شماها حتی از گرگان رد هم نشدید:خنده1:
A aria_tehran کاربر ويژه 2013 , June 22 #59,083 navid-mashhad گفت: شماها حتی از گرگان رد هم نشدید:خنده1: کلیک کنید تا باز شود... چرا سریع رفتی سر اصل مطلب؟:خنده1:
navid-mashhad گفت: شماها حتی از گرگان رد هم نشدید:خنده1: کلیک کنید تا باز شود... چرا سریع رفتی سر اصل مطلب؟:خنده1:
A aria_tehran کاربر ويژه 2013 , June 22 #59,084 navid-mashhad گفت: خب آریا جان گلستان بگم که جواب بهت گفتم کلیک کنید تا باز شود... همین که بین سه تا استان شمالی گلستانو تشخیص دادم خوبه:احترام: نوع کوه هاش تابلو بود که گلستانه به قول خودت گلستان=گرگان پس جواب درست دادم:توافق:
navid-mashhad گفت: خب آریا جان گلستان بگم که جواب بهت گفتم کلیک کنید تا باز شود... همین که بین سه تا استان شمالی گلستانو تشخیص دادم خوبه:احترام: نوع کوه هاش تابلو بود که گلستانه به قول خودت گلستان=گرگان پس جواب درست دادم:توافق:
N navid-mashhad کاربر ويژه 2013 , June 22 #59,085 چون از ظهر عکسشو گذاشتم - این میدونش هم تابلو بود بعدشم کسی پایه جواب دادن نبود - به هر حال آریا تو رو برنده غیر رسمی اعلام می کنم چون یک اشاره کردی D:
چون از ظهر عکسشو گذاشتم - این میدونش هم تابلو بود بعدشم کسی پایه جواب دادن نبود - به هر حال آریا تو رو برنده غیر رسمی اعلام می کنم چون یک اشاره کردی D:
N navid-mashhad کاربر ويژه 2013 , June 22 #59,086 میلاد و هومن که می گفتم خارج از کشوره بدانید و آگاه باشید فعلا طبق قانون حاج محسن ( سازمان لیگ ) عکس خارجی ممنوعه !!
میلاد و هومن که می گفتم خارج از کشوره بدانید و آگاه باشید فعلا طبق قانون حاج محسن ( سازمان لیگ ) عکس خارجی ممنوعه !!
A aria_tehran کاربر ويژه 2013 , June 23 #59,096 ماهان. گفت: سردشت نیست؟ کلیک کنید تا باز شود... درود بر تو:گل: اینم یه عکس از جنگلاش
A aria_tehran کاربر ويژه 2013 , June 23 #59,098 آره.الان باید عکس بذاری ماهان:خنده2: هر کی جواب داد اون عکس میذاره