• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
خوب همانطور كه بعرض شما دوستان خوبم رسوندم، من در حال پياده سازي پيش بيني ايران به تفكيك 31 استان در وبلاگ هواي تهران هستم. اين پروژه در فاز راه اندازيه و چند روزي زمان ميره تا به صورت كامل در دسترس بازديدكنندگان قرار بگيره. من از همه شما دوستان خوبم تقاضا دارم هر گونه پيشنهاد يا نظر خاصي دارن حتما به من بگن و من رو از نظرات سازنده شون محروم نكنن.

با تشكر

http://havayetehran.blogfa.com/post/384

مهرداد جان واقعا عالی میشه در حد لالیگا :شاد2::دوست:

aria_tehran

کاربر ويژه
خوب همانطور كه بعرض شما دوستان خوبم رسوندم، من در حال پياده سازي پيش بيني ايران به تفكيك 31 استان در وبلاگ هواي تهران هستم. اين پروژه در فاز راه اندازيه و چند روزي زمان ميره تا به صورت كامل در دسترس بازديدكنندگان قرار بگيره. من از همه شما دوستان خوبم تقاضا دارم هر گونه پيشنهاد يا نظر خاصي دارن حتما به من بگن و من رو از نظرات سازنده شون محروم نكنن.

با تشكر

http://havayetehran.blogfa.com/post/384
فقط میتونم بگم فوق العادست:گل:

vahid

کاربر ويژه
آقای اصغری در اخبار ساعت 14 گفت که بارشها از سامانه بعدی خیلی چشمگیر نخواهد بود والان چندساله که هر وقت پاییز بارندگیها خوبه زمستون کم بارش میشه و امسال هم همین طوره . نظر دوستان در این رابطه چیه ؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آقای اصغری در اخبار ساعت 14 گفت که بارشها از سامانه بعدی خیلی چشمگیر نخواهد بود والان چندساله که هر وقت پاییز بارندگیها خوبه زمستون کم بارش میشه و امسال هم همین طوره . نظر دوستان در این رابطه چیه ؟

من صحبت هاي اصغري رو گوش ندادم.

اما قبلا انتظار كم بارشي در ماه ژانويه رو داشتم. برخي پيش بيني ها حاكي از تداوم كم بارشي در ماه فوريه ست. و اگه بخوام به اطلاعات فعلي اطمينان داشته باشم وضعيت بارش در ماه مارس به حالت عادي بر مي گرده. اما...

ماهان.

کاربر ويژه
به نظر میاد از هفته‌ی آینده زمستان در اروپا چهره‌ی واقعی‌اش رو نشون می‌ده. دی‌ماه اینجا هوایی بسیار گرمتر از نرمال داشت و البته بیشتر روزها هوا بارانی بود!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
iransnownext3to6days.cc23.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با اين وضع تحريم ؟ البته تحريم بهانه است !

نميدونم خبر داريد يا نه اسمان 340 به كار گرفته !!!!!!!!!!

wow! جدا رفتن 340 گرفتن؟ پشتیبانی اش رو چکار میکنند؟! مثل وارد کزدن ام دی ساخت 1985 بجای توپولوف 1996! ام دی ها خیلی مشکل دارن، سیستم هدایتشون هم خیلی قدیمی هست! خدایی تا حالا سانحه آنچنانی ندادن وگرنه از لحاظ قطعه و پشتیبانی توپولوف بسیار بهتر بود!

هروقت میبینم ترکیه و امارات و بقیه این خورده ریزه های جنوب خلیج پارس این همه هواپیمای اخرین مدل دارن ولی ما داریم با فسیل های صنعت هوانوردی سر و کله میزنیم، دل میسوزه! خدا رو شکر که بخش تعمیرات خوبی رو داریم وگرنه معلوم نبود چی میشد!

IRAJ1

کاربر ويژه
نروژ و فورکا براساس ecm پیش بینی می کنند هرچیزی ممکنه اتفاق بیافته من بارها دیدم همین سایت نروژبرای یکشهر6میل بارش درنظرگرفته اما بارشی بیشتراز20میل براش ثبت شده پس تنها کاری که می تونیم انجام بدیم امید داشتنه

کاملا درسته

یه بار نروژ برا ما 9 م م زده بود 33 م م اومد

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان از همتون خداحافظی میکنم تا موقعی که برف نیاد دیگه نمیام اینجا. این نقشه ها هم از یک هفته قبل قوی بودند وبارشهای سنگین برف پیشبینی شده بود وهمچنین سرمای شدید اما هر چی به زمان ورود سیستم داریم نزدیک میشم نقشه ها ضعیف وضعیف تر میشند.

این چه صحبتی هست؟ تمام زیبائی هواشناسی به همین تغییرات شدید و ناگهانی هست برفی جان.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این صحبت که رطوبت دریای مدیترانه از دریای سرخ کمتر یا بیشتره اصلا پایهٔ علمی‌ نداره.دریای مدیترانه یک دریای بزرگ و منبع سرشار رطوبته که منطقهٔ وسیع رو تحت پوشش رطوبت خودش قرار میده ولی‌ دریا سرخ یک دریای محلیه که رطوبتش در سیستم‌های دینامیک در شرایط خاصی‌ به سیستم‌ها تزریق می‌شه.مثلا سلول‌های بسته در شرق مدیترانه عمیق میشن باعث تزریق رطوبت آبهای استوأی به جلوی جبهه‌ سرد سیکلون می‌شه(در واقع جبهه‌ سرد از لحاظ دمائی گرمتر می‌شه ولی‌ بارشش بیشتر) که بهش میگن squall line این در مورد خلیج فارس هم صادقه.معمولان این رطوبت مختص دریای سرخ نیست و رطوبت دریای عرب و قسمتهای شرقی آفریقا رو هم شامل می‌شه.

شما اطمینان داشته باشید اگر دریای سرخ و خلیج پارس وجود نداشته باشن بارندگی در ایران از نصف هم کمتر میشه، موج مدیترانه ای هرچقدر هم قوی باشه در زمان قرار گرفتن در شرق مدیترانه بخاطر قطع ارتباط رطوبتی به شدت تحلیل میره و دیگه بارشی برای ایران بعد از عبور از بیابان های سوریه و عراق باقی نمیمونه.

به نظر من این دو دریا در تقویت سیستم ها نقش اساسی رو دارن که در کنار وجود ارتفاعات مناسب در ایران باعث بارش های چشمگیر میشن.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین وضعیت پوشش برف در سطح کشور- امروز جمعه 15 دی ماه 1391 برابر با 4 ژانویه 2013

10b5yc88zvoj81t4x5xj.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی

خط بارشی در جنوب قم تا جنوب اصفهان خیلی تعجب برانگیز هست! فکر نمیکنم این قسمت نقشه درست از آب دربیاد، ممکنه اصفهان دوباره تمام معادلات رو به هم بریزه!

خدا رو شکر بارش بسیار خوب برف روی ارتفاعات جنوبی دریاچه ارومیه تا متر دیده شده، امیدوارم ای ن بارش باعث تقویت ذخیره آبی دریاچه بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در تصویر زیر هم حجم عظیم و گسترده برف در سیبری کاملا مشخصه ، پس این سرمای روزهای اخیر در شمال شرق ایران بی دلیل نبوده. در ضمن در این تصویر میشه قدرتمند بودن پرفشار سیبری رو بوضوح دید.

نتیجه: سرمای زمستان امسال به این زودی ها تموم بشو نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4676ennsv7xnqayl46y.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا