• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
گزارش سیلابهای مخرب دو ماهه ابتدای 91

منبع:http://www.khrw.ir
seylab%20haye%20mokhareb.JPG

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 9/4/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:
بر اساس آخرین نقشه ها ومدلهای هواشناسی طی ساعات آینده با گذر موج ناپایدار جوی ،در نیمه شمالی استان افزایش ابرناکی و احتمال رگبار پراکنده باران گاهی توام با رعد و برق پیش بینی می شود. از فردا تا اواخر هفته با گسترش پر ارتفاع جنب حاره ای آسمان استان غالبا صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد و گرد و غبار همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی می شود.بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
یکشنبه 9/4/1392
دوشنبه 10/4/1392
سه شنبه 11/4/1392
نواحی شمالی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر و احتمال رگبار پراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد
نواحی مرکزی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر و احتمال رگبار پراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد
نواحی جنوبی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد
شهرستان
مشهد
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر افزایش ابر با احتمال رگبار خفیف و پراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ،
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
20
33
21
34
22
36

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در 24 ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای 11 درجه سانتیگراد خنک ترین و سرخس با حداکثر دمای 37 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 20 و 32 درجه سانتیگراد بوده است .در24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی کاخک گناباد و به مقدار 5/1 میلیمترگزارش شده استپیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
افزايش موج گونه خرد لرزه هاي استان تهران

تعدادي از زلزله هاي استان تهران از 7 ام تا اين ساعت :

گسل هاي فشم _مشا و همينطور گسل ايوانكي عامل اين زلزله ها هستن. اين خرده لرزه ها نشون ميدن كه 2 گسل مذكور و انشعابات اونها جنبا و فعال هستن.

c8kgx5pdioi6lpwpu0qh.png

a5aoihmvbc7uboqzl8t6.png

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اينم بگم و ديگه بحث زمين رو تمام كنم

اگر تفكيك سياسي استان البرز به مركزيت كرج از استان تهران رو در نظر بگيريم، با نگاهي به نقشه عوارض زمين و توپوگرافي استان تهران به اين نكته مي رسيم كه در نواحي شمالي استان به سمت نيمه شرقي تماما كوهستاني هستن كه جز كوهپايه هاي جنوبي البرز محسوب ميشن. از دشت تهران به طرف جنوب استان نواحي پست و كم ارتفاع هستن.

فرايند كوه زايي ارتباط تنگاتنگي با فعاليت پوسته زمين داره و هر جا كه كوه وجود داشته باشه زمين در اونجا فعال هست.فشردگي قسمتي از پوسته زمين توسط نيروهاي همگرا شونده باعث رانده شدن ناحيه اي از پوسته زمين به طرف بالا مي شه كه در نهايت منجر به ايجاد كوه ها ميشه. اين نيروهاي همگرا شونده سبب وارد اومدن فشار و تنش به مجموعه ناحيه سنگي در آن منطقه ميشه. اين نيرو ها به شكل انرژي پتانسيل در اين مجموعه سنگي ذخيره ميشن. اين فرايند ساليان سال به طول مي انجام تا در نهايت فشار و تنش نيروها از تاب و آستانه تحمل ناحيه سنگي فراتر بره در اين هنگام انرژي ذخيره شدن در طول اين سال هاي متمادي به شكل انرژي جنبشي تبديل و آزاد ميشه اين انرژي جنبشي به شكل موج از كانون آزاد شده، به اطراف به شكل كره حركت مي كنه. انرژي هايي كه به سطح زمين ميرسن بسته به مقدار و شدت اونها سبب به لرزه درومده پوسته زمين و تمام اونچيزي كه روي اون هست ميشه.لحظه آزاد شدن انرژي پتانسيل و تبديل اون به انرژي جنبشي رو مي شه به يك سد تا لب پر آب تشبيه كرد كه به يك باره ديواره سد شكافته بشه و انرژي پتانسيل نهفته در آب به يك انژي جنبشي مخرب تبديل بشه.

بنابر اين منطقه شرق استان تهران كه تمام كوهستاني و مرتفع هست بايد به شكل ويژه اي بهش توجه بشه و تمام تحركات و فعل و انفعالات اون به صورت مستمر تحت نظر دقيق قرار بگيره.

در مورد شمال استان و شهر تهران اطلاعات تاريخي براي هزاران سال هيچ گونه فعاليتي رو ثبت نكردن و ما از تاريخچه فعاليت گسل هاي اين ناحيه اطلاعي نداريم.

يك مورد زلزله در اين قسمت در سال 1381 اتفاق افتاد تو يكي از شبهاي اواخر سال 81 توي اسفند ماه حول حوش ساعت 2 نصف شب در حوالي لويزان _ ازگل يك زلزله به بزرگي 4.1 ريشتر اتفاق افتاد و باعث وحشت اهالي و به خيابان ريختن مردم شد. فرداي اون روز روزنامه ها اعلام كردن كه در اون منطقه صداي مهيب شبيه انفجار توسط مردم اونجا شنيده شد كه بعدها صاحب نظر ها اعلام كردن خرد شدن پوسته زمين به سبب بروز زلزله عامل ايجاد اون صدا بوده.

از اون تاريخ به بعد زلزله قابل محسوس به اين امروز در اين يك دهه اتفاق نيوفتاد

البته ما نبايد از مناطق پست و كم ارتفاع ري و ايوانكي غافل بشيم و بايد به اونها هم توجه كنيم چرا كه اين ناحيه هم در گذشته عامل مخاطره آميز ترين حوادث در گذشته مجموعه تهران بودن.

اما اونچيزي كه با قاطعيت مي تونم بگم اينه كه با توجه به سازو كار گسل مشا، قدرت زلزله اي كه گسل مشا مي تونه ايجاد كنه در مقايسه با گسل مجموعه ري و ايوانكي بسيار بالاتر هست.

نقشه استان تهران با نمايش عوارضات:

http://up.iranjoman.com/images/ko99p886b68c5dwz7pai.png

ماهان.

کاربر ويژه
صبح همگی بخیر

دمای کمینه اینجا دیشب بطور بی‌سابقه‌ای کاهش پیدا کرد و در ساعات صبح با 6 درجه کاهش نسبت به روز قبلش به 6.9+ رسید که سردترین صبح در 31 روز گذشته بود!

دمای فعلی (ساعت 10) هم با 3.5 درجه کاهش نسبت به دیروز به 13.1+ رسید. هوا نیمه‌ابریه.

هواشناس

کاربر ويژه
سلام

بیشینه و کمینه دمای هوا در تبریز طی 24 ساعت گذشته

فرودگاه تبریز 30 و 19

اول زعفرانیه 27 و 16

سردترین دمای استان : سراب 6 +

ماهان.

کاربر ويژه
نمی‌دونم چرا چند روزه دما از پیش‌بینی‌ها کمتر می‌شه. شاید بخاطر ابری بودن هواست! دمای ساعت 11 به 13.2+ رسید که نسبت به دیروز در همین ساعت 4 درجه سردتر شده. برای امروز بیشینه 20 تا 21 پیش‌بینی شده. البته اگه هوا آفتابی بشه احتمالن دما هم می‌ره بالا. ولی بدجور سرده الان. سرعت باد هم 33 کیلومتره در ساعت.

Amir Masoud

کاربر ويژه
دمای کمینه امروز صبح

اردبیل سردترین مرکز استان شد

1 Ardebil (Iran)5.6 °C
2 Sarab (Iran)5.6 °C
3 Saghez (Iran)7.4 °C
4 Zanjan (Iran)8.8 °C
5 Ghuchan (Iran)10.8 °C
6 Hamedan (Iran)11.8 °C
7 Ahar (Iran)12.2 °C
8 Mohabad (Iran)12.8 °C
9 Orumieh (Iran)13.4 °C
10 Shahre-Kord (Iran)14.4 °C
11 Bojnourd (Iran)15.2 °C
12 Ghazvin (Iran)15.4 °C
13 Khoy (Iran)15.6 °C
14 Meyaneh (Iran)16.0 °C
15 Torbat-Heydarieh (Iran)16.0 °C
16 Ali-Goodarz (Iran)16.4 °C
17 Makko (Iran)16.4 °C
18 Rasht (Iran)16.6 °C
19 Shahrud (Iran)17.0 °C
20 Yasoge (Iran)17.2 °C
21 Arak (Iran)17.4 °C
22 Birjand (Iran)17.4 °C
23 Maragheh (Iran)17.4 °C
24 Kermanshah (Iran)18.0 °C
25 Sirjan (Iran)18.2 °C
26 Baft (Iran)18.4 °C
27 Gorgan (Iran)18.6 °C
28 Pars Abad Moghan (Iran)18.6 °C
29 Tabriz (Iran)18.8 °C
30 Shiraz (Iran)19.0 °C
31 Gharakhil (Iran)19.2 °C
32 Abadeh (Iran)19.6 °C
33 Ferdous (Iran)19.6 °C
34 Ramsar (Iran)19.8 °C
35 Mashhad (Iran)20.4 °C
36 Fasa (Iran)20.6 °C
37 Sanandaj (Iran)20.8 °C
38 Kashmar (Iran)21.0 °C
39 Kerman (Iran)21.0 °C
40 Noshahr (Iran)21.0 °C
41 Sabzevar (Iran)21.1 °C
42 Anzali (Iran)21.2 °C
43 Ilam (Iran)21.2 °C
44 Semnan (Iran)21.8 °C
45 Maraveh-Tappeh (Iran)22.0 °C
46 Babulsar (Iran)22.2 °C
47 Esfahan (Iran)22.4 °C
48 Kashan (Iran)22.6 °C
49 Sarakhs (Iran)22.6 °C
50 Tehran-Mehrabad (Iran)22.6 °C
51 Zahedan (Iran)24.0 °C
52 Khor (Iran)24.4 °C
53 Yazd (Iran)24.4 °C
54 Khorram Abad (Iran)24.6 °C
55 Nehbandan (Iran)24.8 °C
56 Saravan (Iran)25.2 °C
57 Gach Saran Du Gunbadan (Iran)25.6 °C
58 Tabas (Iran)26.4 °C
59 Bandar-E-Dayyer (Iran)26.6 °C
60 Bushehr Civ / Afb (Iran)26.8 °C
61 Safi-Abad Dezful (Iran)27.2 °C
62 Kahnuj (Iran)27.8 °C
63 Bushehr (Iran)28.0 °C
64 Kish Island (Iran)28.6 °C
65 Kharg (Iran)28.8 °C
66 Siri Island (Iran)28.8 °C
67 Zabol (Iran)28.8 °C
68 Bam (Iran)29.4 °C
69 Chahbahar (Iran)29.4 °C
70 Omidieh (Iran)29.4 °C
71 Abadan (Iran)29.6 °C
72 Abu Musa (Iran)29.8 °C
73 Bandar Lengeh (Iran)29.8 °C
74 Bandarabbass (Iran)29.8 °C
75 Jask (Iran)30.0 °C
76 Ahwaz (Iran)30.4 °C
77 Iranshahr (Iran)31.1 °C
78 Masjed-Soleyman (Iran)32.0 °C

ماهان.

کاربر ويژه
ده ها نفر در ایالت های غربی آمریکا به علت افزایش شدید دمای هوا دچار گرمازدگی و کم آبی بدن شده اند.
با گسترش موج گرما پیشبینی می شود دمای هوا در بعضی از مناطق به رقم بی سابقه ۵۴ درجه سانتیگراد برسد.
سی و چهار نفر شنبه در شهر لاس وگاس در اثر گرمازدگی روانه بیمارستان شدند.
این افراد تماشاچیان یک کنسرت بودند که در یک محوطه سرباز اجرا می شد.
تعدادی از ساکنان شهر لس آنجلس نیز به علت گرمازدگی تحت درمان قرار گرفته اند.
مقام های محلی برای کمک به خنک نگهداشتن شهروندان درهای اماکن عمومی مجهز به سیستم سرمایش را به روی همگان گشوده اند.
نگرانی های هم درباره احتمال آتش سوزی جنگل ها در اثر گرمای زیاد بیان شده است.
در فینیکس ایالت آریزونا، مقام های محلی برای جمع آوری افراد بی خانمان از خیابان ها، بر تعداد تخت های پناهگاه ها اضافه کرده اند.
مسابقه دو ماراتن در بیابان های اطراف لاس وگاس نیز به علت گرمای شدید برگزار نشد.
اداره ملی خدمات هواشناسی آمریکا پیشبینی کرده است که گرمای بی سابقه در ایالت های غربی تا دوشنبه ادامه داشته باشد.
به پیشبینی کارشناسان این اداره، دمای هوا در بیابان دث ولی در کالیفرنیا ۵۴ درجه سانتیگراد خواهد رسید.
دمای هوای این منطقه در دهم ژوئیه ۱۹۱۳ به ۵۶.۷ درجه سانتیگراد رسید که بالاترین دمای ثبت شده بر روی زمین است.
با توجه به خشکی کم سابقه زمستان گذشته، کارشناسان نگران آتش گرفتن جنگل ها در اثر موج گرما هستند.
همزمان، واحد امداد و نجات پلیس مرزی بر تعداد ماموران خود افزوده تا مانع از مرگ مهاجران غیرقانونی در بیابان های مرزی شود.
هفته گذشته که دمای هوا کم تر بود، حداقل هفت مهاجر غیرقانونی جان خود را در بیابان آریزونا از دست دادند.

امیرکوروش

کاربر ويژه
[FONT=Vazir, times, serif]این نظر از طرف دوست و همکارمان آقا محمد از فارس می باشد :

[FONT=Vazir, times, serif][FONT=Vazir, times, serif]یکشنبه 9 تیر1392 ساعت: 10:41[FONT=Vazir, times, serif]توسط:محمد از استان فارس
[FONT=Vazir, times, serif]سلام بر عزیزان هواکده
شهر من فیروزآباد در 90 کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است . فارس زبان .
عشایر و روستائی برادر وار با هم زندگی می کنند از کودکی به باران و زمستان علاقه داشتم و لذت می بردم حدود 15 سال پیش با یکی از برادران عشایر آشنا شدم ابتدا نمی دانستم ولی بعدها فهمیدم پیش بینی بارندگی پاییز وزمستان از روی وزش باد در تابستان میراث بر جای مانده در خانواده آنهاست
او اینقدر به این کار علاقه دارد که چند سال پیش که در اوایل تابستان به زیارت حج عمره مشرف شده بود وقتی بازگشت در اولین برخوردش با من سوال کرد
سید جان من که نبودم باد از چه سمتی می آمد ؟
در پیش بینی هایش توکل بر خدا می کند و می گوید تا خدا چه خواهد
او می گوید برای اینکه سال خوب شود باید باد از هشت جهت بیاید هم چهار جهت اصلی و هم چهار جهت فرعی
بادی که می وزد باید خنک باشد ابتدای صبح بهترین زمانی است که تشخیص بدهیم باد خنک بوده یا نه یکی از راههای دیگر قراردادن پشم گوسفند در مسیر باد و وزن کردن آن قبل و بعد از وزش باد است اگر وزن پشم بعد از وزش باد بیشتر شده یعنی آن باد خنک بود و علامت بارندگی در پاییز و یا زمستان است
بادی که در تابستان از شمال شرق و جنوب شرق بوزد برای پاییز و زمستان
بارندگی فراوانی دارد
او در باره بارندگی پاییز و زمستان امسال عقیده دارد اگر هم استانی های عزیزم
در استان فارس دقت کرده باشند از اول خرداد که گرما کم کم شروع می شود
اول صبح تمام روزها خنک بوده حتی الان که تیر ماه است واقعا عجیب است اول صبح به این خنکی هوا و این یعنی بادهایی که می وزد خنک است و این علامت بارندگی پاییز و زمستان است
او می گوید از صبح 29 آبان شرایط به گونه ای دیگر می شود و تا چند روز ابتدائی آذر در استان فارس و استانهای همجوار بارندگی های گسترده ای روی خواهد داد
او گفت در روزهای آینده توضیحات بیشتری خواهد داد .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز

امروز قصد دارم تا موضوعی رو که چند وقتی هستم فکرم رو مشغول کرده با شما عزیزان در میون بذارم تا بتونیم با بهره گیری از خرد جمعی شما خوبان در این خصوص به اتفاق آرا برسیم.

آقای شهاب از بوشهر ( کاربر ناهنجار 92 ) چند روز پیش در وبلاگ من مطلبی رو مطرح کرد که در اینجا از شما دعوت میکنم اون رو بادقت بخونید

(لازم به توضیح است که این پیام بصورت عمومی در نظرات وبلاگ هوای مشهد منتشر شده که به همین دلیل در اینجا منتشرش میکنم):

http://havayemashhad.blogfa.com/comm...timezone=12600

پنجشنبه ۶ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۲

با عرض سلام و خشته نباشید به محضر مبارک جناب استاد امیر جان.
بنده از کارهای ناشایست خود دیگر خسته شده و بابت تمام اتفاقات گذشته در ایران انجمن پشیمان هستم جناب امیر خان عزیز.
لذا با توجه به آشنایی خوبی که از شما دارم از شما تقاضا دارم که هر چه سریع تر با مدیریت انجمن گفتگو کنید و یوزر بنده را آزاد کنید .
چرا که من قصد همکاری با شما دوستان عزیز دارم.
من تمام اتفاقات چند شب پیش را گردن می گیرم و قبول می کنم که آدم بی بند و قید و شلوغی هستم ولی به شما و به همه دوستان عزیز قول شرف می دهم که دیگر با کسی کاری نداشته باشم و فقط راه خودم را طی کنم.
من این تقاضا را عاجزانه از شما دارم چرا که میدانم حتما دل بنده را می شکنید و در خواستم را قبول نمی کنید.
اقا امیر من حتی حاضر هستم که به شما تعهد کتبی بنویسم و ارسال کنم که دیگر شلوغ نمی کنم.
خواهش دارم که با مدیریت انجمن صحبت کنید تا من برگردم چرا که به خدا قسم این همه مدتی که دور بودم دل من با شما بود و همه شما را هم از صمیم دل دوست دارم.
در ضمن از تمام بچه ها هم که توهینی از طرف بنده به ان ها شده بود عذرخواهی می کنم.
منتظر جواب شما هستم.
خدایا چنان کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.
والسلام

همانطوریکه استحضار دارید کاربر مذکور به دفعات با رعایت نکردن قوانین انجمن اقدام به خدشه دار کردن آرامش جمعی انجمن نموده و به تذکرات کتبی مدیران انجمن هم توجهی نمیکردند که سرانجام IP دسترسی ایشون به انجمن از سوی مدیران رده بالا مسدود شد !ولی با توجه درخواست این دوستمون که ابراز پشیمانی خودشون رو هم اعلام کردند و با اتکا به آرا دوستان عزیز و موافقت مدیران ارشد انجمن قصد داریم که با برگزاری یک نظر سنجی منصفانه در این خصوص تصمیم گیری کنیم که آیا دوستان موافق فعالیت مجدد ایشون در انجمن هستند یا خیر؟ چون مجموعه ایران انجمن امروز از حق خودش در این ارتباط گذشت کرد ولی کاربران عزیز و فرهیخته اینجا که مورد توهین قرار گرفته بودند باید در اینخصوص قضاوت و اتخاذ تصمیم کنند.

بهرحال بنده اقدام به ایجاد یک نظر سنجی در بخش متفرقه هواشناسی نمودم و از دوستان خوبم هم استدعا دارم تا در این نظر سنجی شرکت کنند تا بتونیم به یک اجماع نظر کلی برسیم.

در انتها امیدواریم که با سعه صدر و گذشت دوستان عزیز مقدمات بازگشت ایشون به انجمن هر چه زودتر فراهم شود.

این نظر سنجی از امروز ( یکشنبه 9 تیرماه 1392 ) لغایت ( جمعه 14 تیرماه 1392 ) معتبر خواهد بود.

لینک شرکت در نظر سنجی:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=71733

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا