• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AFSORDE

کاربر ويژه
جاده خاكي، ورودي فرعي كمربندي روستاي نجف آباد به آزادراه كنار گذر غربي اصفهان: محل دقيق

18 يا 19 ارديبهشت 1392:

0vialv7qii8uh1c08.jpg

693ogb836xw76yo4tqx.jpg

y7a8g5et7r7acnjkgzi.jpg

5kx5m56s7ui6ab34r3kk.jpg

2 خرداد 1392:

fz0r1y4tx2rx0w5ovgg1.jpg

ocj1a6y2z719bgqdsr9r.jpg

آخرین ویرایش:

saeed hh

کاربر ويژه
سلام

لعنتی هوا چقدر گرمه دهنمون سرویس شدش معلوم نیستش چرا انقدر غیر عادی هوا گرم شده!!:سکوت:

saeed hh

کاربر ويژه
سلام
ما که امروز از خونه بیرون نیومدیم، اینقدر گرم بود

صبح داشتم از پارک رد میشدم دیدم بچه ها دارن فوتبال بازی میکردن منم هوس کردم برم جلو شلوار لی کبریتی تنم بودش بداز45 دقیقه اونجام عرق سوز شدش یعنی پدرم درومد خودمو تا خونه برسونم:خجالت2:

Abbath

New member
هوا خنکی مطبوعی پیدا کرده و نسیم خنکی هم میوزه،غلط نکنم کار پر فشار شمالیه

rahsazan

کاربر ويژه
مشهد

Saturday08 JuneSunday09 JuneMonday10 JuneTuesday11 JuneWednesday12 JuneThursday13 JuneFriday14 JuneSaturday15 JuneSunday16 JuneMonday17 June
01d.png
01d.png
01d.png
01d.png
01d.png
01d.png
01d.png
01d.png
01d.png
01d.png
35°30°27°28°30°29°28°27°27°28°
0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0050.115.png
vindpil.0050.100.png
vindpil.0025.080.png
vindpil.0025.090.png
vindpil.0050.060.png
vindpil.0050.075.png
vindpil.0025.075.png
vindpil.0025.045.png
vindpil.0050.040.png
vindpil.0025.040.png
Long term forecast

ماهان.

کاربر ويژه
عکس‌های امروز از سیل

DSC_0011.jpg

DSC_0011.jpg

DSC_0011.jpg

DSC_0011.jpg

DSC_0011.jpg

این همون تابلوی کذایی توی پارک ساحلیه که روزهای قبل عکسش رو گذاشته بودم! الان تا کله رفته توی آب

DSC_0011.jpg

DSC_0011.jpg

DSC_0011.jpg

سطح آب تا ساعت پیش به 723 سانتیمتر رسید. پیش‌بینی شده حداکثر 10 سانتیمتر به ارتفاع آب اضافه بشه و بعدش حداقل تا 4 روز کاهش یا افزایش چندانی نداشته باشه. تا هفته‌ی آینده هم سیلاب ادامه داره~!

DSC_0011.jpg

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیزم:گل:
امیدوارم کسی از لحن آخرین پیام من ناراحت نشده باشه و دوستان به اون جمله آخر که درشتش کرده بودم توجه کرده باشن
نمیدونم شهاب چی گفت، خواهش دارم از بزرگان قوم که ایشون بخشیده بشه و ایشون هم اگه حرف زشتی زده عذرخواهی بکنن
این جملات من از موضع پایینه و کسی خدای نکرده برداشت خودبزرگ بینی نکنه
بچه ها من امشب میخوام بیرون بخوابم ، ممکنه کسی لطف کنه تصویر ماهواره ای واضح بذاره ببینم وضعیت گرد و خاک چطوره، آخه مطمئن نیستم و هوا مشکوکه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقای شهاب عزیز

عذرخواهی شما اصلا و ابدا پذیرفته نیست !!!!!!!!!!!!!!!

شما بارها و بارها با عنواین کاربری مختلف در این انجمن شعور جمعی حاضرین در اینجا رو زیر سوال بردید ، چندین بار بصورت شفاهی و کتبی تذکر گرفتید بازهم متنبه نشدید در آخر هم اخراج شدید ولی باز با خواهش و رایزنی همین دوستانی که بهشون توهین کردید و با لطف و محبت ادمین عزیز انجمن به شما لقب کاربری ویژه داده شد تا مجددا بتونید فعالیت کنید ولی ظاهرا حاضر نیستید دست اعمال بد گذشته تون بر دارید.

این جا یک جمع علمی - خانوادگی و صمیمیه، متوجه هستید؟؟؟؟

اینجا نه جایی برای استفاده از الفاظ مهجور و بیگانه عربیه چون ما در سایه و نعمت خلیج همیشه پارس زندگی میکنیم و نه جایی برای فعالیت های قومی- نژادی و سیاسی .

و از اونجائیکه فعالیت شما مثل نام کاربریتون هنجارشکنه پس همون بهتر که برید در انجمن خودتون فعالیت کنید و دیگه هیچگاه به اینجا باز نگردید؟؟؟؟

من تعجب میکنم و بسیار اندوهگینم که چطور حاضر میشید، ادمین عزیز اینجا رو که با آغوش باز پذیرای ما بودند و اینهمه در حق مون محبت داشتند رو اینطور بی رحمانه و گستاخانه مورد هتک حرمت قرار بدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا برای شما متاسفم

متاسف!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من از شما دوستان عذر خواهی می کنم....:گل:

آخرین ویرایش:

mohammadsadat

کاربر ويژه
ماهان عزیز سلام
مگه بارش ها تموم نشده پس این سیل چرا تموم نمیشه؟ تو بالادست ماگدبورگ سدی رو این رودخونه البه نیست؟
راستی قبلاً در مورد جنگل های گیلان یه صحبتی داشتیم، اونجا در مورد جنگل های تنک و شبه زاگرسی که در ارتفاع های بالاتر وجود داره گفتی
دارم تو گوگل ارث کنجکاوی میکنم، برام جالبه بدونم این جنگل ها مرز مشخصی با جنگل های هیرکانی مرطوب و پرپشت دارن، یعنی میشه با نوار مشخصی اینا رو از هم جدا کرد؟
جنگل های جنوب کوه سماموس از این دسته اند؟

mohammadsadat

کاربر ويژه
امیدوارم کسی از لحن آخرین پیام من ناراحت نشده باشه و دوستان به اون جمله آخر که درشتش کرده بودم توجه کرده باشن
نمیدونم شهاب چی گفت، خواهش دارم از بزرگان قوم که ایشون بخشیده بشه و ایشون هم اگه حرف زشتی زده عذرخواهی بکنن
این جملات من از موضع پایینه و کسی خدای نکرده برداشت خودبزرگ بینی نکنه
بچه ها من امشب میخوام بیرون بخوابم ، ممکنه کسی لطف کنه تصویر ماهواره ای واضح بذاره ببینم وضعیت گرد و خاک چطوره، آخه مطمئن نیستم و هوا مشکوکه

من جمله ها رو بعد از ویرایش میدیدم و این حرفای آقا شهاب رو ندیدم، ولی به علت عصبی شدن ناگهانی بازم به نظر من قابل اغماضه، اما طبعاً صلاح دست مدیران محترم هست،
بچه ها اگه کسی هست درخواست تصویر ماهواره ای منو اجابت کنه:خجالت2:

rahsazan

کاربر ويژه
من جمله ها رو بعد از ویرایش میدیدم و این حرفای آقا شهاب رو ندیدم، ولی به علت عصبی شدن ناگهانی بازم به نظر من قابل اغماضه، اما طبعاً صلاح دست مدیران محترم هست،
بچه ها اگه کسی هست درخواست تصویر ماهواره ای منو اجابت کنه:خجالت2:
سلام محمد عزیز
منم امیدوارم مدیران محترم و همه دوستان بزرگوارانه از این موضوع بگذرند....

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان عزیز سلام
مگه بارش ها تموم نشده پس این سیل چرا تموم نمیشه؟ تو بالادست ماگدبورگ سدی رو این رودخونه البه نیست؟
راستی قبلاً در مورد جنگل های گیلان یه صحبتی داشتیم، اونجا در مورد جنگل های تنک و شبه زاگرسی که در ارتفاع های بالاتر وجود داره گفتی
دارم تو گوگل ارث کنجکاوی میکنم، برام جالبه بدونم این جنگل ها مرز مشخصی با جنگل های هیرکانی مرطوب و پرپشت دارن، یعنی میشه با نوار مشخصی اینا رو از هم جدا کرد؟
جنگل های جنوب کوه سماموس از این دسته اند؟

محمد جان بارشها 5 روز پیش تموم شد. عمده‌ی بارش‌ها روی مبداء این رود بود. حدود یک روز بعد از بارش‌ها پراگ (پایتخت جمهوری چک) و شهر درسدن (ایالت زاکسن) بشدت دچار سیل شدند. از طرف دیگه‌ توی جنوب همین ایالت ما (زاکسن‌آنهالت) یه رود دیگه به اسم زاله می‌ریزه به البه که اون از جنوب آلمان میاد و اونجا هم بارش خیلی شدیدی داشت. توی مسیر هر دو رود دریچه‌های سدها رو بستن و سیل رو مهار کردن، ولی بارش‌های جنوب بیشتر از حد طول کشید و زاله هی آب فرستاد به البه. طوری که این سدها پر شدن و مجبور شدن بازشون کنن. تقاطع زاله و البه یه شهر هست به اسم دساوو که خیابوناش تا 2 متر زیر آب رفته!! وضعیت ماگدبورگ خیلی بهتره چون یه کانال مصنوعی برای جلوگیری از سیل از زمان‌های قدیم در 5 کیلومتری شرقش کشیده بودن و موقع سیلابی شدن اون کانال رو باز می‌کردن. فعلن این وضعیت تا حداقل 5 روز ادامه داره!

مراتع و جنگل‌های کم‌تراکم در شمال هم فکر می‌کنم از ارتفاع 1500 متر به بعد پدیدار بشن. دقیق نمی‌دونم. از اون ارتفاع به بعد، چون بارش کاهش پیدا می‌کنه جنگل‌های هیرکانی جای خودشون رو به مرتع و جنگل‌های کم‌تراکم می‌دن.

Abbath

New member
سلام محمد عزیز منم امیدوارم مدیران محترم و همه دوستان بزرگوارانه از این موضوع بگذرند....
محمدرضای عزیز اگه توهین به شخص بود،یه جوری می شد اغماض کرد،اما حرف از این چیزا گذشته،بار اولشون هم نبوده

Fooladi

کاربر ويژه

چقده خستم امشب فقط آخرین صفحه رو خوندم. این جواب تکراریه ولی کار تو رو راه می اندازه:

EUMETSAT_MSG_RGB-dust-easternAfrica.jpg

گرد وغبار از هواشناسی کویت:
http://met.gov.kw/Satellite/sat.php?src=d

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا