راستی منم به دوستان و اساتید عزیزم{جنابان امیرمحسن،دکتر بن،سجاد و علی دوستی} تبریک میگم:گل:،واقعا بچه های اینجا از هر انگشتشون یه هنر میریزه!!
سلام محمد جان. ممنونتم
اما مث اینکه به علت اعتراض بعضی از نامزدا تاپیک رفته شورای ن گ ه ب ا ن:خنده2:
راستی منم به دوستان و اساتید عزیزم{جنابان امیرمحسن،دکتر بن،سجاد و علی دوستی} تبریک میگم:گل:،واقعا بچه های اینجا از هر انگشتشون یه هنر میریزه!!
سلام محمد جان. ممنونتم
اما مث اینکه به علت اعتراض بعضی از نامزدا تاپیک رفته شورای ن گ ه ب ا ن:خنده2:
همشون به جز یه دونه ماشین ندارن کلا همشون یا دانشجو هستن یا سرباز یا بیکارو الاف تو این شرایط ایران واسه یه جوون کار کجا بودش که بره پول در بیاره بد بره ماشین بخره !!رفیقاتم ماشین ندارن؟
ارادتمند استاد بهروز عزیز:احترام:
همینطوره قربان،بارها گفتم و باز هم میگم که به خودم میبالم که با همچین جمع هنرمندی آشنا شدم:شاد2:
تهران 25+
گرمه
آقا یه spam بدم :عباس یه آهنگ از گروه health به اسم tears برای وقتی که تو بازی max payne ۳ ،مکس میرسه به اون فرودگاه،خیلی دوسش دارم .واقعا حسّ جالبی بهم داد.پیشنهاد میکنم گوش بدی
آقا تاپیک گفتگوی آزاد داریم به چه خوبی،خیلی راحت میشه هر جور اسپمی دوست داریم اونجا بدیم :دی
پ.ن:چشم حتما دانلود میکنم بهروز عزیز،health سبکشون چی هست؟
خرم آباد ظهر شد 39+ الان 20+امروز اینجا خیلی گرم بود تا 39 رفت
الان هم 20 ولی خیلی گرمه امشب اول شبی که کولر روشن میکنیم
محمد عزیز منم دلم برای فوروم و دوستان خیلی تنگ میشه،متاسفانه نزدیک امتحان جامع هستم.وقت زیادی ندارم ولی بعضی وقتا یه اسپم کوچولو میدمو میرم:خجالت2:
خرم آباد ظهر شد 39+ الان 20+
تهران ظهر شد 34+ الان 25+
!
wikipedia نوشته noise rock
با اینکه همواره از همچین تعادلی تو تهران اذیت شدم(تو ننشستن برف تو بسیاری از مواقع-گرم بودن شبا تو تابستون)ولی باز از این تعادل خوشم میاد!اختلاف کمینه و بیشینه اینجا به 20تا 15 درجه میرسه
موتور چی؟همشون به جز یه دونه ماشین ندارن کلا همشون یا دانشجو هستن یا سرباز یا بیکارو الاف تو این شرایط ایران واسه یه جوون کار کجا بودش که بره پول در بیاره بد بره ماشین بخره !!
با اینکه همواره از همچین تعادلی تو تهران اذیت شدم(تو ننشستن برف تو بسیاری از مواقع-گرم بودن شبا تو تابستون)ولی باز از این تعادل خوشم میاد!
خیلی از شهرای ایران مثل خرم آباد همچین اختلافی دارن .شهرکردو که دیگه نگو!
تو نیمه شمالی گیلان و مازندران و گلستان و تهران و سمنان معتدلن
تو نیمه جنوبی هم حاشیه ی خلیج پارس و دریای عمان
به نظرم بقیه جاها اخلاف دماشون زیاده