• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
راستی منم به دوستان و اساتید عزیزم{جنابان امیرمحسن،دکتر بن،سجاد و علی دوستی} تبریک میگم:گل:،واقعا بچه های اینجا از هر انگشتشون یه هنر میریزه!!

سلام محمد جان. ممنونتم
اما مث اینکه به علت اعتراض بعضی از نامزدا تاپیک رفته شورای ن گ ه ب ا ن:خنده2:

pokerface

متخصص هواشناسی
آقا یه spam بدم :عباس یه آهنگ از گروه health به اسم tears برای وقتی که تو بازی max payne ۳ ،مکس می‌رسه به اون فرودگاه،خیلی‌ دوسش دارم .واقعا حسّ جالبی‌ بهم داد.پیشنهاد می‌کنم گوش بدی

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان. ممنونتم
اما مث اینکه به علت اعتراض بعضی از نامزدا تاپیک رفته شورای ن گ ه ب ا ن:خنده2:

:خنده2::خنده2:،مطمئن باش باز هم شما رتبه های نخست رو دریافت میکنید،چون لایق بهترین ها هستید:گل::احترام:

خب دوستان،وقت بنده به پایان رسید،شب خوش،یا علی:گل:

pokerface

متخصص هواشناسی
ارادتمند استاد بهروز عزیز:احترام:

همینطوره قربان،بارها گفتم و باز هم میگم که به خودم میبالم که با همچین جمع هنرمندی آشنا شدم:شاد2:

محمد عزیز منم دلم برای فوروم و دوستان خیلی‌ تنگ میشه،متاسفانه نزدیک امتحان جامع هستم.وقت زیادی ندارم ولی‌ بعضی‌ وقتا یه اسپم کوچولو میدمو میرم:خجالت2:

aria_tehran

کاربر ويژه
fnp7a3rn68lrjxirmzad.jpg

Abbath

New member
آقا یه spam بدم :عباس یه آهنگ از گروه health به اسم tears برای وقتی که تو بازی max payne ۳ ،مکس می‌رسه به اون فرودگاه،خیلی‌ دوسش دارم .واقعا حسّ جالبی‌ بهم داد.پیشنهاد می‌کنم گوش بدی

آقا تاپیک گفتگوی آزاد داریم به چه خوبی،خیلی راحت میشه هر جور اسپمی دوست داریم اونجا بدیم :دی

پ.ن:چشم حتما دانلود میکنم بهروز عزیز،health سبکشون چی هست؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد عزیز منم دلم برای فوروم و دوستان خیلی‌ تنگ میشه،متاسفانه نزدیک امتحان جامع هستم.وقت زیادی ندارم ولی‌ بعضی‌ وقتا یه اسپم کوچولو میدمو میرم:خجالت2:

بخدا دل به دل راه داره استاد،من که به شخصه دلتنگ تحلیل ها و نظرات بسیار جامع و کارشناسانه شما درباره ی موج های بارشی هستم،ولی خب متاسفانه با توجه فصلی که دَرِش هستیم و نبود و نفوذ امواج بارشی به کشور؛از بهره مندی از این تحلیل ها و نظرات بی نصیب موندیم،چشم انتظار فصل بارش هستم،انشاالله هرچه سریع گرفتاری های شما هم مرتفع بشه و بتونیم از وجودتون در فروم بیش از پیش استفاده کنیم،حتی با دادن اسپم!!

ببخشید خیلی کتابی و بزرگانه نوشتم!!اصلا هم یاد ندارم!!!

شب خوش:گل:

aria_tehran

کاربر ويژه
اختلاف کمینه و بیشینه اینجا به 20تا 15 درجه میرسه

blxv0c8axxd0n0kq7zg.png
با اینکه همواره از همچین تعادلی تو تهران اذیت شدم(تو ننشستن برف تو بسیاری از مواقع-گرم بودن شبا تو تابستون)ولی باز از این تعادل خوشم میاد!
خیلی از شهرای ایران مثل خرم آباد همچین اختلافی دارن .شهرکردو که دیگه نگو!
تو نیمه شمالی گیلان و مازندران و گلستان و تهران و سمنان معتدلن
تو نیمه جنوبی هم حاشیه ی خلیج پارس و دریای عمان
به نظرم بقیه جاها اختلاف دماشون زیاده

آخرین ویرایش:

aznavar

کاربر ويژه
با اینکه همواره از همچین تعادلی تو تهران اذیت شدم(تو ننشستن برف تو بسیاری از مواقع-گرم بودن شبا تو تابستون)ولی باز از این تعادل خوشم میاد!
خیلی از شهرای ایران مثل خرم آباد همچین اختلافی دارن .شهرکردو که دیگه نگو!
تو نیمه شمالی گیلان و مازندران و گلستان و تهران و سمنان معتدلن
تو نیمه جنوبی هم حاشیه ی خلیج پارس و دریای عمان
به نظرم بقیه جاها اخلاف دماشون زیاده

یادمه تازه عضو پی تی شده بودم و یکی از اولین سوالایی که از اساتید پرسیدم این بود که چرا اینجا انقد اختلاف دما داره. و دوستان پاسخ دادن میتونه به علت کمبود رطوبت یا توپوگرافی منطقه باشه
این اختلاف دما بیشتر تو فصل گرما خودشو نشون میده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا