• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
محمد رضا جان

در خصوص سوالی که پرسیده بودید ، جزئیات طوفان برف معروف ایران به شرح ذیل هست:

40 Years Ago, Iran Was Hit by the Deadliest Blizzard in History

10611807575294039507.jpg

j38t9cpns0nn9qjsfgxo.jpg

این بیشتر شبیه روایت قدیمی‌ها از برف سال پنجاه هستش. توی چیزهایی که توی نت نوشته شده و ما قبلن خوندیم فقط از یک موج برف صحبت شده، در حالی تمام خانواده که اون موقع بودن، از سه موج برف بسیار سنگین از اواخر دی تا اواخر بهمن صحبت کردند.

Abbath

New member
من که دست به دامان ابزار جست و جوی اجنبی ها شدم و پیداش کردم :خنده1: البته این روش به دوستان توصیه نمیشه

mohamad$

کاربر ويژه
نگو عباس اگه با تقلب پیداش کردی . :خنده1:تا عصری اگه کسی نگفت میگم:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
با توجه به ارتفاعش از نظر دمایی با ایستگاه الودگی برابره و بسیار سرد . دمای سالانش حدود 5 درجه هست

mohamad$

کاربر ويژه
یه دریاچه کوچیک ترم بقلش هست . قله دماوند انگار از روی کوهاش فقط دیده میشه و از خود دریاچه دیده نمیشه .

----------

وقتی جواب و سریع یکی با تقلب بده دیگه بقیه اونجا رو به خاطرشون نمی مونه ولی مثلا اون شیرپلا رو دیگه همه فهمیدن . 4 سال بعدم یکی عکسش و نشون بده میدونن

Abbath

New member
بنده رو عفو بفرمایید :خنده1: من تقلب نمیکنم،شیشه نوشابه هم دوست ندارم :سوت:

ماهان.

کاربر ويژه
دمای کمینه ماگدبورگ دیشب رسید به 14.4+
بیشینه دیروز هم 24.8+ بود
به نظر میاد با استقرار پرارتفاع در منطقه، طی 10 روز آینده بارش خاصی نداشته باشیم

البته با وجود پرفشار در سطح زمین تغییرات دما چندان ملموس نیست. دمای کمینه فقط اندکی کاهش پیدا می‌کنه در روزهای آینده. در کل هوای به نسبت مطبوعی طی هفته‌ی آینده داریم.

در این لحظه (ساعت 11) هوا صاف و آفتابی و دما 19.6+ درجه‌ست که نسبت به دیروز در همین ساعت 0.5 درجه خنک‌تر شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا