• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
این پارک جمشیدیه همون پارکی نیست که حاج آقای ستار و حاجیه خانم آتشین توش برنامه اجرا میکردن؟

mohamad$

کاربر ويژه
امام جمعه قوچان از رضا قوچان نژاد برای شرکت در این مراسم معنوی و پربرکت در هفته بعد دعوت به عمل اورد

مکان : قوچان / روبه روی مچد جمعه

D:

یارو گزارشگره به قوچان نژاد گفتش قوچی !!! D:

سیبری

کاربر ويژه
امام جمعه قوچان از رضا قوچان نژاد برای شرکت در این مراسم معنوی و پربرکت در هفته بعد دعوت به عمل اورد

مکان : قوچان / روبه روی مچد جمعه

D:

یارو گزارشگره به قوچان نژاد گفتش قوچی !!! D:
گوجی
تو بلژیگ این طوری صداش میکنن

mohamad$

کاربر ويژه
این پارک جمشیدیه همون پارکی نیست که حاج آقای ستار و حاجیه خانم آتشین توش برنامه اجرا میکردن؟

حاج محسن شوما اول به من بگو مدرک روحانیت خودت و از کدوم حوزه اخذ کردی تا من برم و برای اون حوزه اسفند دود کنم D: :خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
تا اونجا که میدونم قبلا اینجا پارک نبوده . باغ و اینچیزا بوده که قرار بود برای مصارف دیگه به کار بره یعنی برای شاهزاده ها توش کاخ بسازن و شنیدم حتی قرار بود اسایشگاه بشه . خدا رحم کردش که این اتفاقا نیفتاد:فرار:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کلاردشت- مازندران:

jin0xv8sh2l9r9fcqna.jpg

رودبارک- رودخانه آبرود- نمایی از بخشهایی از یخچالهای علم کوه:

8zri3d1imlwzyfkonl8.jpg

x477yeqmfiv56np0a0gg.jpg

g7bmzaxprekgk5gka7fr.jpg

wabdorymwv1eyai4qj5k.jpg

pa6mudcl1prlr92xib3j.jpg

x1kbw8gnsdbiyy6mr43u.jpg

36vp9uvepxb3y7vhx2f.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
بسیار زیبا امیر محسن . ولی قله اصلی علم کوه از کلاردشت دیده نمیشه . پشت اونا هست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه علمکوه صخره ای نبود برفش سه برابر این دیده میشد

محمد

علم کوه یکسری نقاطش خیلی برف داشت که اتفاقا میخواستم ازش عکس بگیرم ولی متاسفانه جای پارک مناسبی نبود و تا به جای مناسبی رسیدم اون ابری که شما از تهران میدیدنش اومد روش رو گرفت و بارش برف هم آغاز شد و دیگه از دست دادمش:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی محمد

بهت توصیه میکنم که عکسهایی که با دوربینت میگیری رو حتما به یک TV فول اچ دی وصل کن و واقعا تصاویری که می بینی متفاوت خواهد بود و اصلا احتیاجی به ویرایش عکس نیست . حتی اون عکسهایی رو که ما با ال سی دی های معمولی می بینیم و غبار داره رو هم شفاف و براق نشون میده.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا