• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
Mashhad[h=4]
+29 °C
w045.gif
6 m/s

Partly cloudy and showers
Feels Like: +29°
Barometer: 1010.0 hPa
Dewpoint: +9°
Humidity: 28.6%
Visibility: 10 km

Sun rise: 05:15
Sun set: 19:53

As of 27/06 17:00

mohamad$

کاربر ويژه
به به حاجاقا تهرانپارس

دماوند بخواد بترکونه حاج اقا هم پیداشون میشه:خنده2:حتما الان میخوای بری گوسه پند سرا:خجالت2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
Mashhad

+27 °C
w045.gif
7 m/s

Partly cloudy and showers
Feels Like: +27°
Barometer: 1010.0 hPa
Dewpoint: +11°
Humidity: 36.7%
Visibility: 10 km

Sun rise: 05:15
Sun set: 19:53

As of 27/06 17:30

فورکا و نروژ بارشی رو در محدوده مشهد پیش بینی نکرده بودند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان خدا رو شکر

رفتم بیرون دیدم زمیبا کلا خیسه و نم نم داره بارون میاد و چه عطر و بویی در فضا پیچیده. آسمون هم خصوصا به سمت جنوب غرب و بینالود تیره و تاره:گل:

واقعا سورپرایز شدم. جای همگی خالی:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
ولاسکو: ايران کشوري با تمدن است
[h=2] سرمربي تيم ملي واليبال خطاب به خبرنگاران ايتاليايي گفت: ايراني‌ها عرب نيستند و زندگي متفاوتي دارند.

[TD="align: left"]
00941353.jpg
[/TD]

خوليو ولاسکو، سرمربي ايتاليايي تيم ملي عصر روز گذشته در ميان خبرنگاران محلي مودنا و ايتاليايي حاضر شد و به سوالات آنها پاسخ داد.

به گزارش فارس،اين نشست خبري ولاسکو معطوف به واليبال نبود و سوالات خبرنگاران در خصوص زندگي وي در ايران و مردم ايران بود و ولاسکو هم به مانند يک سفير فرهنگي از فرهنگ و مردم ايران دفاع، تعريف و تمجيد کرد.

ولاسکو از زندگي خود در ايران و آرامش مردم ايران براي آنان سخن گفت و افزود: مردم ايران کاملاً متفاوت با عرب‌ها هستند؛ آنها را از عرب‌ها جدا کنيد. زندگي متفاوتي دارند و هيچ ربطي به عرب‌ها ندارند. ايراني‌ها زندگي آرام و سرزنده‌اي دارند. ايران کشوري آرام و بي‌دغدغه است. من زندگي خوبي در آنجا دارم و از هر نظر احساس راحتي و امنيت دارم. ايران کشوري ديدني است و آثار تاريخي بسيار زيبايي دارد.

وي ادامه داد: من در چند سالي که آنجا بودم، تنها توانستم چند جاي ديدني آن را از نزديک ببينم. مثل پرسپوليس و تخت جمشيد که از تماشاي آنها بسيار لذت بردم. ايران کشوري با تمدن است و مردمي با فرهنگ و اصيل دارد و به طور کلي آن طور که گفته مي‌شود نيست. ايران کاملاً متفاوت و بسيار جذاب و ديدني است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چشم انداز مركز آب و هوايي اپك (APEC) سپتامبر _ نوامبر (پاييز 2013)

top_logo.gif

پيش بيني دماي سطح آب دريا (SST)، روند تدريجي تضعيف علايم فاز سرد اقيانوس آرام حاره اي را در طي سپتامبر _ نوامبر (پاييز 2013 / 1392) نشان مي دهد. مركز اقيانوس هند حاره اي، غرب و شرق اقيانوس آرام حاره اي، اقيانوس جنوبي ژاپن شامل مجمع الجزاير ژاپن احتمالا شرايط كمي گرم و خشك تر از نرمال را تجربه خواهند كرد. شرايط نابهنجار گرم و مرطوب در سراسر بخش هاي شرقي اندونزي، بخش اعظم جنوب شرق آسيا، منطقه Maritime شامل جزاير فيليپين، حومه خليج بنگال و قسمت هايي از شبه قاره هند انتظار مي رود. علايمي از شرايط گرم در قسمت اعظم مكزيك، آمريكاي مركزي حاره اي، بخش جنوبي آمريكاي جنوبي، بخش هاي جنوبي آفريقا، قسمت غرب و شرق چين و بخش غربي اقيانوس آرام جنوبي شامل نيوزلند پيش بيني مي شود.

ناهنجاري بارش سپتامبر _ نوامبر
2013 (10 شهريور _ 9 آذر 1392) بر حسب %

pl702avzdfxs1sn3puz5.png

ناهنجاري دماي هوا
سپتامبر _ نوامبر 2013 (10 شهريور _ 9 آذر 1392) بر حسب %

a86b2woe75m0vi3fl1v.png

ناهنجاري دماي سطح آب دريا سپتامبر _ نوامبر 2013 (10 شهريور _ 9 آذر 1392) بر حسب %

9d9brboav2b0acscuzd.png

مركز آب و هويي اپك (APEC) / بوسان كره جنوبي مي 2013

آخرین ویرایش:

imboeing

کاربر ويژه
bottom_logo.gif
پيش بيني دماي سطح آب دريا (SST)، روند تدريجي تضعيف علايم فاز سرد اقيانوس آرام حاره اي را در طي سپتامبر _ نوامبر (پاييز 2013 / 1392) نشان مي دهد. مركز اقيانوس هند حاره اي، غرب و شرق اقيانوس آرام حاره اي، اقيانوس جنوبي ژاپن شامل مجمع الجزاير ژاپن احتمالا شرايط كمي گرم و خشك تر از نرمال را تجربه خواهند كرد. شرايط نابهنجار گرم و مرطوب در سراسر بخش هاي شرقي اندونزي، بخش اعظم جنوب شرق آسيا، منطقه Maritime شامل جزاير فيليپين، حومه خليج بنگال و قسمت هايي از شبه قاره هند انتظار مي رود. علايمي از شرايط گرم در قسمت اعظم مكزيك، آمريكاي مركزي حاره اي، بخش جنوبي آمريكاي جنوبي، بخش هاي جنوبي آفريقا، قسمت غرب و شرق چين و بخش غربي اقيانوس آرام جنوبي شامل نيوزلند پيش بيني مي شود. ناهنجاري بارش سپتامبر _ نوامبر 2013 (10 شهريور _ 9 آذر 1392) بر حسب %
pl702avzdfxs1sn3puz5.png
ناهنجاري دماي هوا
سپتامبر _ نوامبر 2013 (10 شهريور _ 9 آذر 1392) بر حسب %
a86b2woe75m0vi3fl1v.png
ناهنجاري دماي سطح آب دريا سپتامبر _ نوامبر 2013 (10 شهريور _ 9 آذر 1392) بر حسب %
9d9brboav2b0acscuzd.png
مركز آب و هويي اپك (APEC) / بوسان كره جنوبي مي 2013
اين چه وضعيه بابا !! چرا دما ها اين طور شده ؟!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان. اینجا جاغرق بعد از طرقبه حسابی بارون باریده. هوا خیلی خنکه و بخار از دهنم بیرون میاد و هر از گاهی رگبار بارون هم داریم و همه چیز لیچ آب هست

mohamad$

کاربر ويژه
امروز عصر داشتم با خودم میگفتم 100 درصد امیر محسن با دیدن قطرات بارون رفته سمته ییلاقات مشهد . پس حدسم درست بودش نه ؟:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا