• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ولی من هر عکسی بذارم هیچ کس نمیتونه تشخیص بده کجاست چون واسه اون عکس خودم زحمت کشیدم:خنده2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
آقای امیر خان این کلکو یکی از ادمین ها تو تاپیک حاجی پیاده کرد !! این حقه ها نقش بر آبه :)

والا من عکس مراکز استان میزارم بچه های اینجا میمونن !!! گرگانو نتونستن بگن !!
نمیدونم کجایه فریدونشهر تابلو ئه:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم .......

[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]عمریست تا به پای خم از پا نشسته ایم در کوی میفروش چو مینا نشسته ایم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]ما را ز کوی باده فروشان گزیر نیست تا باده در خم است همینجا نشسته ایم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]تا موج حادثات چه بازی کند که ما با زورق شکسته به دریا نشسته ایم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]ما آن شقایقیم که با داغ سینه سوز جامی گرفته در پی صحرا نشسته ایم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]طفل زمان فشرد چو پروانه ام به مشت جرم دمی که بر سر گلها نشسته ایم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]عمری دویده ایم به هر سوی و عاقبت [FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]دست از طلب بشسته و از پا نشسته ایم[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]فرهاد با ترانه مستانه غزل در هر سری چو نشاط صهبا نشسته ایم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقای امیر خان این کلکو یکی از ادمین ها تو تاپیک حاجی پیاده کرد !! این حقه ها نقش بر آبه :)

والا من عکس مراکز استان میزارم بچه های اینجا میمونن !!! گرگانو نتونستن بگن !!
نمیدونم کجایه فریدونشهر تابلو ئه:خجالت2:

شما یک عکس دیگه بذار تا من بگم کجاست عزیز دل.............

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان

sq5r7wyzxfu3gddahzpu.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
یکی باید جواب قانع کننده به ما بده که چرا اینجا مثل سابق رفرش نمیشه !!!
ما حقمونه بدونیم :احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا