• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
خدارو شکر از هفت خان رستم گذشتی :شاد2: تبریک میگم محمدرضا جان :گل:
مخلصتم محمدجان:دوست:

بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 15/4/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:
بر اساس آخرین نقشه ها ومدلهای هواشناسی طی 72 ساعت آینده آسمان استان غالبا صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد و غبار و در نواحی جنوبی با وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
شنبه 15/4/1392
یکشنبه 16/4/1392
دوشنبه 17/4/1392
نواحی شمالی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر
نواحی مرکزی
صاف تا کمی ابری در نواحی شرقی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغیارصاف تا کمی ابری در نواحی شرقی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر
نواحی جنوبی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر
شهرستان
مشهد
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر افزایش ابر
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
18
33
19
34
19
34

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در 24 ساعت گذشته فریمان با حداقل دمای 10 درجه سانتیگراد خنک ترین و بردسکن با حداکثر دمای 38 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 18 و 32 درجه سانتیگراد بوده است .طی 24 ساعت گذشته ازایستگاههاي هواشناسی بارندگي گزارش نشده است.پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان گرامی:گل:

ماهم بعد یه مدت غیبت اومدیم!

خیلی وقته خبری از خاک نیست ولی هوا خیلی گرمه تازه قراره گرمترم بشه! پیشبینی شده دمای ایلام به 41 درجه برسه که تا چندسال پیش برای شهر ایلام بی سابقه بود ولی حالا هرسال این دما ثبت میشه!

دمای فعلی ایلام 33 درجه

ماهم یه دوربین خریدیم که سه تا عکس دیشب باهاش گرفتم:

w8a39ja3rw4h0ex2gokf.jpg

38cdwipy25r3zfm80eb.jpg

nii5b4b2qfbd4amx46zj.jpg

درود بر حامد عزیز

خیلی خوش اومدین، امروز، روز فرخنده ای برای تاپیک هواشناسی هست، دو تا از دوستان خوب ما دوباره به ما پیوستن، من این رو به فال نیک میگیرم.:شاد:

mohamad$

کاربر ويژه
کلبه ابشار دو قلو نیم دقیقه از محل گرفتن اون عکس پایینتره حاج محسن . تو این عکس اگر سر جام واسم و فقط به سمت شمال بچرخم همون نمایی میشه که برای بی سوالی گذاشتم

این کلبه ابشار دو قلو

Abbath

New member
قبلا دو سه تا عکس گذاشته بودی ازش از زاویه روبرو،به خاطر همون بود که به ذهنم رسید :خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
در واقع پناهگاه شیرپلا اصلی ترین پناهگاه کوهنوردی در ارتفاعات شمال شهر تهران هست .

شیرپلا یک اسم مازندرانی هست

Abbath

New member
یه دونه من میزارم و این دفعه گمنام،ببینم میتونین پیداش کنین :خنده1:

1324554809.jpg

پیوست ها

• 1324554809.jpg
    1324554809.jpg
    77.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1

mohamad$

کاربر ويژه
دیروز صبح اول رفتم داراباد . تا ابشار چال مگس رفتم حدود 1 ساعت و نیم شد . بعد اومدم استراحت کنم برای ادامه مسیر و ابی بخورم دیدم ای دل غافل پس کوله من کووووووووو ! اصلن هل کردم چون هم کیف پولم هم موبایلم توش بود . اقا به سرعت دویدم پارکینگ داراباد تو مسیر و نگاه میکردم ببینم کدوم گوری افتاده . نیم ساعته رسیدم پارکینگ دیدم اخیش تو ماشینه:خنده2:

بعد دیدم این که نشد کوهنوردی . با ماشین رفتم دربند یه توک پا . اونجا هم جا پارک نبود دهن ما صاف شد یه سرباز اش خوری گفت اینجا پارک نکن شمارت و میدم راداری استان منم گفتم بده بینم مثلا میخوان چکار کنم . الا ای حال ما رفتیم دربند اونم ساعت 9:30 صبح که قیامت بود از ادم . خیلی شلوغ بود . عرق هم شر و شر ازم میریخت . 4 تا اب طالبی مگسی خوردم تو وسطای مسیر فکونم هیچکی نمی خرید:خنده2: منم چون میخواستم مسیر سبک باشه تا شیرپلا نرفتم یعنی اصلا جون نداشتم تا اونجا برم . رفتم تا هتل اوسون که از مسیر دیگه هست و نزدیک تز از شیرپلا . وسطای مسیر دربند یه دو راهی میشه . سمت راست به پناهگاه شیرپلا و سمت چپ به هتل اوسون که اونم در واقع یک پناهگاه هست . عکساشم که دیروز گذاشتم .

تابستون اگه دیر تر از ساعت 6:30 ادم بره کوه مخش عیب داره مثل دیروز من

Abbath

New member
دیروز صبح اول رفتم داراباد . تا ابشار چال مگس رفتم حدود 1 ساعت و نیم شد . بعد اومدم استراحت کنم برای ادامه مسیر و ابی بخورم دیدم ای دل غافل پس کوله من کووووووووو ! اصلن هل کردم چون هم کیف پولم هم موبایلم توش بود . اقا به سرعت دویدم پارکینگ داراباد تو مسیر و نگاه میکردم ببینم کدوم گوری افتاده . نیم ساعته رسیدم پارکینگ دیدم اخیش تو ماشینه:خنده2:

بعد دیدم این که نشد کوهنوردی . با ماشین رفتم دربند یه توک پا . اونجا هم جا پارک نبود دهن ما صاف شد یه سرباز اش خوری گفت اینجا پارک نکن شمارت و میدم راداری استان منم گفتم بده بینم مثلا میخوان چکار کنم . الا ای حال ما رفتیم دربند اونم ساعت 9:30 صبح که قیامت بود از ادم . خیلی شلوغ بود . عرق هم شر و شر ازم میریخت . 4 تا اب طالبی مگسی خوردم تو وسطای مسیر فکونم هیچکی نمی خرید:خنده2: منم چون میخواستم مسیر سبک باشه تا شیرپلا نرفتم یعنی اصلا جون نداشتم تا اونجا برم . رفتم تا هتل اوسون که از مسیر دیگه هست و نزدیک تز از شیرپلا . وسطای مسیر دربند یه دو راهی میشه . سمت راست به پناهگاه شیرپلا و سمت چپ به هتل اوسون که اونم در واقع یک پناهگاه هست . عکساشم که دیروز گذاشتم .

تابستون اگه دیر تر از ساعت 6:30 ادم بره کوه مخش عیب داره مثل دیروز من

همیشه یه ویروسی چیزی همراه خودت ببر که باهات صحبت کنه طی مسیر رو متوجه نشی :خنده1: (منظور از ویروس در و دافه )

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امروز صبح ساعت 8:30 دمای هوا در میدان کاج با دماسنج ماشین 30 درجه بود، با حساب تابش نور خورشید و گرمای موتور ماشینها، دما باید حدود 27-8 درجه بوده باشه که برای صبح زود اون هم در سعادت آباد بسیار بالا هست!

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
اوه راستی گفتی د.. یه مسئله جالب دیروز دیدم . دختره با دوست پسراش دیروز اومده بودن کوه . بعد نزدیک هتل اوسون یهو این دختره چپه شد افتاد . بعدش بلند شد چند تا ناسزای دخترونه داد:خنده2:یهو پسره هم اومد این و بتکونه و کمکش کنه از نوک کله تا کفشش و قشنگ چند دفه تکوند و قشنگ فیض عظمی برد . :خنده2:

شرمنده بابت مطلب بی ربط:گل:

Abbath

New member
من برم جایی میام،تا اون موقع شما حدس هاتون رو بزنید،طبیعت قزوین خیلی نا شناخته هست مثل اینکه :خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا