دیگه خیلی راهنمایی تابلویی کردمبیرجند
درسته
چهار راه محلاتی بیرجند
چه برفی بود
جاتون خالی
دیگه خیلی راهنمایی تابلویی کردمبیرجند
سلامسلام
لعنتی هوا چقدر گرمه دهنمون سرویس شدش معلوم نیستش چرا انقدر غیر عادی هوا گرم شده!!:سکوت:
سلام
ما که امروز از خونه بیرون نیومدیم، اینقدر گرم بود
Saturday08 June | Sunday09 June | Monday10 June | Tuesday11 June | Wednesday12 June | Thursday13 June | Friday14 June | Saturday15 June | Sunday16 June | Monday17 June |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35° | 30° | 27° | 28° | 30° | 29° | 28° | 27° | 27° | 28° |
0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
من از شما دوستان عذر خواهی می کنم....:گل:
سلام بر دوستان عزیزم:گل:
امیدوارم کسی از لحن آخرین پیام من ناراحت نشده باشه و دوستان به اون جمله آخر که درشتش کرده بودم توجه کرده باشن
نمیدونم شهاب چی گفت، خواهش دارم از بزرگان قوم که ایشون بخشیده بشه و ایشون هم اگه حرف زشتی زده عذرخواهی بکنن
این جملات من از موضع پایینه و کسی خدای نکرده برداشت خودبزرگ بینی نکنه
بچه ها من امشب میخوام بیرون بخوابم ، ممکنه کسی لطف کنه تصویر ماهواره ای واضح بذاره ببینم وضعیت گرد و خاک چطوره، آخه مطمئن نیستم و هوا مشکوکه
سلام محمد عزیزمن جمله ها رو بعد از ویرایش میدیدم و این حرفای آقا شهاب رو ندیدم، ولی به علت عصبی شدن ناگهانی بازم به نظر من قابل اغماضه، اما طبعاً صلاح دست مدیران محترم هست،
بچه ها اگه کسی هست درخواست تصویر ماهواره ای منو اجابت کنه:خجالت2:
ماهان عزیز سلام
مگه بارش ها تموم نشده پس این سیل چرا تموم نمیشه؟ تو بالادست ماگدبورگ سدی رو این رودخونه البه نیست؟
راستی قبلاً در مورد جنگل های گیلان یه صحبتی داشتیم، اونجا در مورد جنگل های تنک و شبه زاگرسی که در ارتفاع های بالاتر وجود داره گفتی
دارم تو گوگل ارث کنجکاوی میکنم، برام جالبه بدونم این جنگل ها مرز مشخصی با جنگل های هیرکانی مرطوب و پرپشت دارن، یعنی میشه با نوار مشخصی اینا رو از هم جدا کرد؟
جنگل های جنوب کوه سماموس از این دسته اند؟
محمدرضای عزیز اگه توهین به شخص بود،یه جوری می شد اغماض کرد،اما حرف از این چیزا گذشته،بار اولشون هم نبودهسلام محمد عزیز منم امیدوارم مدیران محترم و همه دوستان بزرگوارانه از این موضوع بگذرند....
سلام بر دوستان عزیزم:گل:
بچه ها من امشب میخوام بیرون بخوابم ، ممکنه کسی لطف کنه تصویر ماهواره ای واضح بذاره ببینم وضعیت گرد و خاک چطوره، آخه مطمئن نیستم و هوا مشکوکه