل برف توچال در دامنه جنوبی ( سمت تهران ) تا ابتدای شهریور رگه هایی ازش مونده بود . اخرین لکه های برف هم در دامنه شمالی تا واپسین روز های شهریور 91 دووم اورد .

mohammadsadat

کاربر ويژه
محمد سادات عزیز دامنه شمالی و جنوبی زردکوه برفش معمولا چطوریه ؟ منظورم اینه که تا مثلا مرداد برفی رو دامنه جنوبیش باقی میمونه ؟ دامنه شمالیش چطور ؟

محمد جان دامنه شرقی و غربی داره
من تابستون نرفته ام اونجا ولی بر اساس سفرهای دیگران و مقالات موجود میدونم که دامنه شرقی که اصل برف اونجاست به صورت رگه های برف هم شده تا پاییز میمونه
ضمن اینکه برفهای قدیمی ای در دره ها انباشته شده که دائمی اند یکی از اینها تنگه چما با حدود 50 متر برف و یخ انباشته ست که این سالها خیلیا تابستون میرن اونجا
اما به صورت پهنه برفی در ارتفاع بالا ظاهراً فقط زیر قله هفت تنان(یخچال چال میشان) و زیر قله کلونچین(قله اصلی 4221) پهنه وسیع برفی تا پاییز میمونه
دامنه های غربی که رو به دره بازفته به علت تابش مستقیم دیگه بعد از خرداد نباید برفی داشته باشن

سیبری

کاربر ويژه
چالدران بارش سالانش چنده ؟

باتوجه به نرمال 300 تای ماکو ، چالدران هم نهایتا بارشش نباید از 400 بیشتر باشه که نصف بیشتر اون هم مال فصل گرم سال بهار و تابستونه ( بر خلاف سایر نقاط فلات ایران) پس بارش برف زمستونش مثل اکثر مناطق شمال غرب چنگی به دل نمی زنه اما کاش اینطوری نبود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا