• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
پایان عصر سلطنت قوچان!:خنده2:

همونطور که گفتم برفای نازنین قوچان این هفته اب میشن ، من ناراحتم اما خوب 99.9 %ملت قوچان خوشحالن که پس از 12 روز رنگ تیره آسفالت خیابونا که از زیر انبوه یخ و برف بیرون اومده رو می بینن!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
قوچان هوا ابری دما4+
ابرای فوق العاده بیخود سیرو استراتوس!

سلام محسن جان. دقیقا مشهد هم الان هوا همینطوره. البته خدا رو شکر وزش باد آلودگی هوا رو به شدت کم کرده و کوهها خوب دیده میشن. ولی هوا نسبتا گرم شده: دمای فعلی: 7
فشار هوا به 1010 هکتوپاسکال رسیده!!!!!!

hamed*zagros

کاربر ويژه
به به:زمستان:

9gue301zei4on7ff7e.png

mohamad$

کاربر ويژه
با توجه به نقشه gfs که ابتین گذاشت برف سه شنبه تهران تقریبا قطعی شده . ایشالا پنجشنبه هم کل شهر برف سنگین بیاد .

هواشناس

کاربر ويژه
پایان عصر سلطنت قوچان!:خنده2:

همونطور که گفتم برفای نازنین قوچان این هفته اب میشن ، من ناراحتم اما خوب 99.9 %ملت قوچان خوشحالن که پس از 12 روز رنگ تیره آسفالت خیابونا که از زیر انبوه یخ و برف بیرون اومده رو می بینن!

شروع سلطنت ورزقان :شاد2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

اینطور که از نقشه ها بر میاد، بارش برف تهران بخاطر وجود کانتر 540 بصورت کاملا محلی هست! یعنی به کانتر اصلی که از روی شمال غرب وارد میشه متصل نیست و نقاط دیگه ای هم هستن که این حالت رو دارن، البته این جالت برای روز سه شنبه هست و روز پنج شنبه ورق کاملا برمیگیرده و کانتر اصلی وارد تهران میشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان فقط اینو اومدم بگم و برم:

طبق هواشناسی تجربی بنده و بدون در نظر گرفتن نقشه ها ، در فصل زمستون هر وقت ابرهایی با این استایل بر روی رشته کوههای بینالود شکل میگیره ، شهر مشهد بارش بسیار خوبی رو به شکل باران و برف در روزهای بعدش دشت میکنه!!!!

سامانه 22 آذر با 36 میلیمتر بارش در مشهد هم چند روز قبلش ابرهای اینشکلی روی بینالود داشتند و برف سنگین اوایل دی ماه امسال هم همینطوری بود روزهای قبلش:

و البته امروز:

oesxv1b9drqzlb1z06c8.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

اینطور که از نقشه ها بر میاد، بارش برف تهران بخاطر وجود کانتر 540 بصورت کاملا محلی هست! یعنی به کانتر اصلی که از روی شمال غرب وارد میشه متصل نیست و نقاط دیگه ای هم هستن که این حالت رو دارن، البته این جالت برای روز سه شنبه هست و روز پنج شنبه ورق کاملا برمیگیرده و کانتر اصلی وارد تهران میشه.
درسته.:بله:
. البته
همین کافیه که شمال شهر یعنی منطقه شمیرانات برفی بشه:sky: اما مدلا جز جی اف اس مقدار بارش رو در حد سفید شدن نزدن:گریه: جی اف اس هم که جدیدا سابقه ی خوبی حداقل برای تهران نداره!:تنبیه:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا