فعلا به ما توصیه کردن درس بخونیم تا مشروط نشیم:52::بدجنس:به دوستان تهرانی توصیه میکنم تا قبل از اینکه برف های دامنه شمالی ارتفاعات تهران به حالت رگه رگه دربیاد برن و استفاده کنن .
فعلا به ما توصیه کردن درس بخونیم تا مشروط نشیم:52::بدجنس:به دوستان تهرانی توصیه میکنم تا قبل از اینکه برف های دامنه شمالی ارتفاعات تهران به حالت رگه رگه دربیاد برن و استفاده کنن .
هر کار میکنم نمیرسم بهتون بچه ها فکر کنم نئور اردبیل باشهبه به لذت میبره آدم از این طبیعت
امدی جانم به قربانت ولی حالا چراهر کار میکنم نمیرسم بهتون بچه ها فکر کنم نئور اردبیل باشه
جواهرده واقعا بهشتیه هم سرسبزه و هم سرد. توصیه میکنم هر کس نرفته حتما یه بار بره. ما تو تابستون رفته بودیم شبش بخاری برقی روشن کردیم از سرما!
اونطور که من با اهالیشون حرف میزدم میگفتن زمستانها کسی اونجا نمیمونه جز چند نفر نگهبان
جواهرده واقعا بهشتیه هم سرسبزه و هم سرد. توصیه میکنم هر کس نرفته حتما یه بار بره. ما تو تابستون رفته بودیم شبش بخاری برقی روشن کردیم از سرما!
اونطور که من با اهالیشون حرف میزدم میگفتن زمستانها کسی اونجا نمیمونه جز چند نفر نگهبان
این آبشارم تو راهه جواهر ده نرسیده به خوده جواهردهه .
آره هومن جواهرده خیلی سردسیر.
اون روزیکه ما اونجا بودیم هم هوای خیلی سرد و مرطوب بود.
این آبشارم تو راهه جواهر ده نرسیده به خوده جواهردهه .
امیرجان مسیرهای کوهنوردی زیاد داشت یکیش اینه که با پیاده روی رسیدیم بهش و از سرسبزیش نسبت به مناطق دیگه کاسته شده بود
آره.
اینهم خیلی خوشگل بود و البته حجم آبش خیلی بیشتر بود. یک مسیر کوهستانی خیلی خوشگل هم بعداز اون آبشار داخل جواهرده داشت که هم یک آبشار خیلی قشنگ داشت و هم از داخل ابرها میرفتی بالا به هوای صاف و آفتابی و یک دشت پرگل و سر سبز میرسیدی که متاسفانه من نتونستم برم چون هوا رو به تاریکی بود.
امیرجان مسیرهای کوهنوردی زیاد داشت یکیش اینه که با پیاده روی رسیدیم بهش و از سرسبزیش نسبت به مناطق دیگه کاسته شده بود
شاید یه دلیلش امتحانات هم باشه دانشجوها درگیره امتحانانفروم چند روز قبل خیلی خلوت شد ولی الان چند روزه دوباره یکم شلوغ شده . عشق و علاقه بچه های فروم پاییز و بهار و تابستون و زمستون نمیشناسه
به عکسهای شما که نمیرسه:خجالت2:عکسای هومن و امیر محسن همگی زیبا بود .
فردا پس فردا مهرآباد 36+ یا 37+ هم میشه.لواسون دیروز 29 شد . شاید امروز 30 و رد کنه .