• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
ممد جون ما باس لنگ بندازیم جلو اساتید . استاد کجا بود . :گل: اره پارسال سواحل بارش داشتن همون موقع . 91 سواحل شرقی و 90 کل سواحل

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام محمدجان،با اینکه شما استاد ما هستی و من هنوز شاگردی بیش نیستم ولی این حرفت تعجب منو برانگیخت!!!:تعجب2::خنده1:،بنظر من چون ریزش هوای سرد از منطقه ی درستی نیست واسه همین سواحل بارش خوبی ندارن{ولی شرق سواحل چرا؛بارش دارن}،راستی سال پیش که تهران سیل اومد منشاش کجا بود؟؟سواحل نبود؟؟بارندگی سواحل چطور اونموقع؟؟{هنگام بارش تهران}
محمده گل صرفه وجوده یک دریا نمیتونه عامل 100% ی بارش باشه به هر حال همونطور که اساتید اینجا و شما بهتر از من میدونید عوامل متعددی در ایجاد بارش روی یک منطقه به خصوص تهران دخیلن که البته به نظرم دریای خزر هم رو بارشی که قراره اتفاق بیفته روی تهران تاثیر داره . اصغری صبح گفت به خاطر اینکه دریای خزر هنوز سرده روی خطه ساحلی بارش چنگی به دل نمیزنه. که به نظرم منطقیه :18:

mohamad$

کاربر ويژه
جی اف اس امروز صبح:

13070100_2_2300.gif

ایشون هم با Ecmwf هم عقیده هستن . تهران هفته بعد جهانیان را شگفت زده خواهد کرد . :خنده2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

محمده گل صرفه وجوده یک دریا نمیتونه عامل 100% ی بارش باشه به هر حال همونطور که اساتید اینجا و شما بهتر از من میدونید عوامل متعددی در ایجاد بارش روی یک منطقه به خصوص تهران دخیلن که البته به نظرم دریای خزر هم رو بارشی که قراره اتفاق بیفته روی تهران تاثیر داره . اصغری صبح گفت به خاطر اینکه دریای خزر هنوز سرده روی خطه ساحلی بارش چنگی به دل نمیزنه. که به نظرم منطقیه :18:

واللا من اصغری رو از خودم بیشتر قبولش دارم!!!:خنده1:،منم دارم قانع میشم با حرفت!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ممد جون ما باس لنگ بندازیم جلو اساتید . استاد کجا بود . :گل: اره پارسال سواحل بارش داشتن همون موقع . 91 سواحل شرقی و 90 کل سواحل

سپاسگزارم از پاسخی که دادی:احترام::گل:
ایشون هم با Ecmwf هم عقیده هستن . تهران هفته بعد جهانیان را شگفت زده خواهد کرد . :خنده2:

انشاالله:گل::گل::احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ایشون که استاد ما هستند ولی حرفشون قانع کننده نیست چون اولا روطبت تراز های 500 - 700 که عالی هستند در ثانی منبع تامین کننده رطوبت سطح زمین هم همانطوریکه در نقشه دیده میشه از دریای کاسپین هست و سوی جریانات در تراز های 700 و 850 میلی بار هم 100 درصد شمالی و از فراز دریای کاسپین هست.

و خوب شمال شرق ایران هم که سالار نفوذ هوای سرد شده در این موقع از سال:گل:

به امید خدا که حسابی میترکونه:گل:

abtinT

کاربر ويژه
دوستان دلار داره به شدت سقوط می کنه الان بیرون بودم همه ریختن می فروشن کسی خریدار نیست .
دلار فروش 2890

محمد بجنورد

کاربر ويژه

و خوب شمال شرق ایران هم که سالار نفوذ هوای سرد شده در این موقع از سال:گل:

سلام استاد،چه فایده؟؟!!وقتی واسه خودش چندان موثر نیست!!البته درسته کاهش دما داریم ولی خب بارندگی یه چیز دیگه ست،از این نظر هم که باعث میشه دوستان تهرانیمون بارش خوبی داشته باشن و سودی از ما ببرن{!!:خنده1:}خیلی خوش حالم!!:خنده1::ایرانجمن::گل:

mohamad$

کاربر ويژه
هوای سرد که میاد هیچ شهری در اطراف فیروزکوه به اندازه فیروزکوه کاهش دما رخ نمیده .

دمای دیروز :

آبعلی 25.0 / 16.0 ---------- ارتفاع 2465

فیروزکوه 22.0 / 11.2 ------- ارتفاع 1976

دماوند 28.7 / 16.4 -------- ارتفاع 2051

شهمیرزاد 29.3 / 19.0 ----- ارتفاع 1969

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد در همین لحظه:

The report was made 4 minutes ago, at 10:00 UTC
Wind 11 km/h from east/southeast
Temperature 31°C
Humidity 24%
Pressure 1014 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

navid-mashhad

کاربر ويژه
مشهد در همین لحظه:

The report was made 4 minutes ago, at 10:00 UTC
Wind 11 km/h from east/southeast
Temperature 31°C
Humidity 24%
Pressure 1014 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

امیدوارم تیر ماه خوبی باشه و اون گرمای پارسال نباشه

به خصوص ماه رمضان پارسال که 10 روز دما مرز 40+ بود - من سر یک کاری بودم که همش زیر آفتاب بود . وحشتناک بود .

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان عزیز:گل:

این اولین پست با یوزر خودم و دومین پستی هست که از مشهد ارسال میکنم، هوای مشهد دیروز و امروز واقعا عالی بود مخصوصا صبح و بعد از ظهر که هوا حسابی خنک میشه اما بعد از ظهر هوا تابستانی و گرم هست، دیروز هوا کاملا ابری بود اما امروز آسمان صاف و بدون پدیده هست.

از امیرمحسن عزیز که دیروز اومدن دنبال من و با همدیگه گردشی در شهر داشتم نهایت سپاسگذاری رو دارم، بنده رو شرمنده خودشون کردن، امیدوارم میزبان ایشون در تهران و یا اصفهان باشم.
از محمد عزیز از بجنورد هم ممنونم، امیدوارم بتونم ایشون رو هم از نزدیک ملاقات کنم.
محمد عزیز از تهران، پست شما دیشب واقعا ما رو غافلگیر کرد! امیدوارم شرایط جور بشه و دوستان حداقل در تهران دور همدیگه جمع بشن و از نزدیک همدیگه رو ببینیم.

ساعت 16:30 پرواز دارم به سمت اصفهان، احتمالا در مسر کمی تلاطم داشته باشم به همراه ابرهای ارتفاع بالا (من عاشق این تکان های هواپیما هستم!) فقط حدا کنه تاخیر نداشته باشه:ناراحت:

اگر عمری بود پست بعدی رو از اصفهان ارسال خواهم کرد.

فعلا:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود آرش عزیز

اول از همه چیز از اینکه شما رو از نزدیک زیارت کردم باعث افتخار فراوان برای بنده بود. هر چند که برنامه سفر شما به مشهد بسیار فشرده بود ولی امیدوارم موقعیتی دست بده تا دوباره تشریف بیارید اینجا و بیشتر در خدمت تون باشم.

آرزوی سفری شاد و موفقیت آمیز رو برای شما در اصفهان زیبا دارم.:گل:

درود بر همه دوستان عزیز:گل:

این اولین پست با یوزر خودم و دومین پستی هست که از مشهد ارسال میکنم، هوای مشهد دیروز و امروز واقعا عالی بود مخصوصا صبح و بعد از ظهر که هوا حسابی خنک میشه اما بعد از ظهر هوا تابستانی و گرم هست، دیروز هوا کاملا ابری بود اما امروز آسمان صاف و بدون پدیده هست.

از امیرمحسن عزیز که دیروز اومدن دنبال من و با همدیگه گردشی در شهر داشتم نهایت سپاسگذاری رو دارم، بنده رو شرمنده خودشون کردن، امیدوارم میزبان ایشون در تهران و یا اصفهان باشم.
از محمد عزیز از بجنورد هم ممنونم، امیدوارم بتونم ایشون رو هم از نزدیک ملاقات کنم.
محمد عزیز از تهران، پست شما دیشب واقعا ما رو غافلگیر کرد! امیدوارم شرایط جور بشه و دوستان حداقل در تهران دور همدیگه جمع بشن و از نزدیک همدیگه رو ببینیم.

ساعت 16:30 پرواز دارم به سمت اصفهان، احتمالا در مسر کمی تلاطم داشته باشم به همراه ابرهای ارتفاع بالا (من عاشق این تکان های هواپیما هستم!) فقط حدا کنه تاخیر نداشته باشه:ناراحت:

اگر عمری بود پست بعدی رو از اصفهان ارسال خواهم کرد.

فعلا:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا