• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
سجاد دمای حسی خرم اباد همون 41 هست . رطوبت نداره الان . تو این دما که از 10% رطوبت بالاتر نمیره
 

mohamad$

کاربر ويژه
سجاد جان الان رطوبت اونجا 5 درصد و دما 41 . اگر رطوبت الان 22 درصد بود تازه دمای حسی میشد 42

http://www.hpc.ncep.noaa.gov/html/heatindex.shtml

البته با این رطوبت دمای حسی و میزنه 36 که البته اینطور نیست . زیر 22 درصد میشه همون41 درجه دمای حسی

فرمولی هست
 

Abbath

New member
خودم که یادم نمیاد اما پرسیدم میگن زمستون سال 71 هست،پشت بام همین خونه ای که الان هستیم

 

aznavar

کاربر ويژه

AFSORDE

کاربر ويژه
طبق پيش بيني ها دماي هوا در نيمه ي دوم تيرماه براي ما گرمتر خواهد بود ... كه اميدوارم اين پيش بيني ها تغيير كنند، و البته احتمالشم كم نيست. :خنده1:

اينم اضافه كنم كه دماي هواي اينجا هنوز به نقطه ي اوجش نرسيده. و البته اميدوارم كه نرسه. :خنده1:


ولي ظاهرا با آغاز مرداد ماه دماي هوا افت شديدي خواهد داشت. :5:كه اينم شايد تغيير كنه :خنده1:
 

navid-mashhad

کاربر ويژه
سرعت وزش باد و دید افقی حکایت از طوفان شن در سیستان داره

Zabol[h=4]
+40 °C
w315.gif
15 m/s

Clear
Feels Like: +40°
Barometer: 1000.0 hPa
Dewpoint: +1°
Humidity: 8.8%
Visibility: 3 km

 

AFSORDE

کاربر ويژه
رودخانه زاینده رود فقط تا اواسط تیرماه سیراب است

n00102586-b.jpg



روابط عمومی نظام صنفی شهرستان اصفهان: طی گفته مسئولان استان اصفهان مبنی بر باز بودن آب زاینده‌رود در مدت بیش از سه ماه،‌ اما خبرهای ارسالی حاکی از آن است که آب رودخانه در نیمه دوم تیر ماه بسته می شود.

روز ۱۵ فروردین روزی فراموش‌نشدنی برای مردم استان اصفهان به ویژه کشاورزان استان بود بعد از گذشت یک سال از خشکی زاینده‌رود دوباره شاهد زنده شدن شهر خود بودند.

۱۸ فروردین ماه زمانی که آب به شهر اصفهان وارد شد اشک خوشحالی در چشم پیر و جوان شهر حلقه زد، گویی چشم انتظار مسافری بودند که سال‌ها انتظار دیدنش را می‌کشیدند.‌
در حال حاضر که بیش از دو ماه از باز بودن زاینده‌رود می‌گذرد در هر کوچه و خیابانی که قدم می زنیم مردمی را می بینیم که از هم اکنون از بسته شدن و پایان مهلت سه ماهه آب در زاینده‌رود واهمه داشته و نگران هستند.


کاهش ۷۰۰ میلیون مترمکعبی آب در استان اصفهان در سال جاری
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان طی اخباری در ۱۸ فروردین ‌سال جاری گفته بود: که حجم آب سد زاينده رود در حال حاضر حدود ۳۵۰ ميليون مترمکعب است که نسبت به ميانگين دراز مدت بيش از ۶۰ درصد کاهش را نشان می دهد.
طرفه ادامه داد: توزيع آب کشاورزی با شرايط و محدوديت هايي انجام می شود که فقط برای انجام کشت بهاره و با رعايت خط قرمز آب شرب و حداکثر حدود ۳ ماه خواهد بود.

وی تاکید داشت: وضعيت ورودی و خروجی به سد زاينده رود و ميزان منابع آب موجود در سد به صورت ماهيانه بررسی شده و در صورت بروز هرگونه مخاطره برای تامين آب شرب با هماهنگی وزارت نيرو و مقامات استان تغييرات لازم در برنامه توزيع آب اعمال خواهد شد.


بسته شدن رودخانه زاینده‌رود با کاهش حجم آب سد
یک مقام مسئول در استان اصفهان کل حجم وروی سد زاینده‌رود از ابتدای مهر سال گذشته تا پایان اردیبهشت امسال را ۷۲۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و اظهار داشت: این میزان ورودی به سد ۲۴ درصد از متوسط دراز مدت کمتر بوده است.
وی ادامه داد: میزان خروجی سد زاینده‌رود از ابتدای مهر سال گذشته تا پایان اردیبهشت امسال ۵۱۶ میلیون مترمکعب بوده، که نسبت به متوسط دراز مدت ۲۸ درصد کمتر بوده است.

این مقام مسئول حجم سد زاینده‌رود تا پایان اردیبهشت‌ ماه را حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: حجم این سد باید تا مدت زمان مذکور یک میلیارد و ۸۰ میلیون مترمکعب باشد، اما به رغم بارندگی‌های اخیر حجم سد زاینده رود در مقایسه با میانگین بلند مدت ۶۳ درصد کاهش دارد.

وی تصریح کرد: میزان بارش‌ها در چلگرد از ابتدای مهر سال گذشته تا پایان اردیبهشت امسال یک هزار و ۱۸۵ میلی متر بوده، اما میانگین بلند مدت آن باید یک هزار و ۴۰۶ میلی متر باشد که میزان بارش نیز ۱۶ درصد نسبت به میانگین دراز مدت کاهش داشته‌ است.

این مسئول اصفهانی بیان داشت:‌ بارش‌ها در سایر مناطقی که از سرشاخه‌های زاینده‌رود است تاثیری بر حجم سد زاینده‌رود نخواهد داشت.
وی با اشاره اقدامات شرکت آب منطقه‌ای برای تامین آب شرب مردم اصفهان در فصل تابستان، افزود: با وجود حجم کم آب در سد زاینده‌رود مقرر شده تا اواسط تیر ماه آب در رودخانه جاری شده و بعد از آن بسته شود تا مشکلی برای تامین آب شرب استان در فصل گرم سال پیش نیاید.

گفتنی است؛ هدف از جاری شدن آب در زاینده رود تأمین آب برای کشت بهاره حقابه‌دارن، باغ ها و مزارع استان اصفهان بوده که با برگزاری جلساتی با وزیر نیرو، مسئولان استان و نمایندگان مجلس و کشاورزان، تصمیم به بازگشایی آب برای کشت بهاره کشاورزان گرفته شد.
این تصمیم مطابق با ذخایر پشت سد، محدودیت های موجود و مطابق با خط قرمز آب شرب برای تأمین آب جمعیت ۵ میلیونی و خارج از استان اصفهان، گرفته شد. براساس برنامه ریزی وزارت نیرو و تصمیمات اتخاذ شده توسط مسئولان، زمان جاری بودن آب در رودخانه زاینده رود، سه ماه پیش بینی شد.

هرچند در دو ماه ابتدایی سال جاری شاهد بارندگی‌های به نسبت خوبی در استان بوده‌ایم، اما متاسفانه بر حجم آب زاینده‌رود تاثیرگذار نبوده و تنها موجب شد که یکی دو روزی آب به صورت سیل‌آسا وارد سد شده و بعد به صورت سابق برگردد. میزان حجم سد زاینده‌رود در روزهای پایانی فروردین ماه حدود ۳۹۲ میلیون مترمکعب بوده در حالی که حجم این سد باید در اواخر همین ماه هر سال بالغ بر ۹۰۰ میلیون مترمکعب باشد.


بر این اساس تنها بارندگی‌های اخیر موجب شده که برف‌هایی که بر سر راه سد بوده شسته شود و بر روی هم انباشته و تبدیل به سیل گردد، اما حتی درصدی بر حجم زاینده‌رود اثرگذار نبوده است.







امروز 15 تيرماه 1392

(عكس تزئيني)

21s22dpqmhjcz44k6ucj.jpg
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا