• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
به به لذت میبره آدم از این طبیعت
%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DA%86%D9%87-%D9%86%D8%A6%D9%88%D8%B1-2.jpg
هر کار میکنم نمیرسم بهتون بچه ها فکر کنم نئور اردبیل باشه

پسرخاله

کاربر ويژه
جواهرده واقعا بهشتیه هم سرسبزه و هم سرد. توصیه میکنم هر کس نرفته حتما یه بار بره. ما تو تابستون رفته بودیم شبش بخاری برقی روشن کردیم از سرما!
اونطور که من با اهالیشون حرف میزدم میگفتن زمستانها کسی اونجا نمیمونه جز چند نفر نگهبان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جواهرده واقعا بهشتیه هم سرسبزه و هم سرد. توصیه میکنم هر کس نرفته حتما یه بار بره. ما تو تابستون رفته بودیم شبش بخاری برقی روشن کردیم از سرما!
اونطور که من با اهالیشون حرف میزدم میگفتن زمستانها کسی اونجا نمیمونه جز چند نفر نگهبان

آره هومن جواهرده خیلی سردسیر.

اون روزیکه ما اونجا بودیم هم هوای خیلی سرد و مرطوب بود.

پسرخاله

کاربر ويژه

عکس زیاد گرفته بودم از جواهرده ولی پیداشون نکردم همین یکیرو پیدا کردم فعلا

9cwpuncneh11gm8z52d.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

این آبشارم تو راهه جواهر ده نرسیده به خوده جواهردهه .

59zrnimhzthtub17qf.jpg

آره.

اینهم خیلی خوشگل بود و البته حجم آبش خیلی بیشتر بود. یک مسیر کوهستانی خیلی خوشگل هم بعداز اون آبشار داخل جواهرده داشت که هم یک آبشار خیلی قشنگ داشت و هم از داخل ابرها میرفتی بالا به هوای صاف و آفتابی و یک دشت پرگل و سر سبز میرسیدی که متاسفانه من نتونستم برم چون هوا رو به تاریکی بود.

پسرخاله

کاربر ويژه

آره.

اینهم خیلی خوشگل بود و البته حجم آبش خیلی بیشتر بود. یک مسیر کوهستانی خیلی خوشگل هم بعداز اون آبشار داخل جواهرده داشت که هم یک آبشار خیلی قشنگ داشت و هم از داخل ابرها میرفتی بالا به هوای صاف و آفتابی و یک دشت پرگل و سر سبز میرسیدی که متاسفانه من نتونستم برم چون هوا رو به تاریکی بود.
امیرجان مسیرهای کوهنوردی زیاد داشت یکیش اینه که با پیاده روی رسیدیم بهش و از سرسبزیش نسبت به مناطق دیگه کاسته شده بود

pceyv4zla6kth18tzm.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
فروم چند روز قبل خیلی خلوت شد ولی الان چند روزه دوباره یکم شلوغ شده . عشق و علاقه بچه های فروم پاییز و بهار و تابستون و زمستون نمیشناسه :)

پسرخاله

کاربر ويژه
فروم چند روز قبل خیلی خلوت شد ولی الان چند روزه دوباره یکم شلوغ شده . عشق و علاقه بچه های فروم پاییز و بهار و تابستون و زمستون نمیشناسه :)
شاید یه دلیلش امتحانات هم باشه دانشجوها درگیره امتحانان
من نمیدونم چرا شما امتحان نداری؟:تعجب2:

mohamad$

کاربر ويژه
من امتحان قبلیم 6 ام بود چند تا پشت سر هم حتی دو تا تو یک روز . حالا از 6 ام تا 19 ام خالیه ! d:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا